Plantation Rum Trinidad Multivintage 1997/2001/2005 - 43,5 % Alkohol

495,00 DKK 695,00 DKK (spar 200,00 DKK)

Denne rom stammer fra Trinidad og er nøje udvalgt af vores "rommand" Kim Christensen, da han i foråret 2015 var på studietur til Caribien. Det er en ædel, single cask rom fra Trinidad, med muscat-wine finish. I duften og smagen fornemmes honning, chokolade, orange og støvede mørke krydderier. I eftersmagen kommer krydrede toner af egefad, sødmefuld vin og honning. Det er en UNIK ENKELTFADSAFTAPNING.

Plantation Rum Trinidad Multivintage 1997/2001/2005 - 43,5 % Alkohol - VORES EGEN HELT NYE ROMBLEND

Denne rom stammer fra Trinidad og er nøje udvalgt af vores "rommand" Kim Christensen, da han i foråret 2015 var på studietur til Caribien. 

Det er en ædel, single cask rom fra Trinidad, med muscat-wine finish. I duften og smagen fornemmes honning, chokolade, orange og støvede mørke krydderier. I eftersmagen kommer krydrede toner af egefad, sødmefuld vin og honning. Det er en UNIK ENKELTFADSAFTAPNING, der på magisk, fuldendt og unik vis udtrykker Maison Ferrands ypperligste know-how i fremstilling af exceptionel rom. Maison Ferrand udvælger enkelte romfade med særlig fin karakter og efterlagrer dem på  unikke dyrbare fade i Ferrands gamle kældre. Single Cask aftapningernes smagsrigdom indbyder til en uovertruffen rejse ind i den tropiske romverden.

Traditionen tro har Slagelse VinKompagni´s Kim Christensen fundet nogle fantastiske enkeltfads rom, specielt aftappet til Slagelse og Greve VinKompagni. Rommen tappes selvfølgelig udelukkende som Single Cask og på den nye eksklusive Plantation flaske. De forskellige rom har lagret i Troperne og er herefter sejlet til Cognac Ferrand på Chateau Bonbonnet i Cognac. Her hviler og falder rommen til ro, efter den lange sørejse. 

Denne særlige rom udbydes kun i et begrænset antal og er udelukkende tappet som "Single Cask", så det gælder om at slå til i tide ...

En flaske indeholder 70 cl. - 43,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk