Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Argentina er verdens femtestørste vinland. Den første vingård blev anlagt i 1566 af jesuiterpræsten fader Cedron. Han plantede druen criolla, der endnu dyrkes til de mange tunge og karakterløse dagligvine. De bedste vine fremstilles især af franske druesorter. Malbec, cabernet sauvignon og merlot dominerer de røde vine, mens der laves udmærkede hvidvine af chardonnay, sauvignon blanc, sémillon og riesling. Argentina har de seneste år fået tiltagende betydning som producent af kvalitetsvine, hvilket skyldes stabile og gode vækstbetingelser, samt store investeringer. Pascual Toso er blandt argentinas aller bedste huse, og har Paul Hobbs som er en af verdens bedste vinmagere til at arbejde for sig.

Sorter resultater:

Måske Argentina bedste Malbec vinhus. Fedme, blødhed, masser af mørke frugter og lidt bid af lakrids. Pascual Toso Malbec Estate har en intens rød farve med violette nuancer. Den er ren og frugtagtig med smag af blommer og kvæder med et charmerende blødt touch af egetræ. I ganen er det solbær og lakrids, der dominerer med elegante toner af vanilje, hvilket giver en fremragende kompleksitet.

79,95 DKK 99,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Pascual Toso Cabernet Sauvignon Estate er en flot vin med god fylde og elegant struktur. Farven er medium rød med intense violette nuancer. I næsen er frugt aromaer kombineret med noter af peber, chokolade, vanilje samt ristet eg. Vinen er blød med afrundede tanniner. En vin med stor personlighed. Anbefales til rødt kød, vildt, godt krydret pasta, vellagret oste eller Roquefort ost.

79,95 DKK 99,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Pascual Toso BARRANCAS TOSO Malbec/Cabernet Sauvignon er en kompleks og velafbalanceret vin, der præsenterer bløde mørke frugttoner og blide tanniner. Den er elegant, med dejlig boysenbær og hindbær frugt, lettere toner af vanilje, krydderier og chokolade nuancer, som fremstår af blend på Malbec og Cabernet Sauvignon druer. Barrancas er lagret 8 måneder på amerikanske egefade. Vinen er ideel til and, grillet rødt kød, vildt. pasta og cremede oste.

* 90 Point af James Suckling (årgang 2013) *

100,00 DKK 149,00 DKK (spar 49,00 DKK)

Pascual Toso Cabernet Sauvignon Selected Vines er en elegant vin med en intens farve. I næsen er der aromaer af kirsebær, moden frugt, kaffe og en anelse mynte. Vinen har desuden smag af vanilje, der stammer fra 12 måneders modning i fade. Det er en struktureret vin med god krop og lang finish samt bløde tanniner. Vinen anbefales til rødt kød, lam, pasta og franske oste, men er også et god valg til en "blandet" buffet bestående af svinemørbrad, kylling og kalkun.

125,00 DKK 169,95 DKK (spar 44,95 DKK)

* Top årgang * 95 Point i Wine Enthusiast Magazine. Pascual Toso Finca Pedregal kommer fra en enkelt vinmark. Resultatet af blandingen 43 % Malbec og 57 % Cabernet Sauvignon er en stor og flot vin med et ekstraordinært potentiale - udført med særlig omhu. Druerne er høstet i hånden og udvælges i små containere, hvilket giver en rig og koncentreret smag. Vinen er lagret 18 måneder på egetræsfade: 57 % Cabernet Sauvignon i Amerikanske egetræsfade og 43 % Malbec i Franske egetræsfade. Vinen ligger på flaske i yderligere 10 måneder.

325,00 DKK 345,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Meget begrænset parti * Dyb, mørkerød farve. Svagt krydret frugtrig duft med nuancer af mørke bær og tørrede krydderier. Fyldig, meget nuancerig smag af solmodne mørke bær og frugter tilsat et pikant krydderi. Anbefales til mørkt kød, rødt kød, krydrede retter og stegeretter.

Bodegas Valentin Bianchi hører blandt de mest ansete producenter i det spændende vinland Argentina. Der er tale om et familieforetagende, der med tre generationers erfaringer fremstiller et førsteklasses udvalg af vine på et spændende udvalg af druesorter. Rygraden i Valentin Bianchi's vinproduktion er druerne fra husets berømte "Elsa's Vineyard", der er husets oprindelige og samtidig fineste vingård, opkaldt efter grundlæggeren Don Valentin Bianchi's hustru, Dona Elsa.

Elsa's Vineyard befinder sig i San Rafaeldalen i provinsen Mendosa, der er kendt som Argentinas fineste vinområde. Klimaet er fremragende for produktion af førsteklasses druer. Dagene er solfyldte og lange og sikrer druerne optimal modenhed. Nætterne er kølige og således med til at opretholde det optimale syreniveau, som sikrer perfekt balancerede vine. Jordbunden i Elsa's Vineyard består overvejende af kalkholdige aflejringer, der sammen med det favorable klima giver særdeles gode betingelser for de forskellige druetyper Valentin Bianchi dyrker her.

Bodegas Valentin Bianchi hører blandt de mest ansete producenter i det spændende vinland Argentina. 

50,00 DKK 79,00 DKK (spar 29,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler