Kendermanns Riesling Spätlese Rheinhessen 2016

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Denne vin kommer fra familiefirmaet Reh Kendermann, som blev grundlagt i 1920 af Carl Reh. I dag er firmaet et af de største og mest moderne vinerier i Tyskland. Kendermanns Riesling Spätlese er produceret af 100 % Riesling druer, der er dyrket i Rheinhessen området i Tyskland. Det er en frisk hvidvin med klar, lys gul farve, frugtig duft af citrus og moden fersken, let sødlig, blød og behagelig smag af eksotiske frugter samt en blid og behagelig eftersmag. Særdeles velegnet som aperitif samt til salater og andre lettere retter.

Kendermanns Riesling Spätlese Rheinhessen 2016.

Som kun 22-årig grundlagde Carl Reh i 1920 et handelsfirma for druer, most og vin i den lille kælder i barndomshjemmet ved Mosel.

I 1927 byggede Carl Reh sit første større vinlager med kontor og beboelse i Leiwen ved Mosel. Det var en høj-risiko-satsning, men hans sikre instinkter fik trods alt ret og det gik så godt for firmaet, at han de efterfølgende år inddragede yderligere vinlagre i naboområderne.

Carl Reh var lidt forud for sin tid, da han i 1936 var den første ved Mosel, der opbevarede sin vin i smagsneutrale glasfiberbeklædte tanke med en kapacitet på 400.000 ltr. - en lille revolution ved Mosel. Køb af yderligere kvalitetsområder ved Mosel fulgte. Carl Reh var på dette tidspunkt ikke kun en innovativ arbejdsgiver, men også en omsorgsfuld faderfigur, idet han i 1936 grundlagde en understøttelses-kasse for funktionærer.

I 1949 modtog Carl Reh statens ærespris for sine store bedrifter inden for vinindustrien - og det blev ikke den sidste anerkendelse for den visionære erhvervsdrivende. Det var også i 1949 at Carl Rehs søn, Günther, overtog 50 % af firmaet.

I 1956 indviede Carl Reh Europas mest moderne vinkælder med fuldautomatisk tappelinie. Carl Reh døde i 1962 - 64 år gammel. Hans søn Günther førte sammen med en erfaren ledelse firmaet videre. 

I 1988 overtog 3. generation (Carl Rehs barnebarn) familieforetagendet. Carl Reh blev i 1992 slået sammen med Kendermann og fik navnet Reh Kendermann. Nu var man klar til at indtage Europa.

I 1993 blev de første skridt mod Rumænien og deres vine taget. Man ønskede at sende de rumænske vine ud på de vesteuropæiske markeder. Druerne blev dyrket i østeuropa, vinene blev produceret ved hjælp af vesteuropæiske ønologers know-how og vinene blev solgt i hele Europa.

Link til hjemmeside: www.reh-kendermann.de

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.

 

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk