Rum Company Aficionado

649,00 DKK 699,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Rum Company er 3 tyske kammerater, som pga. af deres passion for Rom, startede firmaet i 2009. Deres passion strakte sig så langt at de begyndte at finde og mixe/blende deres egen rom, og som deres priser beviser er de ikke helt dårlige til dette. I 2011 vandt Rum Company Old Matinique, sølv i kategorien Agricole, ved German Rum Festival i Berlin. I 2012 vandt Rum Company Cocorange Old Rum, guld i kategorien Flavoured Rum, ved German Rumfestival i Berlin. Denne rom er som skabt til en god cigar. Kraftfulde nuancer af tobak, mørk chokolade og engelsk af lakrids vælter op i næsten og det samme er tilfældet med smagen. En helt fantastisk rom. 

Model/varenr.: 999 3015

Rum Company er 3 tyske kammerater, som pga. af deres passion for Rom, startede firmaet i 2009. Deres passion strakte sig så langt at de begyndte at finde og mixe/blende deres egen rom, og som deres priser beviser er de ikke helt dårlige til dette. I 2011 vandt Rum Company Old Matinique, sølv i kategorien Agricole, ved German Rum Festival i Berlin. I 2012 vandt Rum Company Cocorange Old Rum, guld i kategorien Flavoured Rum, ved German Rumfestival i Berlin.

Denne rom er som skabt til en god cigar. Kraftfulde nuancer af tobak, mørk chokolade og engelsk lakrids vælter op i næsten og det samme er tilfældet med smagen. En helt fantastisk rom. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk