Ebony Vale - Alkoholfri Hvidvin

46,00 DKK 50,00 DKK (spar 4,00 DKK)

Denne alkoholfrie hvidvin er produceret af 100 % Chardonnay druer. Det er en vin med lys, gul farve samt frisk og frugtrig smag. Den er velegnet til fjerkræ, svinekød, lam samt diverse kolde kødretter. Vinen er ikke velegnet til henlægning, men bør drikkes, mens den er ung. Ebony Vale - Alkoholfri Hvidvin * Sølvmedalje i B.T. *

Ebony Vale - Alkoholfri Hvidvin.

Ebony Vale destilleres hos Reh Kendermann i Tyskland, hvor man bruger vakuum metoden. Vakuumdestillation består i at vinene ved meget lavt tryk og normal stuetemperatur separeres i forskellige fraktioner i en høj søjle, som hos Reh Kendermann er lavet af glas og som står i et hermetisk lukket rum med vægge af glas. Under vakuum nedsættes alkohols kogepunkt, så den faktisk "koger" væk ved stuetemperatur - Ebony Vale vinene destilleres ved ca. 23° C. Det gode ved denne metode er, at de ikke flygtige bestanddele af vinen, f.eks. mineraler, syrer, fenoler, sukker og vitaminer bliver bevaret. D.v.s. at både vinenes smag og karakter i høj grad bibeholdes. Derudover får vinen heller ikke en "kogt" smag når man undgår de høje temperaturer. Alle processerne er hos Reh Kendermann totalt computerstyret for at vinenes kvalitet kan holdes på et konstant højt niveau.

Denne alkoholfrie hvidvin er produceret af 100 % Chardonnay druer. Det er en vin med lys, gul farve samt frisk og frugtrig smag. Den er velegnet til fjerkræ, svinekød, lam samt diverse kolde kødretter. Vinen er ikke velegnet til henlægning, men bør drikkes, mens den er ung.

Sølvmedalje i B.T.

Alkoholprocent: Max. 0,05 % Restsukker: Ca. 40 gr./ltr.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk