LE PUPILLE Poggio Argentato Bianco 2016 IGT

99,00 DKK

LE PUPILLE Poggio Argentato Bianco er en dejlig frisk og mineralsk hvidvin. Fremstillet på Sauvignon Blanc, Traminer, Petit Manseng og Semillon. Druerne gør den fyldig med god frugt og blomster smag. Frugten er meget stilren med friskhed i den flotte frugtsyre, som bærer smag af æble, hvide ferskner og urter som merian og mild lavendel samt en lækker frisk mineralitet.

Model/varenr.: 120 5008

LE PUPILLE Poggio Argentato Bianco IGT

* En dejlig frisk og mineralsk hvidvin *

En lækker fyldig hvidvin fra Toscana, som er super frisk og lavet på Sauvignon Blanc, Traminer, Petit Manseng og Semillon. Druerne gør den fyldig med god frugt og blomster smag. En Maremma hvidvin med lys gult skær og svage grønne reflekser, som i glasset danner par. Frugten er meget stilren med friskhed i den flotte frugtsyre, som bærer smag af æble, hvide ferskner og urter som merian og mild lavendel samt en lækker frisk mineralitet.

En fantastisk velstruktureret italiensk hvidvin fra Fattoria Le Pupille i Maremma Toscana, der egner sig godt sammen med lyst kød, pastaretter, lys fisk, skaldyr, italienske salater, asiatiske retter samt bløde oste. Bør serveres ved en temperatur på 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 13,5 % Alkohol.

Fattoria Le Pupille står bag en stribe af de bedste vine i Morellino di Scansano, Maremma og Toscana generelt, ja faktisk nogle af Italiens bedste vine. Kvinden bag firmaet, Elisabetta Geppetti - der råder over 480 hektar vinmarker i Toscana, er kvinden som sammen med Erik Banti startede hele vinproduktionen af Morellino di Scansano i Maremma i det sydlige Toscana, helt ude ved kysten. Klimaet her ved den Toscanske kyst, giver en perfekt modning af især Sangiovese druen, der bliver mere intens og kraftfuld i sin koncentration grundet mere solskin om dagen samt kølige nætter.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk