Mez-Clado Dansk Rom Blanderi Dark C. 70 cl.

389,00 DKK

MezClado Dark C er en super lækker chokolade Edition, som er sød og utroligt blød fra Spanien, der er lagret sammen med mørk kvalitetschokolade.

Duften er så meget en fusion mellem den mørke chokolade og den fede, fyldige karamel som man tydeligt ser for sig flyde ud af flasken bare ved duften, og indtrykket forstærkes kun, når man smager på den. Er du til fyldig og sød og rom? Er du til mørk chokolade? I givet fald er denne rom lige noget for dig

 
Producenten bag hedder Mezclado og er en dansk producent fra Middelfart. Ordet mezclado er spansk og betyder ‘blanding’, og hos Mezclado laves der lige præcis lækre blandinger af både rom og gin fra producenter rundt om i verden. På denne måde bliver den fantastiske kvalitetsspiritus, helt unik. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet af en vinbutik i Middelfart, og forhandlet til butikkens kunder, med stor succes.
Med tiden har passionen for rom og kvalitetsspiritus udviklet sig, og Mezclado’s unikke blandinger forhandles i dag i hele landet. Hver produceret flaske, er blandet og fremstillet på eget tapperi i Løsning. Der kun fremstilles 40 liter rom pr. blanding, så kvaliteten bevares i top ved enhver produceret flaske.
En flaske indeholder 70 cl. 38 % Alkohol
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk