Skotsk Whisky Bog Uden Farve Uden Filter

299,00 DKK

Skotsk Whisky Bog Uden Farve Uden Filter

Skynd dig at forud bestil, og vær den første der får fat i denne fantastiske whisky bog, skrevet af Whisky nørdterne Lars Gregersen og Peter Kjær. 

Skotsk Whisky Bog Uden Farve Uden Filter

I efteråret 2017 udkommer der en ny dansk bog, som går tæt på den skotske whiskyindustri. Bogen henvender sig til begynderen, men også til lidt mere rutinerede whiskyfan Bogens titel er ”Skotsk Whisky – uden farve, uden filter” og er primært tænkt som en lille faglig appetitvækker til whiskyfans, som savner et hurtigt fagligt overblik over whiskybranchen og branchens spillere. Imidlertid indeholder bogen også lidt spændende nyt og udfordrende stof til whiskynørdterne. 

Med bogen ønsker forfatterne at give et nuanceret billede af den skotske whiskyverden anno 2016. Bag destilleriernes pittoreske facader foregår der mangt og meget, som den almindelige forbruger ikke nødvendigvis får at vide. Den fulde sandhed kommer muligvis aldrig for dagen, men i årenes løb er de to forfattere, som begge er engageret i whiskybranchen, stødt på en hel del spændende historier, som de nu vil dele med alle danske whiskyfans. I borgen kombineres det beskrivende faglige stof med nogle portrætter og interviews med nogle af branchens spændende personligheder, som igennem mange år har bidraget med mangen en god dram, og som ikke er blege for at sige deres mening.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk