Penderyn Rich Oak Single Malt Whisky ( Wales )

899,00 DKK 999,00 DKK (spar 100,00 DKK)

* Penderyn Rich Oak Limited edition 1113 flasker Cask 50 % * Denne begrænsede aftapning kombinerer tre af Penderyn's fineste og rigeste egetræsfade, som er udvalgt af deres Master Distiller Dr. Jim Swan. Det er desuden den første Penderyn-whisky til at blive frigivet fra destilleriets egne tønder, specielt skabt til at skabe en rig, elegant whisky. Hver flaske af denne limited edition whisky holder en label, som er påsat med håndkraft, og som individuelt er nummereret fra 1 til 1113. Flasken præsenteres i en Wibalin-kasse.

Penderyn Rich Oak Single Malt Whisky ( Wales )

Denne begrænsede aftapning kombinerer tre af Penderyn's fineste og rigeste egetræsfade, som er udvalgt af deres Master Distiller Dr. Jim Swan. Det er desuden den første Penderyn-whisky til at blive frigivet fra destilleriets egne tønder, specielt skabt til at skabe en rig, elegant whisky. Hver flaske af denne limited edition whisky holder en label, som er påsat med håndkraft, og som individuelt er nummereret fra 1 til 1113. Flasken præsenteres i en Wibalin-kasse.

Penderyn Rich Oak Whisky Limited Edition har en duft af grønt æble, banan og tropiske frugter som deler rampelyset med duften af crème brulée. I smagen starter whiskyen sødt ud, hvorefter en rig frugtagtig smag af vanilje træder frem. Dette er en stor, robust og bemærkelsesværdig smooth whisky (prøv evt. at tilføje en dråbe vand eller to). En stor vifte af forskellige noter svinder gradvist ind i en lang eftersmag med en cremet, vanilje-lignende afslutning. En givende dram!

Læs Whiskyflasken.dks anmeldelse af Rich Oak.

Læs den flotte anmeldelse af Klaus Keldsen fra Gastromand.dk.

70 cl. pr. flaske. 50 %

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk