CMC Rosso Veronese Appassimento ZENI 2014 Veneto Italien

80,00 DKK 119,95 DKK (spar 39,95 DKK)

CMC Rosso Veronese Appassimento fra ZENI har en fyldig krop, samt en lidt krydret eftersmag. Det er en meget frugtrig, saftig og kraftig rødvin, med en lang og rund smag af modne mørke bær og krydderurter. Vinen har en flot balance mellem modne bær og en svag sødme fra smagen af overmodne blommer. Efter en kort dekantering åbner eftersmagen sig med let, frisk peber, mocca og bitter chokolade. Med andre ord er der her tale om en helt fantastisk og lækker Bardolino vin som du skylder dig selv at prøve.

Model/varenr.: 120 1191

CMC Rosso Veronese Appassimento ZENI 2014 Veneto Italien

* En rigtig lækker Rosso Veronese Appassimento fra den velkendte Amarone producent Zeni. 

Vinen har en fyldig krop, samt en lidt krydret eftersmag. Det er en meget frugtrig, saftig og kraftig rødvin, med en  lang og rund smag af modne mørke bær og krydderurter. 

CMC er lavet på 3 forskellige druer. Tørrede Corvina druer, samt delvist tørrede Merlot og Cabernet Sauvignon druer. Efter blandingen lagrer vinen 6 måneder på egetræsfade. 

Vinen har en flot balance mellem modne bær og en svag sødme fra smagen af overmodne blommer. Efter en kort dekantering åbner eftersmagen sig med let, frisk peber, mocca og bitter chokolade. 

Med andre ord er der her tale om en helt fantastisk og lækker Bardolino vin som du skylder dig selv at prøve. 

Anbefales til andesteg, bøffer på grillen, oksemørbrad, flæskesteg samt kraftige oste. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

Test:

* Sølvmedalje i BT med følgende kommentar: Meget frugtrig, saftig og kraftig rødvin, flot, lang, rund smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt mørk toast, vanilje og lidt lækker rosin frugtsødme. Velegnet til kraftige og gerne krydrede retter af f.eks. BBQ marineret oksekød.

Cantina Zeni:
Vinhuset blev etableret i 1870 af Bartolomeo Zeni som handelsfirma. Egen vinproduktion kom først i gang nogle år senere, da hans to sønner, Faustino og Ernesto, begyndte at dyrke vin for egen interesses skyld. I dag drives firmaet stadig af familien selv, og det har en stor produktion af vine fra hele Bardolino regionen ved Gardasøen.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk