Chase Vodka, English Vodka 70 cl.

359,00 DKK

Chase Vodka er en luksus vodka, lavet på kartofler. Chase Vodka har en fabelagtig cremet og blød smag. Chase Vodka anbefales at nydes lige fra køleskabet. Chase Vodka blev i 2010 til International Wine and Spirits Competition i San Francisco kåret til verdens bedste Vodka, foran kendte mærker som Grey Goose og Belvedere. Kompleks og cremet med svag sødme. Allerbedst, når den blot hældes i et glas med is.

Chase Vodka er en luksus vodka, lavet på kartofler. Chase Vodka har en fabelagtig cremet og blød smag. Chase Vodka anbefales at nydes lige fra køleskabet
Chase Vodka blev i 2010 til International Wine and Spirits Competition i San Francisco kåret til verdens bedste Vodka, foran kendte mærker som Grey Goose og Belvedere.

Kompleks og cremet med svag sødme. Allerbedst, når den blot hældes i et glas med is.
 
Først destilleret på verdens højeste pottstilll på 28 meter, derefter to gange på en kolonnekedel. Herefter har man infusioneret enebærknopper og 10 andre bær for at gøre ginen så tør som muligt. Til denne proces har man brugt kanel, muskat, ingefær, mandler, koriander, kardemomme, nelliker, lakrids og lemon.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk