Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende i det enestående landskab omkring Mols Bjerge. Her fremstiller de mousserende vine i verdensklasse. De vælger det ypperste inden for danske frugter, druer og bær og gør dem til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Sorter resultater:

De udsøgte danske rabarber af sorten Elmsfeuer fermenteres på stål med pulpen. Derefter gennemgår vinen traditionel metode som vi kender fra blandt andet Champagne. Vinen lagres på gær i 9 måneder inden degorgering. Vinen er en tør mousserende rabarbervin med frisk afstemt smag af rabarber. Det er en frisk og saftig vin med noter af grøn rabarber, æble, og stram nordisk syreprofil.

Vinder af kategorien “Bedste Mousserende Frugtvin” ved Dansk Vinskue 2019
* Guldmedalje ved International Food Contest 2018
* Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2018

249,00 DKK

Ben A fremstilles af håndsorterede danske solbær af sorten Ben Alder. De danske solbær har optimale betingelser i det danske/nordiske klima hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil.

Solbærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden solbærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med deres æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 9 måneder. Til sidst tilsættes dosage som gør Ben A til en dejlig mousserende dessertvin. Ben A serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

Guld ved International Food Contest 2018
* Finalist ved Salling Food Awards 2018
* Guld ved International Food Contest 2017
* Guld ved International Cider World 2017
' Guld ved International Food Contest 2016

249,00 DKK
Bersærk er i modsætning til Ingrid vildtgæret (men er også lavet på danske Ingrid Marie æbler), og har som minimum lagret 30 måneder på flaske inden degorgering. Bersærk serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til retter med fisk, skaldyrssuppe, fjerkræ og lyst kød, smørrebrød, kalvekød og danske traditionelle klassikere.
Sølvmedalje ved Dansk Vinskue 2019
349,00 DKK

Ingrid er fremstillet af sent høstede danske Ingrid Marie æbler. I det danske/nordiske klima har Ingrid Marie æblet optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver æblet en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret vinteren over ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske, for til sidst at lagre i minimum 18 måneder på flaske før degorgering. Ingrid Æble serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif, eller som en perfekt ledsager til retter med fisk, skaldyr, fjerkræ og lyst kød.

Bronzemedalje ved International Food Contest 2018

249,00 DKK

Marie Æble er en mousserende æblevin med lavt alkohol fremstillet på æblesorten Ingrid Marie. Vinen er blandt andet egnet som aperitif eller som akkompagnement til fisk, skaldyr, sushi, kylling og ost.

199,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler