Plantation Rum Guatemala X.O.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

Rommen har en dejlig duft af knassende rørsukker, orangeskrald og honning. Smagen er dejlig frisk og med sødmefuld frugt med en anelse vanilje og brunt krydderi til sidst i den lange eftersmag. Kombineret med den søde finish, der er opnået af sauternes fadet er denne rom noget helt specielt - det er nærmest ligesom mørk chokolade i dit glas. Det er en unik enkeltfadsaftapning, der på magisk, fuldendt og unik vis udtrykker Maison Ferrands ypperligste know-how i fremstilling af exceptionel rom.

Greve VinKompagni har igen i år udvalgt deres helt egen Plantation Rom og i år endda hele 3 af slagsen i forskellige prisklasser.

Denne Rom stammer fra Guatemala og har fået et sauternes cask finish. Rommen har en dejlig duft af knassende rørsukker, orangeskrald og honning. Smagen er dejlig frisk og med sødmefuld frugt med en anelse vanilje og brunt krydderi til sidst i den lange eftersmag. Kombineret med den søde finish, der er opnået af sauternes fadet er denne rom noget helt specielt - det er nærmest ligesom mørk chokolade i dit glas. Det er en unik enkeltfadsaftapning, der på magisk, fuldendt og unik vis udtrykker Maison Ferrands ypperligste know-how i fremstilling af exceptionel rom. Maison Ferrand udvælger enkelte romfade med særlig fin karakter og efterlagrer dem på unikke dyrbare fade i Ferrands gamle kældre. Single Cask aftapningernes smagsrigdom indbyder til en uovertruffen rejse ind i den tropiske romverden.

I år er der som noget nyt hele 3 slags rom at vælge imellem. Rommen tappes selvfølgelig udelukkende som Single Cask og på den nye eksklusive Plantation flaske. De forskellige rom har lagret i Troperne og er herefter sejlet til Cognac Ferrand på Chateau Bonbonnet i Cognac. Her hviler og falder rommen til ro, efter den lange sørejse. I år har de fleste af rommene efterlagret på de gode cognacfade fra Cognac Ferrand, men også en udgave med finish af Sauternes. På bagetiketten er der en historie, der fortæller, om det unikke og særlige ved lige netop denne enkeltfadsaftapning.

De tre udvalgte rom er:
Guatemala X.O. - Sauternes Finish - 40 % alkohol.
Trinidad Vintage 1997 - Pierre Ferrand Abel Cognac Finish - 41 % alkohol.
Trinidad 25 års - Pierre Ferrand Cognac Vintage 1973 finish - 43 % alkohol.

Disse særlige rom udbydes kun i et begrænset antal og er udelukkende tappet som "Single Cask", så det gælder om at slå til i tide ...

En flaske indeholder 70 cl. - 40 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk