Banfi Stilnovo Governo Uso Toscano 2015

129,00 DKK 189,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Banfi Stilnovo Governo Uso er en utrolig flot vin med meget intens rubinrød farve, delikat frugtduft med noter af marmelade og blomster, blød og rund smag af modne frugter, velintegrerede tanniner samt en saftig, lang og behagelig eftersmag med masser af frugt. Governo all’Uso Toscano er en ældgammel teknik, som giver dynamiske og friske vine med en helt unik stil. Denne harmoniske vin er frisk særdeles velegnet som ”et glas i utide”, men den er også velegnet til and og flæskesteg, lettere madretter, buffet og oste.

Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel. 

Stilnovo (=ny stil) er resultatet af Governo all’Uso Toscanometoden, som er en toscansk teknik fra det 14. århundrede, hvor anden-gæringen af vinen foregår på delvist tørrede druer. Helt konkret er 70 % af druerne til denne vin høstet i slutningen af september og har gæret 2-3 uger på ståltanke.
De resterende 30 % af druerne tørrer på vinstokkene indtil slutningen af oktober, hvor de høstes. Herefter blandes de med den vin, der blev høstet først, og anden-gæringen, som varer 3-4 uger, begynder. 20 % af den færdige vin har været lagret på egetræsfade. 

Det er en utrolig flot vin med meget intens rubinrød farve, delikat frugtduft med noter af marmelade og blomster, blød og rund smag af modne frugter, velintegrerede tanniner samt en saftig, lang og behagelig eftersmag med masser af frugt. Governo all’Uso Toscano fra Banfi er udtryk for en ny måde at definere vin på. Det er en ældgammel teknik, som giver dynamiske og friske vine med en helt unik stil. 

Denne harmoniske vin er frisk og letdrikkelig og derfor særdeles velegnet som ”et glas i utide”, men den er også velegnet til and og flæskesteg, lettere madretter, buffet og oste. Den kan med velbehag drikkes nu og de næste par år. 

* Wine Enthusiast Magazine *

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk