Glendronach, 10 Years Old, PX Sherry Cask "Luke Skywalker"

599,00 DKK

Farven er flot rav-gylden. I næsen fornemmes levende toner af en varm frugtkage med smeltet mørk chokolade og friskmalet kaffe samt en dejlig krydret tone af cedertræ. I smagen fornemmes toner af byg, pære, læder, appelsinskal og vanilje samt en varmende fornemmelse af hvid peber. Whiskyen har en saftig og lang eftersmag. Det er simpelthen en fantastisk GlenDronach.

Model/varenr.: 995 2298

Master Distiller Billy Walker og Distillery Manager Alan McConnochie har i fællesskab udvalgt fadene til dette års danske julemalt. Udvælgelsen skete allerede i starten af 2016, hvorefter fadene nænsomt blev vattet sammen, og whiskyen har derefter hvilet og kun ventet på at blive aftappet til de mest kræsne danske whiskyfans. Der er kun tappet 3000 flasker til Danmark!

Farven er flot ravgylden. I næsen fornemmes levende toner af en varm frugtkage med smeltet mørk chokolade og friskmalet kaffe samt en dejlig krydret tone af cedertræ. I smagen fornemmes toner af byg, pære, læder, appelsinskal og vanilje samt en varmende fornemmelse af hvid pepper. Whiskyen har en saftig og lang eftersmag.
Det er simpelthen en fantastisk GlenDronach.

Destilleriet var blandt de allerførste destillerier til at markedsføre de fadtyper der blev anvendt til lagringen af whiskyen. I dag er det en selvfølge, at fadtypen oplyses, og GlenDronach er og bliver en whisky, der bliver helt fantastisk, når der anvendes sherryfade til modningen af whiskyen. 

70 cl. pr. flaske. 48 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk