Chateau Dona Baissas, Côtes du Roussillon Villages 2014 - Per Dona

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Vinen har en flot stærk granatrød farve og i næsen oplever man aromaer af røde frugter og krydderier. I munden er vinen kompleks med antydninger af lakrids og en lille anelse vanilje. Vinen er fremstillet af Syrah, Carignan og Grenache og til prisen er det et fremragende glas vin. Vinen anbefales til roastbeef, fyldte grøntsager, pasta og ris, pizza og ost. * Et fremragende glas vin til en favorabel pris. Chateau Dona Baissas, Côtes du Roussillon Villages 2014 - Per Dona * Sølvmedalje Concours Mondial Bruxelles *

Vinen har en flot stærk granatrød farve og i næsen oplever man aromaer af røde frugter og krydderier. I munden er vinen kompleks med antydninger af lakrids og en lille anelse vanilje. Vinen er fremstillet af Syrah, Carignan og Grenache og til prisen er det et fremragende glas vin. Vinen anbefales til roastbeef, fyldte grøntsager, pasta og ris, pizza og ost.

* Sølvmedalje Concours Mondial Bruxelles *

En kasse indeholder 6 flasker - 14,5 % Alkohol. 

Roussillon provinsen blev fransk, da Mazarin og Philip IV, kongen af Spanien, underskrev ”The Pyrenees Treaty” den 7. november 1659. Appellationen "Cotes du Roussillon-Villages" anvendes kun på rødvine. Vingården ligger i centrum af Estagel og det er her Baissas familien dyrker Chateau Dona Baissas. På vingården, der findes i midten af landsbyen, producerer Mr. Baissas vine af fantastisk kvalitet takket være hans viden og mangeårige erfaring.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk