Populær

A LETE Champagne Demi-Sec - A Damery "TOP CHAMPAGNE"

259,00 DKK

Vurderet til 329,- i Penge & Privatøkonomi. A. Lété Demi-Sec A Damery er en top Champagne. En præcis, fyldig og aromatisk Champagne der giver gedigen kvalitet til pengene.
A. Lété er en, efter Champagne forhold, diminutiv producent, med 9 hektar marker, der i dag drives af 4. generation.

Champagne Carte d'Or, Demi-Sec er udelukkende fremstillet af Pinot Meunierdruer fra marker omkring byen Damery i Marne-dalen, nær Épernay.
3 års flaskelagring inden frigivelse bidrager med både aromatisk dybde og fine bobler.

I glasset præsenterer vinen sig med en fin og aktiv mousse. I duft og smag dominerer elegante noter af æble, melon, pære og lidt citrus, der frisker sødmen op.
Demi-Sec har dybde og fylde via sin lette sødme, men er stadig sprød og frisk i en stil, der både er personlig men ukompliceret at drikke.

Serveres afkølet omkring de 6-8°, som apéritif hvis man hælder til den let sødlige stil eller alternativ som ledsager til kage, melon, jordbær etc.

Husets produktion er meget lille, hvilket nok også er hemmeligheden bag, at en sådan kvalitetsvin kan leve i noget nær fuldstændig ubemærkethed. Der er heller ikke budget til intensiv markedsføring, og producenten har end ikke en hjemmeside. Da der findes rigtig mange champagneproducenter, er markedsføring ofte altafgørende for at få afsat vinene til et større publikum. Mindre kvalitetsproducenter som A. Lété kan derfor komme i klemme i dette spil. Men det betyder modsat, at netop hos sådanne producenter får man ofte rigtig meget kvalitet for pengene, da man jo kun betaler for vinen, og ikke for markedsføringen. 

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 12 % Alkohol


Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk