Boland Cellar RESERVE Chardonnay

139,00 DKK 189,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Boland Cellar Reserve Chardonnay er en velbalanceret vin med en fyldig krop, hvor den fremtrædende duft af citron komplimenterer den meget attraktive gylden-grønne farve, mens de underliggende ege noter kombineres særdeles godt med de friske frugt aromaer. Vinen er kompleks, fyldig og afrundet i smagen. En elegant vin med en lang, dvælende eftersmag af vanilje. Vinen anbefales til retter med fisk, gerne laks eller smørfisk, samt retter med lyst kød og fjerkræ.

Boland Cellar RESERVE Chardonnay.

 

Vinen er lavet af 100 % Chardonnay druer, der er fermenteret ved en kontrolleret temperatur på 13-15 grader, hvor stilkene er udeladt og kun selve druerne er med. Fermenteringen er foregået i rustfristål tanke til at starte med, men er hurtigt derefter flyttet til franske fade, hvori vinen bliver i 12-14 måneder.

Boland Cellar Reserve Chardonnay er en velbalanceret vin med en fyldig krop, hvor den fremtrædende duft af citron komplimenterer den meget attraktive gylden-grønne farve, mens de underliggende ege noter kombineres særdeles godt med de friske frugt aromaer. Vinen er kompleks, fyldig og afrundet i smagen. En elegant vin med en lang, dvælende eftersmag af vanilje. Vinen anbefales til retter med fisk, gerne laks eller smørfisk, samt retter med lyst kød og fjerkræ. Bør serveres ved en temperaur på 10-12 grader.

Boland er beliggende i Paarl i hjertet af Cape. Boland har i løbet af de sidste ti år udviklet sig til et dynamisk og progressivt vinhus, som er hurtig til at realisere sine mål, og vise sit potentiale.

Det er en vinfremstillingsvirksomhed i forandring, hvor Pionerånden er fremherskende i et ungt demokrati som Sydafrikas. Kombineret med en 300 år gammel tradition for fremstilling af vin, kan resultatet næsten kun blive godt.

I de seneste år har Bolands vine bevist, at de er i stand til at konkurrere på den internationale scene, med stor succes. I 2001 vandt de den eftertragtede International Wine & Spirit Competition, (Producent of the Year), og fik tildelt Robert Mondavi Trophy i London.

Boland vandt IWSC trofæet for verdens bedste Shiraz, og verdens bedste Cabernet Sauvignon med deres Shiraz 1998, (Chris Hancock Trophy), og Cabernet Sauvignon 1999, (Warren Winiarski Trophy).

Dette, sammen med en sølvmedalje for sin  Pinotage 1999, samt to bronze medaljer, resulterede i at Boland blev navngivet "Best Southafrican producer".

I 2003 fik Boland igen en Trophy (Chris Hancock Trophy) - Verdens bedste Shiraz på IWSC, for deres Shiraz No 1. årgang 2000.

De sidste 18 måneder har Boland modtaget et væld af medaljer og priser, ved internationale og indenlandske vinmesser.

Under vejledning af formanden Jannie le Roux og Altus le Roux (ikke beslægtede), har Boland bevæget sig fra at være producent af dagligdagsvine til store grossister, til leverandør af finere vine til såvel butikker som restauranter.

 

En forståelse for at kvaliteten starter i vinmarkerne, videre til kælder og flaske sikrer, at ordet kvalitet, ikke blot er tomme ord.

Kvaliteten er en rød tråd, der går igennem alt hvad selskabet laver. Ikke blot med henblik på markedsføring af Boland og deres produkter, men også med en rød tråd der involverer alle medarbejdere, medlemmer af selskabet og dets aktionærer, og de forstår at overholder disse krav.

Siden Syd Afrika i begyndelsen af 1990´erne kom tilbage til verdens vin scene, hvilket faldt sammen med Altus le Roux's udnævnelse til hans nuværende position, er der sket en dramatisk ændring for at opfylde behovene i vores foranderlige verden.

 

Udnævnelsen af Jurie Germishuys, som Kældermester, gav Boland et løft i såvel kvalitet som effektivitet, og det gav et stort udbytte, især i den travle høst periode. Procedurerne i vinmarkerne blev opgraderet, og producenter blev trukket ind i visionen om, at det at lave gode vine starter i marken.

Efter en nøje planlagt operation, bevægede producenterne sig væk fra masse intetsigende vine, i retning af ædle røde vine og super flotte hvidvine produceret på Chardonnay og Sauvignon Blanc.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 14,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk