Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

I de seneste år er danskernes interesse for rosévin (og af god kvalitet) på det nærmeste eksploderet. Mange har set muligheden i at bruge rosévinene til mere en blot et godt glas på en varm sommerdag. Rosé kan være et fremragende valg til til eksempelvis pindemadder, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr. 

Sorter resultater:

En enestående Rosévin med en intens og mørk farve. Duften af kirsebær, jordbær og hindbær giver løfter som let indfries i en balanceret, frisk og frugtrig smag.

Perfekt til såvel fisk som lyst kød samt vegetariske retter.

99,00 DKK

Vinen er lavet af winemaker Jose Manuel Corrales. Den har en flot meget bleg farve med laksefarvede hints, den er ren og lys. Aromaerne har en god intensitet i næsen med noter af hvide frugter og citrus. I ganen er den frisk med en god syre og meget aromatisk med et sødt og forfriskende touch. Vinen anbefales til fisk og skaldyr, ris- eller pastaretter og som aperitif ved solnedgang. Den smager fantastisk.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

NICTE Petalos de Rose  er lavet af winemaker Jose Manuel Corrales. Den har en flot meget bleg farve med laksefarvede hints, den er ren og lys. Aromaerne har en god intensitet i næsen med noter af hvide frugter og citrus. I ganen er den frisk med en god syre og meget aromatisk med et sødt og forfriskende touch. Vinen anbefales til fisk og skaldyr, ris- eller pastaretter og som aperitif ved solnedgang. Den smager fantastisk.

199,95 DKK 249,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler