Tormentoso 2014 Cabernet Sauvignon, Coastal Region

99,00 DKK 109,00 DKK (spar 10,00 DKK)

En rigtig stor vin der er produceret af gutterne bag MAN Family Wines med José Conde fra Stark-Condé i spidsen. Tormentoso Cabernet Sauvignon er produceret på 87 % Cabernet Sauvignon og 13 % Merlot. En klassisk Cabernet med duft af solbær, tobak og lidt kokosnød. I smagen kommer der toner af røde bær og vanilje fra fadet, der munder ud i en lækker frisk og fyldig Cabernet smag, med bløde tanniner. Vinen er særdeles velegnet til kraftige kødretter og gode modne oste. Prøv den også til en god gang Osso Buco.

Model/varenr.: 190 1003

Tormentoso 2014 Cabernet Sauvignon, Coastal Region.

Tormentoso serien er en række af store vine, der er produceret af teamet bag MAN Family Wines. Vinene i Tormentoso-serien kommer fra Paal og Stellenbosch regionen, hvor vinstokkene står i en undergrund, der er en blanding af skiffer og store sten. Der falder næsten ingen regn i disse områder, hvorfor vinstokkene må yde deres optimale for at kunne sætte druer. Dette giver vine med stor koncentration.

Tormentoso Cabernet Sauvignon er produceret på 87 % Cabernet Sauvignon og 13 % Merlot. Gæringen foregår over 5 dage, hvorefter vinen bliver presset og hældt tilbage på tank. Vinen er fadlagret i 15 måneder på mellem 225-300 liters egetræsfade. 55 % af disse fade er nye.

En klassisk Cabernet, med duft af solbær, tobak og lidt kokosnød. I smagen kommer der toner af røde bær og vanilje fra fadet, der munder ud i en lækker frisk og fyldig Cabernet smag, med bløde tanniner. Vinen kan drikkes ung eller lagres 2-3 år fra høståret.
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er særdeles velegnet til kraftige kødretter og gode modne oste. Prøv den også til en god gang Osso Buco.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk