Amarone Villa Spinosa Classico Della Valpolicella 2008

325,00 DKK 398,00 DKK (spar 73,00 DKK)

Amarone Villa Spinosa Classico Della Valpolicella blev "vinder" i Amarone bogen (nummer 2). Vinder og nummer 1 blev Romano Dal Forno 2003. Enrico Spinosa fremstiller super klassiske vine, sådan som vinene smagte i gamle dage. Her er der tale om rigtig amarone. Amarone betyder tør/bitter og endelsen one står for stor/fyldig - altså en stor, fyldig og tør amarone. Nogle vil nok synes det er for anderledes af hvad de kender til Amarone, men denne stil er den oprindelige (og vi syntes slet ikke at den er for tør) :-) Smager fremragende til det meste.

Amarone Villa Spinosa Classico Della Valpolicella 2008.  

Enrico Spinosa sælger 3 årgange af gangen. Han gemmer vinene på fade meget længe. "Så kan folk selv vælge deres farvorit" Hvor kan man gå hen og købe amarone der har den rette alder. Skønt med en så tålmodig mand. Villa Spinosa 2001 blev nr. 2 på en stor amarone smagning hvor 80 af de bedste producenter deltog. Dette er noget der bør prøves, hvis man aldrig har smagt en rigtig klassisk amarone.

Rubinrød, frisk og sødmefuld duft med jordbær, hindbær, parfume og regulære sliknoter. Bag den friske og røde frugt er der også en del cedertræ. Utrolig lækker duft. Smagen er fed og cremet med frugt af hindbær, sveskeblomme og nuancer af cedertræ og lakrids. Det er en powervin med fast frugtsyre og saftighed - altid med sødmen i behold fra start til slut. En opvisning i kraft og harmoni på samme tid. Den har en utrolig rygrad og potens.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  16,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk