Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Skagen Bryghus A/S er etableret år 2005 i Skagens gamle elværk på Kirkevej 10, tæt på Skagens centrum. Skagen Bryghus er beliggende i "hjertet" af Skagen. Her er der ganske kort til byens gågade samt havnen og alle de øvrige attraktioner.

Skagen Bryghus brygger special øl, og almindelig pilsner øl, samt forskellige øl, afhængig af årstiden.

Sorter resultater:

Engelsk kulsort porter, hvor der er skelet lidt til den kendte porter fra Limfjorden. Her er brugt engelsk humle, røget malt, sort malt og engelsk lakrids. Øllen har en dejlig brændt og let røget smag, som afsluttes med lidt lakridssmag. God som half & half med Drachmann.

39,75 DKK 42,00 DKK (spar 2,25 DKK)

En lysgylden og traditionel dansk øl. En øl som mætter og fylder mindre end Skagens Brygshus vores andre øltyper. Smager frisk og livlig samtidig med, at den balancerer godt mellem bitterhed og let sødme. En let drikkelig øl der slukker tørsten godt.

39,75 DKK 42,00 DKK (spar 2,25 DKK)

En god gammeldags guld øl, som er brygget i samarbejde med den kendte kunstner, musiker og skuespiller Leif Sylvester. Leif er kendt for sangen ”Mormors Kolonihavehus”, filmene ”Midt Om Natten”, ”Tarzan Mama Mia” og tv-serien ”Taxa”. Øllen hed i sin tid Sylvester Guld.

39,75 DKK 42,00 DKK (spar 2,25 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler