Populær

MAN Chenin Blanc 'Free-Run Steen' Coastal Region

69,95 DKK

Der er altid stor forventning til Chenin Blanc fra Sydafrika og med god grund. Denne drue er nemlig ofte ingrediensen i de absolut bedste hvide vine fra de kanter. MAN Vintners Chenin Blanc er et pragteksemplar. Lækker halvfed med en tæt frugtkødsfyldt fornemmelse i munden. En skøn tone af søde citroner springer i smagsløgene, med en fin afstemt syre og en skøn ligefrem stil i den mineralske afdeling. Det er en vin som viser hele sit potentiale ved servering til mad, og den kan bære det meste, lige fra lyst grillet kød til alle afdelinger indenfor fisk og skaldyr. Selv meget krydrede retter kan have glæde af denne bragende gode Chenin Blanc.

5 af 5 stjerner i Vin-Avisen, der skrev:
"Free-run Steen står der på etiketten. Steen er det sydafrikanske navn for Loire-druen Chenin Blanc, og free-run vil sige, at druerne ikke er pressede. Man har nøjedes med at bruge den most, der af sig selv løber fra druerne. Man har "skummet fløden", og resultatet er blevet en superlækker hvidvin, blød og harmonisk, med ren frugtsmag og frisk syre. En fornøjelse.

91 Points - Neil Martin, Robert Parker. Tidligere kåret som "Årstidens bedste hvidvin" i magasinet Smag & Behag.

"One of South Africa´s top 10 up and coming wineries" 
Det er gået rigtig godt for MAN Family siden starten. Vinene har fået en fantastisk modtagelse verden over af vinelskere. Vinenes popularitet skyldes efter de tre venners opfattelse det ekstreme og helt anderledes "terroir" der findes i Perdebergs Hills, hvor druerne dyrkes. Her er klimaet ikke for tøsedrenge, og det stiller krav til en dygtig og ihærdig pleje af vinstokkene. Til gengæld er belønningen de mest perfekte druer man kan forestille sig, og det kan hvert år smages i vinene fra MAN.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. - 13 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk