Vendia Bryghus - Imperial Stout - 12 % alk.

55,00 DKK

Vendia Imperial Stout er en dejlig Imperial Stout med smag af kaffe, karamel og ristet byg. Serveres ved 10 – 12 grader. En kasse indeholder 15 flasker á 33 cl. - 12 % alkohol. Prisen er incl. pant på kr. 1,-.

Vendia Bryghus - Vendia Imperial Stout - 12 % alk.

Vendia Imperial Stout er en dejlig Imperial Stout med smag af kaffe, karamel og ristet byg. Serveres ved 10 – 12 grader.

En kasse indeholder 15 flasker á 33 cl. - 12 % alkohol.
Prisen er incl. pant på kr. 1,-. 

Bryghuset Vendia har eksisteret siden 2006 og består i dag af et anlæg på 8,5 hl pr. bryg. Bryghuset er opbygget så det fungerer efter helt moderne brygprincipper. Der er etableret 6 tk. gærings-/lagertanke på hver 800 liter samt 2 stk. på 1600 liter. Det er gammeldags håndværk, der giver den gode smag. Vand og malt mæskes til urt. Efter filtrering koges urten med humle. Den kogende urt nedkøles til mellem 10 og 20 grader alt efter øltype og pumpes til gærtanken, hvor gæren tilsættes. Gæren omdanner sukkerstoffet i urten til alkohol og kulsyre. Efter 2-3 uger og op til 12 ugers lagring er øllet færdig og klar til servering.

Vendias flaskeøl består blandt andet af nedenstående 3 varianter:

- Red Ale - kobberrød med en duft af humle og frugt. 4,3 % alk.

- Schwarzbier - en sort øl, men med en fylde som en pilsner. 5,2 % alk.

- Bock - en mørkt og fyldigt bryg med duft af karamel. 7,0 % alk.

Det er Bryghuset Vendias medarbejdere, der medvirker til at levere den gode oplevelse - hvad enten det er humlen eller gourmeten kunderne kommer for at smage, og det er Adm. Direktør og køkkenchef Kristian Rise fra Hjørring, der står i spidsen for Bryghuset. Selskabet er stiftet under navnet "Bryghuset Vendia ApS", og ledes af den valgte bestyrelse og den ansatte direktør.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk