Castello Banfi Poggio alle Mura Brunello di Montalcino D.O.C.G. Toscana

595,00 DKK 720,00 DKK (spar 125,00 DKK)

Castello Banfi Poggio alle Mura Brunello di Montalcino. 90 % af vinen har været lagret i 24 md. på franske fade og de sidste 10 % på slavoniske fade. Derefter har vinen lagret minimum 12 md. på flaske. En utrolig elegant vin med intens dybrød farve samt en kompleks, men samtidig frisk duft af blommer, kirsebær, solbær og hindbær med et strejf af chokolade, tobak, vanilje og lakrids. Det er en fyldig vin med kraftig, men samtidig blød og afrundet smag, blide tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. * 93 point i Wine Spectator - 93 point i Wine Enthusiast Magazine *

* TILBUD - BEGRÆNSET PARTI *

Castello Banfi Poggio alle Mura Brunello di Montalcino D.O.C.G. Toscana 2010

Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var tolvte gang på sytten år, at Castello Banfi løb med denne flotte titel! Castello Banfi er en pioner inden for forskning og udvikling af cloner - og de har, som den eneste vingård i Italien, seks cloner registreret.

Denne vin er produceret af 100 % Sangiovese druer, der er dyrket på Castello Banfis vinmarker i Montalcino området i Italien. Men det er ikke helt almindelige Sangiovese druer, der er brugt, men derimod specielle Banfi cloner af Sangiovese druen. Disse cloner er igennem 20 år specielt udviklet af Castello Banfi og "The University of Milan"; i 1982 startede man med at udvælge cloner, i 1992 plantede man de første cloner rundt om Castello Banfi, og i 1997 høstede man den første årgang.

90 % af vinen har været lagret i 24 måneder på franske egetræsfade og de sidste 10 % på slavoniske egetræsfade. Derefter har vinen lagret minimum 12 måneder på flasken inden frigivelsen.

Dette har resulteret i en utrolig elegant vin med intens dybrød farve samt en kompleks, men samtidig frisk duft af blommer, kirsebær, solbær og hindbær med et strejf af chokolade, tobak, vanilje og lakrids. Det er en fyldig vin med kraftig, men samtidig blød og afrundet smag, blide tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne Brunello er særdeles velegnet til kraftige madretter samt stærke og modne oste. Den kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et godt henlægningspotentiale.

Denne vin, der er produceret efter mere end 20 års intensiv forskning på Castello Banfi, er simpelthen et udtryk for al den viden, der findes om Sangiovese druen i Montalcino området - og der er kun produceret et begrænset antal flasker af denne super-årgang.

* 93 point i Wine Spectator - 93 point i Wine Enthusiast Magazine *

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk