Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Efter mange overvejelser blev det i marts 2007 besluttet, at Krenkerup Gods skulle have eget Bryggeri.

Bryggeriet satte første bryg over den 12. august 2008, som var deres Høstøl. Siden da er det blevet til flere forskellige varianter og der er hele tiden nye under udvikling.

Sorter resultater:

* Limited edition. Meget begrænset produktion *

“Ur-Pilsner fra Krenkerup er det bedste bevis på, at pilsneren fortjener en plads i hjertet af ølrevolutionen. Det er smagen af grundøl. Malt og humle i perfekt balance i en både kompakt og sprød krop. Enkel og ren velsmag. Kun den gode brygmester kan brygge den nøgne øl - pilsneren - perfekt.” , siger Christian Andersen der er ølekspert og én af forfatterne bag ‘Den nøgne øl’.

Sammen med forfatterne bag pilsnerbogen ‘Den nøgne øl’ (Christian Andersen og Jens Eiken), har Krenkerup Bryggeri genskabt verdens første pilsner som i 1842 blev brygget i Plzeň i Tjekkiet.

Krenkerup Ur-Pilsner er en klassisk pilsner brygget med råvarer af høj kvalitet. Den autentiske, rene og rige smag stammer fra byg der er gulvmaltet efter traditionelle forskrifter. Humlen i øllen er den klassiske Saaz humle der bidrager med en vedholdende behagelig bitterhed, og da friskhed og bitterhed ofte kommer hånd i hånd, vil Krenkerup Ur-Pilsner være den perfekte tørstslukker henover sommeren.

 

Mængderabat på dette produkt - spar op til 14 %

39,00 DKK
Køb 3 eller flere til 33,34 DKK pr stk. spar i alt 5,66 DKK pr stk.

* Limited Edition *

køb 3 fl. til Kr:. 135,-

Deres brygmester har brygget en velafbalanceret blød Imperial Stout, med en behagelig mynte aroma, og en styrke på hele 8,3 % alkohol, en nyhed med styrke og velsmag.

Tålmodighed er en dyd, når der skal brygges Imperial Stout. Mere end 3 måneder gik der, før den kraftige øl havde netop den styrke og smag deres brygmester søgte. De har tilsat mynte for en frisk eftersmag og en behagelig myntearoma. Den sorte øl med det dejlige brune skum er en velafbalanceret blød og fyldig øl.

En nyde øl der giver varme i kroppen og bringer smilet frem på læben. Nyd den mens du kan – den er brygget i et begrænset antal.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 8 %

49,00 DKK
Køb 3 eller flere til 45,00 DKK pr stk. spar i alt 4,00 DKK pr stk.
Krenkerup Doppel Bock Denne øl er kåret til Europas bedste Doppel Bock ved European Beer Star 2012. De har givet Krenkerups tyske brygmester frie hænder til at skabe en specialøl af høj kvalitet. Bock-øllens oprindelse kædes sammen med bayerske munke, der bryggede og nød de fyldige øl under fasten. ...mere
39,95 DKK 49,75 DKK (spar 9,80 DKK)
Tid er et vigtigt aspekt, når Krenkerup brygger deres stout. Hvis du siger til deres brygmester, at han skal skynde sig, siger han, at du i stedet skal læne dig tilbage og have tålmodighed. Det er der også god grund til, og det smager du, når du har hældt øllet op, og det fine mørke skum sætter sig. ...mere
34,95 DKK 39,95 DKK (spar 5,00 DKK)

De er stolte over livet på Lolland og Falster og over at dyrke godsets lokale marker til direkte brug på bryggeriet. Derfor har Krenkerups brygmester brugt den rette tid og de gode evner på at skabe en sand førsteklasses guldøl – lige til at sætte på bordet. Smagen er dansk og fyldig med en sublim afstemt balance mellem maltens sødme og humlens bitterhed. En øl med en voksen styrke, der er skabt til de gyldne øjeblikke og de gode frokostborde.

34,95 DKK 39,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Julen er fyldt med traditioner. På Krenkerup glæder de sig hvert år til at brygge en ny juleøl – og smage på den for første gang. Hvert år brygger de en ny årgangsjuleøl – efter reinheitsgebot og med lidt lavere alkohol end mange andre juleøl. I 2019 har deres brygmester brygget en traditionel Schwartzbier med masser af smagsnuancer. Han har blandt andet brugt Münchner og Carafa malte, til at skabe den smukke øl. Øllen fremstår næsten helt sort i glasset, med en fin afdæmpet duft af ristet kaffe og karamel. På trods af dette fremstår øllen ikke tung, men nærmere rund og blød og med en fin tør finish. Maltkroppen og humlen giver hinanden modspil, men i en fin balance. Glæd dig til en yderst velsmagende øl, der klæder julemaden og skaber god stemning omkring julebordet.

Øltype: Schwartzbier
Sæson: 
Oktober – December 2019
Ingredienser: 
Vand, bygmalt, humle og gær.

En flaske indeholder 50 cl. - 4,9 % Alkohol.

Prisen er incl. pant på 1,-

 

 

Mængderabat på dette produkt - spar op til 4 %

35,00 DKK 45,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Køb 3 eller flere til 33,33 DKK pr stk. spar i alt 11,67 DKK pr stk.

Når Krenkerups brygmester går rundt med et bredt smil om munden og taler om den perfekte balance, ved de at deres Classic er tæt på at være færdigbrygget. Den er skabt med stolthed til de gyldne Classic øjeblikke og ikke mindst til et godt måltid mad. Krenkerup bryggeri sætter en ære i at præsentere hele landet for en nydansk klassiker. Denne Classic øl er baseret på traditionel dansk undergæret lagerøl og den brygget på deres egen bygmalt, mørk aromamalt og deres fineste humle.

34,95 DKK 39,95 DKK (spar 5,00 DKK)

For Krenkerups brygmester betyder denne øl sved på panden og en særlig kærlig omgangstone under brygningen. Det er nemlig en øl brygget specielt til ære for hjemegnen og folkene på Lolland og Falster. Øllen kaldes Premium for en grund, og det kan smages. De rene råvarer og den brillante fremtoning bringer helheden frem, når du nyder denne filtrerede pilsnertype. 1367 Premium er en øl der er årstallet værdigt.

34,95 DKK 39,95 DKK (spar 5,00 DKK)
Krenkerup IPA er en ren blomsterbombe der både indeholder karamelmaltens sødme og humlens bløde, liflige bitterhed. Eftersmagen har en grapeagtig aroma og en duft af friske, knuste druer, lidt mandarin og grapefrugt. Den kendetegnende lækre humlearoma får vi ved at tørhumle det færdige øl. I ca. 2 ...mere
34,95 DKK 39,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Krenkerup Weissbier er overgærdet på traditionel vis, hvilket giver et let bundfald og et kraftigt, flot hvidt skum. Med Krenkerups tyske brygmester ved roret er der ægte Weissbier kærlighed i luften. Weissbier er en af brygmesterens favorit øltyper, der med en frisk og frugtig smagsoplevelse giver dig en glad fornemmelse inden i og et smil på læben. Krenkerup Weissbier er rig på vitaminer grundet den friske gær anvendt i brygningen, og den er ovenikøbet også brygget på 50 % egen maltbyg – dyrket på Krenkerups lokale jorde.

34,95 DKK 39,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler