Villa Spinosa Amarone "Guglielmi di Jago" della Valpolicella Classico DOC 2001

475,00 DKK

Topklasse Amarone med harmoni og balance - simpelthen ren nydelse. Villa Spinosa Amarone har en flot granatrød farve samt aroma og smag af konserveret frugt, krydderier, kirsebær, rosiner og nuancer af kakao og tobak. Anbefales til fuglevildt vildt som agerhøner, duer, fasaner og skovsneppe, eller til nødder og semi-modne oste – gerne italienske ligesom den også egner sig til at drikke alene.

VILLA SPINOSA AMARONE "Guglielmi di Jago" della Valpolicella Classico DOC 2001

TOPKLASSE AMARONE MED HARMONI OG BALANCE – SIMPELTHEN REN NYDELSE.

Villa Spinosa Amarone har en flot granatrød farve samt aroma og smag af konserveret frugt, krydderier, kirsebær, rosiner og nuancer af kakao og tobak. Serveres ved 18 grader i store vinglas sammen med fuglevildt vildt som agerhøner, duer, fasaner og skovsneppe, eller til nødder og semi-modne oste – gerne italienske ligesom den også egner sig til at drikke alene.

Vinen produceres kun i de bedste årgange, hvilket er en hymne til Amarone-traditionerne. Den er dedikeret til deres forfædre Guglielmi, der dyrkede vin først i Jago, og det er dermed en tilbagevenden til oprindelsen. Vinen lagres i træfade i ti år i kælderens kølige mørke, og det er en vin, der taler for sig selv, gennemsyrer sindsro og opfordrer os til at bremse vores travle hverdag. Vinen blev frigivet i efteråret 2011, så den er stadig ung og en vin, der kan ligge i mange år endnu. Villa Spinosa's vine er holdbare vine, så her er til ganen og kælderen.

Vinen er hovedsagelig lavet af en blanding af Corvina Veronese og Corvinone, samt en resterende lille procentdel af andre sorter, sådan som det er tilladt ifølge produktionsreglerne. Markerne ligger i Jago (Negrar i Valpolicella ), der er et kuperet område i Valpolicella Classica tæt på Colle Masua. Druerne er høstet manuelt og er nøje udvalgt, inden de er placeret i små kurve til tørring. Vinen er lagret 1 måned i ståltanke, 12 måneder i barriques og 7 år i slovenske egetræsfade, og til sidst 12 måneder i flasken.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 16 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk