Tormentoso 2014 Syrah & Mourvèdre, Paarl

99,00 DKK 109,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Tormentoso Syrah/Mourvèdre er en rigtig stor og kraftfuld vin, der er produceret af gutterne bag MAN Family Wines med José Conde fra Stark-Condé i spidsen. Vinen er særdeles velegnet til en stor bøf, vildt og sammenkogte retter. Prøv den til en god saftig grillet lammekølle. Vinen kan drikkes som helt ung eller lagres 3-4 år fra høståret.

Model/varenr.: 190 1003

Tormentoso serien er en række af store vine, der er produceret af teamet bag MAN Family Wines. Vinene i Tormentoso-serien kommer fra Paal og Stellenbosch regionen, hvor vinstokkene står i en undergrund, der er en blanding af skiffer og store sten. Der falder næsten ingen regn i disse områder, hvorfor vinstokkene må yde deres optimale for at kunne sætte druer. Dette giver vine med stor koncentration.

Tormentoso Syrah/Mourvèdre er produceret på 93 % Syrah og 7 % Mourvèdre. Gæringen foregår over 5 dage, hvorefter vinen bliver presset og hældt tilbage på tank for at gennemgå 2. gæringen. Vinen er fadlagret i 12 måneder på mellem 225-300 liters egetræsfade. 33 % af disse fade er nye.

Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er særdeles velegnet til en stor bøf, vildt og sammenkogte retter. Prøv den til en god saftig grillet lammekølle. Vinen kan drikkes som helt ung eller lagres 3-4 år fra høståret.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk