Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Feind Winery Syd Balaton Shiraz Merlot består af næsten lige dele af Shiraz og Merlot. Begge druesorter er med til at tilføje vinen kvaliteter og karakterer, der samlet giver vinen harmonisk kraft, blødhed og elegance. Shiraz giver rygraden og kraftighed i vinen med sit store indhold af tannin. Merlot giver frugt, blødhed og elegance. Vinen lagres på rustfri stålfade, for at bevare mest mulig friskhed og frugtig stil. Farven er mørkt, nærmest dyb lilla med nuancer af mørke frugter, duft af friske blommer og krydderier. Smagen er velstruktureret med fine og bløde tanniner og lang eftersmag.

 

99,00 DKK

Feind Winery Syd Balaton Cabernet Franc er en fantastisk god topvin fra Feind, som alle bør smage. En dyb rød næsten mørk lilla charmerende Cabernet Franc med intense duft af tørre frugt, vilde bær, hindbær, jordbær og saftrige kirsebær. En rund og frisk vin med god balance mellem druens fine modnehed, tanniner og den lette syre. Denne lækker Cabernet Franc har vært lagret på barriques fad i 18 måneder. En vin med stor personlighed og elegance.

 

199,00 DKK

Kovács Nomród Winery Cool Noir Eger - En Pinot Noir der skal smages. Fremragende Pinot Noir fra producenten Kovacs Nimród Winery. Den har en meget Bourgundisk fremtoning, med frisk frugt og en smule peber. Vinene har lagret på en kombination af Ungarnske og Franske egetræs fade.

 

129,00 DKK

Dúzsi Tamás ”Estate Wine” er den perfekte Estate Wine fra Szekszárd område. Druesammensætning er 43 % Blauburger, 7 % Pinot Noir, 28 % Merlot og 22 % Cabernet Franc og Cabrnet Sauvignon. Denne sammensætning afspejler den typiske smagsnuance af Szekszárd – en dyb kirsebærrød farve, intense aromaer med toner af brombær, solbær og vanilje.  Smagen er kraftig, frugtfyldig med meget bløde tanniner. Efter endt gæring, har lagret vinen i traditionelle vinfade på mindre end 10 hl i mere end 12 måneder. Det optimale vintemperatur er omkring 18 – 19 grader.

 

169,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler