Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Andersen Winery er et dansk vineri beliggende i det enestående landskab omkring Mols Bjerge. Her fremstiller de mousserende vine i verdensklasse. De vælger det ypperste inden for danske frugter, druer og bær og gør dem til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Sorter resultater:

* Så er de landet i butikken * De laver "kun" 10.000 flasker, så bestil allerede nu hvis du vil være sikker på nogle flasker * De udsøgte danske rabarber af sorten Elmsfeuer fermenteres på stål med pulpen. Derefter gennemgår vinen traditionel metode som vi kender fra blandt andet Champagne. Vinen lagres på gær i 9 måneder inden degorgering. Vinen er en tør mousserende rabarbervin med frisk afstemt smag af rabarber. Det er en frisk og saftig vin med noter af grøn rabarber, æble, og stram nordisk syreprofil.

Vinder af kategorien “Bedste Mousserende Frugtvin” ved Dansk Vinskue 2019
* Guldmedalje ved International Food Contest 2018
* Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2018

249,00 DKK

* NYHED * Elstar er en tør mousserende æblevin fremstillet af danske Elstar æbler. I det nordiske klima har æblerne optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver æblet en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret vinteren over ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske. 

249,00 DKK

Ben A fremstilles af håndsorterede danske solbær af sorten Ben Alder. De danske solbær har optimale betingelser i det danske/nordiske klima hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil.

Solbærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden solbærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med deres æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 9 måneder. Til sidst tilsættes dosage som gør Ben A til en dejlig mousserende dessertvin. Ben A serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

Guld ved International Food Contest 2018
* Finalist ved Salling Food Awards 2018
* Guld ved International Food Contest 2017
* Guld ved International Cider World 2017
' Guld ved International Food Contest 2016

249,00 DKK

Discover er en sød mousserende æblevin med lav alkohol procent. Discover er fremstillet af tidligt høstede danske Discovery æbler. I det nordiske klima har Discovery æblet optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver æblet en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil.

Discover bør serveres afkølet og anbefales til aperitif eller som akkompagnement til fisk, skaldyr, sushi, kylling, ost og syrlige desserter.

* Guld ved International Food Contest 2017 *
* Sølv ved International Cider World 2017 *
* Sølv ved International Food Contest 2016 *

199,00 DKK

På fredag den 27 november kan vi tilbyde Andersen Winery's nye søde mousserende kirsebærvin “Stevns” som passer perfekt til aperitif juleaften, eller som ledsager til julens godter.  Og - ja, vi ved godt at det ikke er kirsebærvinen der er på billedet, men vi har ikke modtaget noget billede endnu.

249,00 DKK

* NYHED * Rose er en halvtør mousserende vin fremstillet på æbler og sommerbær. Vinen er gæret på fransk eg og herefter gæret på flaske.

249,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler