R&G ROLLAND GALARRETA RIBERA DEL DUERO

199,00 DKK

* NYHED * To kulturer og to forskellige vinfremstillingsstile, men et fælles mål, har sammenbragt den franske vinproducent og konsulent Michel Rolland, og den spanske vinvisionær Javier Galarreta. De tror begge på, at Spanien har et fremragende terroir, og de har det know-how der skal til for at lave gode kvalitetsvine.

Vinmarkerne ligger i 915 meters højde og har vinstokke med en gennemsnitsalder på 35 år. Vinen består af 85% Tempranillo og 15% Merlot. Udvælgelsen af ​​druerne sker på vingården og senere ved udvælgelsesbordet. Stilkene fjernes derefter fra druerne uden at mose dem. Druerne holdes under kontrollerede forhold, med lang maceration ved lave temperaturer. Vinen er blevet aftappet uden filtrering. Vinen er efterfølgende lagret i 10 måneder i franske egetræsfade.

Intens, mørk rubinfarve, aromaer af kanel, krydderier, lavendel og sorte kirsebær. Smagen er rig, koncentreret og kødfuldt, og viser elegance og kompleksitet. I smagen viser den bløde tanniner, med en saftig struktur og fremragende dybde. Anbefales til alle former for rødt kød.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl  15 % Alkohol

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk