Carmelo Rodero Reserva 2009 Ribera del Duero

295,00 DKK

Carmelo Rodero Reserva er en meget flot, kraftig vin med et stort udviklingspotentiale. Vinen kan drikkes med stor fornøjelse allerede fra vinen har en relativ ung alder, men så vil det nok være en god idé at dekantere vinen. Har man tålmodighed vil man b live belønnet med en meget stor vin af usvigelig høj klasse. Carmelos Reserva er et fremragende valg til kalveryg og mørbrad eller til helstegt dådyrkølle/ryg. Herudover vil stegt andebryst være velegnet, ligesom stegt lam spiller fint sammen med denne fortræffelige vin.

Carmelo Rodero Reserva 2009 Ribera del Duero. 

På bekostning af udbyttet satser Carmelo Rodero på at høste et druemateriale af høj kvalitet herunder en optimal frugt i de ”sorte perler”, som han kalder druerne, når de kommer ind på vingården. 

Carmelo Rodero´s Reserva består af 90 % Tempranillo og 10 % Cabernet Sauvignon fra vinstokke med en gennemsnitsalder på mere end 35 år (de ældste er 55 år). Druerne er høstet med håndkraft, og der laves ca. 25.000 flasker af denne vin hvert år. Bodegas Rodero fået fremstillet en specialflaske til denne vin og de øvrige topvine, der vejer ikke mindre end 1.200 gram. Vinen lagrer først 12 måneder på barriques af amerikansk eg og derefter 6 måneder på fransk eg. Der foretages ingen filtrering af vinen. Det er en meget flot, kraftig vin med et stort udviklingspotentiale. I sin karakter fornemmer man, at vinen har et tydeligt ”aftryk” af ambitionsniveauet på Bodegas Rodero – og det er højt. Vinen kan drikkes med stor fornøjelse allerede fra vinen har en relativ ung alder, men så vil det nok være en god idé at dekantere vinen. Har man tålmodighed vil man b live belønnet med en meget stor vin af usvigelig høj klasse. 

Carmelos Reserva er et fremragende valg til kalveryg og mørbrad eller til helstegt dådyrkølle/ryg. Herudover vil stegt andebryst være velegnet, ligesom stegt lam spiller fint sammen med denne fortræffelige vin.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk