GlenGlassaugh – Revival Classic Speyside Malt

399,00 DKK

Revival er den første aftapning, der er frigivet fra GlenGlassaugh i nyere tid efter destilleriets mere end 20 års nedlukning for kedlerne. Whiskyen er lagret på en kombination af "1st fill" og "refill" fade af forskellig oprindelse, dog overvejende af amerikansk eg. De sidste 6 måneders lagringtid har whisky tilbragt på Oloroso sherry butts (1st fill), hvorefter den er tappet ved en styrke på 46%. Whiskyen er hverken kuldebehandlet, filtreret eller farvet med karamel. Det er de helt rå dråber lige fra fadene.

Model/varenr.: 995 1501

GlenGlassaugh – Revival Classic Speyside Malt. Revival er den første aftapning, der er frigivet fra GlenGlassaugh i nyere tid efter destilleriets mere end 20 års nedlukning for kedlerne. Whiskyen er lagret på en kombination af "1st fill" og "refill" fade af forskellig oprindelse, dog overvejende af amerikansk eg. De sidste 6 måneders lagringtid har whisky tilbragt på Oloroso sherry butts (1st fill), hvorefter den er tappet ved en styrke på 46 %. Whiskyen er hverken kuldebehandlet, filtreret eller farvet med karamel. Det er de helt rå dråber lige fra fadene.

Revival har en flot kobberrød farve, og i næsen fornemmes toner af sød karamel og toffee med toner af nøddeagtig sherry, mælkechokolade og honning samt karamelliseret sukker og en ristet tone fra fadenes påvirkning. I munden er whiskyen sød, rund og cremet med toner af appelsin, blommer, kirsebær, valnødder, chokolade, honningmjød, sherry og en blød smag af ristet eg. Eftersmagen er mellemlang med gløgg-agtige krydderier, sherry og masser af karameltoner. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk