Quorhum 30 År´s Aneversario

699,00 DKK 749,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Voluminøs duft af mørk farin, vanilje og citrusfrugt. Denne rom er indbegrebet af en stor rom, blød, rund og fed. Smagen kombinerer flødekaramelfedme og honningsødme med appelsinskal, sukkerrørsjuice, egetræsfad og noter af kaffe. Smagsindtrykkene spiller sammen i en harmonisk kombination, hvor de hver især får lov at træde frem uden at dominere. Gennemsnits alder på denne rom er mindst 25 år.

Quorhum 30 År´s Aneversario

Læn dig tilbage og nyd denne limousine af en rom. Måske verdens bedste rom.
Læs den flotte anmeldelser af Mads Heitmann på Romhatten.dk.

Quorhum er en moderne Premium Rom, fejret som nyskabende, men med rødder i gamle produktionstraditioner.
Man kan dele tilblivelsen af en rom op i fire delprocesser: 1) gæring, 2) destillering, 3) lagring og 4) "blending". De fleste romproducenter bruger mange ressourcer på at gære og destillere en alkohol, som tilnærmelsesvis har de smagskomponenter, de skal bruge, for at de kan lagre og blende lige præcis den rom, som de har ønsket.

Nancy de Blanck fra firmaet Old Vintage Rum Inc. har som producent set med nye øjne på denne proces. I stedet for selv at stå for gærings - og destilleringsprocessen tager hun rundt i hele den caribiske region for at opkøbe destillater, der passer lige præcis ind i den vision, som Old Vintage Rum Inc. har for deres rom. Til Quorhum serien er der kun blevet brugt rom gæret og destilleret på frisk sukkerrørsjuice, "Guarapo", og ikke på melasse, som 95% af alt rom ellers er gæret og destilleret på. En produktionsform kendt fra de såkaldte Rhum Agricole og Cachaca. 

Nancy de Blanck kan beskrives som en moderne rom-købmand dedikeret til udvælgelsen af de kvalitets rom, der indgår som komponenter i verdens måske bedste Rom, Quorhum.

Flasken indeholder 70 cl. leveres i flot gaveæske 40 % alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk