GlenAllachie - 12 Years Old Speyside Single Malt - 46 % PX-Oloroso Sherry og Virgin Oak Casks

450,00 DKK 499,00 DKK (spar 49,00 DKK)

GlenAllachie - 12 Years Old Speyside Single Malt - 46 % PX-Oloroso Sherry og Virgin Oak Casks. Lagret på en combination af PX/Oloroso Sherry og Virgin Oak Casks. Det er netop en single malt, som i sit udtryk viser destilleriets fantastiske DNA. En lækker sødlig dram, som overvejende er lagret på sherryfade. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe.

GlenAllachie - 12 Years Old Speyside Single Malt - 46 % PX-Oloroso Sherry og Virgin Oak Casks.

GlenAllachie 12 års single malt er destilleriets flagskib, som i sit udtryk viser destilleriets fantastiske DNA. Det er en lækker sødlig dram, som overvejende er lagret på sherryfade.  

De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. 

Whiskyen er et resultat af Billy Walkers månedlange ophold i lagerbygningerne på GlenAllachie, hvor han har smagt sig igennem tusindevis af fade, for at kortlægge hvilke fadtyper, der skulle kombineres for at danne rammen om destilleriets flagskib.

70 cl. - 46 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk