BODEGAS LAS PERDICES PINOT NOIR ESTATE RESERVA

169,00 DKK

BODEGAS LAS PERDICES PINOT NOIR ESTATE RESERVA 2020. Pinot Noir fra Argentina. Der kommer nye aromaer frem i verden, når vi taler argentinsk Pinot Noir. På en rigtig god måde, har vi fundet vinen, der er koldklima, som af lidt bourgogne, og detaljer med mere frugt fra dette klima i det argentinske. Er du Pinot Noir fan, ikke marmelade og kraft fra US, men mere bourgogne/frugt nuancer fra Sydamerika, så er den fantastiske stil her.

Smagen er dyb fokuseret med flot dybde, syre og en lækker lang finish. Vinen har en dybere rubinrød farve med violette fremhævelser. Aromaerne er af røde og sorte frugter såsom modne kirsebær, jordbær, hindbær, morellokirsebær, ribs og grønne urter, let krydrede strejf, præget af lette elegante egetræsnoter. En meget mineralsk Pinot Noir med intens kølig bærfrugt!

I ganen er den vældig delikat og blød med noter af jordbær og andre røde frugter. Egetræet tilføjer noter af vanilje og røgethed. Bløde, velafbalancerede tanniner og virkelig flot dybde.

DRUE SAMMENSÆTNING:100 % Pinot Noir, fra Agrelo, Luján de Cuyo, Mendoza.

SERVERINGSTEMPERATUR: 12-14 °C

Ideel til grillet kød, ribeye, iberco, lettere vildtretter, okse eller kyllinge burger, hvidt kød, pasta med flødesauce, grillet grønsager og bløde oste

ALDRING/LAGRING: 8 måneder på nye egetræsfade, 50 % franske og 50 % amerikanske fade.

DRUE MODNING: Anden uge af marts.

HØST: Manuel høst i 17 kg kasser

UDBYTTE: 8.000 kg/ha

VINIFIKATION: Fortrinsvis kold maceration i 7 dage ved 6-8 °C (42-46 °F). Udvalgt gær anvendt. Alkoholisk gæring i 10 dage med temperatur styret mellem 22-24 °C (74-78 °F). Daglige punchdowns med pumpovers i begyndelsen af gæringen. Post-fermentativ maceration i 7 dage.

OPBEVARINGSPERIODE: under korrekte opbevaringsforhold 5-7 år.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk