Weinhof 519 - Riesling Trocken Alte Reben 2020

79,00 DKK 149,95 DKK (spar 70,95 DKK)

* BEGRÆNSET PARTI * Denne vin er måske det bedste køb hos Greve Vinkompagni. Alte Reben Riesling fra Tyskland koster normalt 150,- 200,- kr. flasken, så her er der tale om et tilbud der er svært at sige nej til. Vinen kommer fra Rheingau, et lille men godt område vest for Frankfurt. Området er nærmest en stor sydskråning og anses for at være blandt Tysklands bedste vinområder. Ligesom resten af Tyskland dominerer Riesling området. 

Efter stor tålmodighed kan vi endelig løfte sløret for vores nye spændende riesling fra Weinhof 519. En riesling der er lavet på området ældste stokke. Vinen er fra Rheingau, et af Tysklands bedste områder for vin. Området er nærmest en stor sydskråning, som er perfekt eksponeret for solen. De klimatiske forhold er perfekte med milde vintre, hvor markerne beskyttes af de skovdækkede Taunus bakker. Rheingau har varme somre og en jordbund af blandt andet kridt, sand og krus, samt en del skiffer. Det skaber vine med balance, syrer og primær frugt. 

Vinen er desuden produceret økologisk og biodynamisk. 

Vinen har en flot strågul farve. Næsen lover meget med sine noter af lemon, græs, tropiske frugter og fedme. Smagen er ren og mineralsk. Masser af frugt vælter op af glasset. Denne dejlige Riesling har en skøn balance mellem det søde og friske.

* SPAR 50% LIGE NU *

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 12 % Alkohol

 

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk