Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Rinforzo Primitivo Salento er en særdeles koncentreret vin, der trods sin meget fyldige frugt også besidder en god struktur, der lover godt for fremtiden. Lige nu er Rinforzo en tæt, dyster vin med stor koncentration af mørke frugter, en anelse krydderi og markante, men modne tanniner fra ikke for hårdt ristede egefade i topkvalitet. Helt usædvanligt har denne Primitivo en dejlig frisk frugtsyre, der på fornem vin balancerer vinens elementer, hvilket gør vinen drikkeklar allerede nu. Anbefales til en tung gryderet eller kød med branket overflade.

129,00 DKK

* Det tætteste man kan komme på en top Appassimento eller Ripasso Classico uden at være det. Kraftig, fed og frugtrig vin i top klasse. Denne lækre Menhir Primitivo di Manduria har en flot violet og dyb farve. Helt frisk og meget fyldig i næsen med lidt soltørrede druer i duften. Smagen er lidt krydret, blød, fed og saftfuld med en eksplosiv fyldig smag i enden. Den er produceret på druer fra 35 år gamle vinstokke, og den har lagret i 12 måneder på franske egetræsfade.

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

5 ***** af 5 i VinAvisen der skrev: “En lækker og elegant rødvin på økologisk dyrkede duer. De kan noget nede på støvlehælen med frugt, fin krydring, sødme og charme. I Integro Negroamaro møder vi noter af solbær, blåbær, kirsebær og peber”.

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

* En rigtig frugtrig og fedmefuld Appassimento vin, som har en enestående fyldighed * Novantaceppi 90 har noter af tørret frugter, bitter chokolade, sorte kirsebær, samt krydderier der udgør en unik smagsoplevelse. Denne rødvin har en god frugtfylde og en markant sødme, der dog læner sig pænt op ad en god syre og nogle gode tanniner. Vinen henvender sig udpræget til vinnydere, der godt kan lide en god sødme i en rødvin. Denne vin passer godt til retter med grillet okse, kalv, vildt, smagefuld pasta med kød eller til modne oste. 

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Denne Primitivo Novantaceppi 90 Latentia fra Puglia er nyfortolkning af den lækre robuste og fyldige Primitivo, med en let og innovativ smag og dufttoner af blommer og mørk chokolade. Vinen repræsenterer en helt ny måde at drikke Primitivo, der er behagelig fremfor tung og kompleks. Vinen har mange ligheder med Zinfandel fra Californien, og er også baseret på den samme røde drue, men skinner igennem med sin karakteristiske italienske kompleksitet.

59,95 DKK 99,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Gran Mi Rosso Appassimento fra Puglia har en rig bouquet med noter af mørke, saftige brombær og skovbær. Appassimento stilen skinner tydeligt igennem med et strejf af sødlig tørret frugt. Vinen er fyldig og intens med en stor fedme i eftersmagen. Anbefales til rødt grillet kød, vildt, kalvekød, svinekød, pastaretter og stærkere oste.

59,95 DKK 115,00 DKK (spar 55,05 DKK)

Mørk og smagfuld, koncentreret og silkeblød. Luna Argenta fra Puglia - Tilbud på en "mini amarone" med stor smag. En tæt, koncentreret og silkeblød saftbombe fra Puglia lavet på de lokale druer, Negroamaro og Primitivo, hvoraf en andel har fået lov at hænge ekstra lang tid på vinstokkene før vinifikationen, så de skrumper ind. Derved koncentreres aromastofferne, og det giver ekstra krop og power til vinen. Denne type vin er mest kendt fra Valpolicella i den anden ende af Italien, men fungerer altså også glimrende i Puglia.

59,95 DKK 98,00 DKK (spar 38,05 DKK)

Montecarrubo Vignolo har en pågående duft af frisk mørk frugt. Vinen er maskulin med masser af krop, intensitet og lækre tanniner og vigtigst af alt finesse. Den elegante kølighed, som er husets signatur, går igen i Vignolo - en vild oplevelse.

Susie og Peter Vinding-Diers overtog Montecarrubo i marts 2005 efter mere end ét års forhandling med ejerinden, frk. Pandolfini fra Melilli hvor de boede. En ældre stramtandet dame, datter af en tidligere borgmester og tæt på sine penge. Gården var mildt sagt et vildnis med gamle oliventræer, som havde stået upassede i årevis, og lasede mandeltræer samt halvdelen af en gammel stald nede ved gærdet til naboen. Montecarrubo er et stykke af en vulkan, som er gået ud for mere end to millioner år siden. 

Ved overtagelsen så halvdelen af jorden umiddelbart godt ud, mens den anden halvdel var fyldt, dels med store klippestykker og sten, dels med gamle græsgange.
Men beliggenheden er helt speciel: Skrånende ned mod det Ioniske Hav med en konstant kølig brise, den såkaldte ”Gregale”, fordi den kommer fra Grækenland med oprindelse i Sibirien. 
Selv på de varmeste dage i slutningen af juli og august blæser den sin kølige luft ind over markerne. Og jorden er også speciel: Loess (udvasket vulkansk ler), kalksten og sand, og helt oppe på det højeste punkt (150 m) ligger resterne af et koralrev. For to millioner år siden lå vulkanen i havet, midt i en tropisk zone, men vulkanen var en ferskvands vulkan. PH ligger i dag på 7,5, og Peter Vinding-Diers måtte bore 160 meter ned for at få vand - 2 liter i sekundet, rent og lige til at drikke. En god ven lånte Peter sin bulldozer, så de kunne rippe de store klippeblokke op af jorden. Til sidst fik de ryddet halvanden hektar – og jorden, som var kommet frem i dagens lys, var ca. 1 meter dyb, fyldt med humus og porøs med masser af ilt. Ideelt at plante vinstokke i!
Peter Vinding-Diers havde bestemt sig for at plante Syrah - mest fordi typen var kendt for at lave helt store vine i området, men også fordi Peter havde erfaret, at Nero d'Avola først kunne høstes midt i oktober, men regnen kom allerede i september.

Peter bad en af sine venner, Pierre Marie Guillaume i Frankrig, om at finde en god multiklon af særligt udvalgte stokke – et valg, de ikke siden har fortrudt! De plantede 5.000 stokke pr. ha - 1,40 x 1,40 meter, så de kunne gøre gennem markerne og rense ud på kryds og tværs. De valgte også at arbejde med busk vine (kræver mere arbejde og giver mindre udbytte) for at få så høj en kvalitet som muligt. Det har de heller ikke fortrudt.

Gården er certificeret biologisk og køres efter de biodynamiske principper – med de resultater, som nu for alvor dukker op, hvor folk har respekt for deres jord, er det vanskeligt at gøre noget andet. Stokkene bliver mere resistente overfor sygdomme. De bliver sejere og stærkere end naboens, hvor der sprøjtes for alverdens ting, og hvor kunstgødning frembringer enorme, men uinteressante høstresultater. Der håndhøstes, og druerne køres til vineriet, hvor blade, sten og somme tider en enkelt slange sorteres fra, inden de fermenteres i en åben fermenter med plads til ca 2,5 tons druer. Vinen gæres på sin egen gær, men ”hjælpes” lidt ved den sekundære gæring.

550,00 DKK 595,00 DKK (spar 45,00 DKK)

Il Carrubo er en elegant og intens vin med nuancer af brombær, blåbær, solbær, lakrids og violer. Her er enorm dybde, stor krop med modne tanniner og en lang og vedvarende eftersmag. 100 % Syrah. 

Susie og Peter Vinding-Diers overtog Montecarrubo i marts 2005 efter mere end ét års forhandling med ejerinden, frk. Pandolfini fra Melilli hvor de boede. En ældre stramtandet dame, datter af en tidligere borgmester og tæt på sine penge. Gården var mildt sagt et vildnis med gamle oliventræer, som havde stået upassede i årevis, og lasede mandeltræer samt halvdelen af en gammel stald nede ved gærdet til naboen. Montecarrubo er et stykke af en vulkan, som er gået ud for mere end to millioner år siden. 

Ved overtagelsen så halvdelen af jorden umiddelbart godt ud, mens den anden halvdel var fyldt, dels med store klippestykker og sten, dels med gamle græsgange. Men beliggenheden er helt speciel: Skrånende ned mod det Ioniske Hav med en konstant kølig brise, den såkaldte ”Gregale”, fordi den kommer fra Grækenland med oprindelse i Sibirien. 

Selv på de varmeste dage i slutningen af juli og august blæser den sin kølige luft ind over markerne. Og jorden er også speciel: Loess (udvasket vulkansk ler), kalksten og sand, og helt oppe på det højeste punkt (150 m) ligger resterne af et koralrev. For to millioner år siden lå vulkanen i havet, midt i en tropisk zone, men vulkanen var en ferskvands vulkan. PH ligger i dag på 7,5, og Peter Vinding-Diers måtte bore 160 meter ned for at få vand - 2 liter i sekundet, rent og lige til at drikke. En god ven lånte Peter sin bulldozer, så de kunne rippe de store klippeblokke op af jorden. Til sidst fik de ryddet halvanden hektar – og jorden, som var kommet frem i dagens lys, var ca. 1 meter dyb, fyldt med humus og porøs med masser af ilt. Ideelt at plante vinstokke i!
Peter Vinding-Diers havde bestemt sig for at plante Syrah - mest fordi typen var kendt for at lave helt store vine i området, men også fordi Peter havde erfaret, at Nero d'Avola først kunne høstes midt i oktober, men regnen kom allerede i september.

Peter bad en af sine venner, Pierre Marie Guillaume i Frankrig, om at finde en god multiklon af særligt udvalgte stokke – et valg, de ikke siden har fortrudt! De plantede 5.000 stokke pr. ha - 1,40 x 1,40 meter, så de kunne gøre gennem markerne og rense ud på kryds og tværs. De valgte også at arbejde med busk vine (kræver mere arbejde og giver mindre udbytte) for at få så høj en kvalitet som muligt. Det har de heller ikke fortrudt.

Gården er certificeret biologisk og køres efter de biodynamiske principper – med de resultater, som nu for alvor dukker op, hvor folk har respekt for deres jord, er det vanskeligt at gøre noget andet. Stokkene bliver mere resistente overfor sygdomme. De bliver sejere og stærkere end naboens, hvor der sprøjtes for alverdens ting, og hvor kunstgødning frembringer enorme, men uinteressante høstresultater. Der håndhøstes, og druerne køres til vineriet, hvor blade, sten og somme tider en enkelt slange sorteres fra, inden de fermenteres i en åben fermenter med plads til ca 2,5 tons druer. Vinen gæres på sin egen gær, men ”hjælpes” lidt ved den sekundære gæring.

650,00 DKK 675,00 DKK (spar 25,00 DKK)

* Guldmedalje i Decanter World Wine Awards 2012 * VINDER I TEST EKSTRA BLADET - 5 stjerner - BEDSTE KØB * Barone Montalto Nero d'Avola - Bedst sælgende vin fra Sicilien i Greve Vinkompagni. Vinen er produceret på øens "egen" drue Nero d'Avola, der i denne fortolkning byder på en bærmættet, tæt vin med blid struktur og stor stoflighed. "Collezione di Famiglia" er husets topvin. 

69,00 DKK 119,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Barone Montalto i en 3 liters flaske (jeroboam/dobbelt-magnum leveret i flot gaveæske) er en imposant, smuk størrelse, der vækker positiv opsigt på receptionsbordet, eller til den store familiemiddag. På indersiden finder man en kraftfuld, fyldig og blød siciliansk rødvin produceret på øens ‘egen’ drue, Nero d’Avola, som i denne fortolkning byder på en bærmættet, tæt vin med blid struktur og stor stoflighed.

 

325,00 DKK 350,00 DKK (spar 25,00 DKK)

I duft og smag får man indtrykket af en tætpakket, let-tilgængelig vin, der aromatisk domineres af mørke skovbær, boysenbær, mælkechokolade samt et element af tørret figen, som stammer fra de tørrede druer. Luna Argenta Terre Siciliane har en blid, afrundet fylde og en silkeblød finish med let sødme, hvilket giver en drikkeoplevelse helt uden skarpe kanter. Velegnet til rødt kød (stegt eller grillet), men også til boeuf bourguignon og andre simreretter.

59,95 DKK 98,00 DKK (spar 38,05 DKK)

Denne fantastiske Banfi Evoluzione 1 di tre er helt unik og uforlignelig. Det er en aristokratisk og velstruktureret vin med intens, lysviolet farve, kompleks duft med noter af tobak, mint, solbær og kirsebær, fyldig frugtsmag med finesse og dybde samt en lang og behagelig eftersmag. Den er særdeles velegnet til vildt, okse- og kalvekød, gryderetter, simremad og kraftige oste. Denne harmoniske og velafbalancerede vin kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et godt henlægningspotentiale.

195,00 DKK

Evoluzione 2 di tre er produceret af druerne Sangiovese (50 %), Cabernet Sauvignon (35 %) og Syrah (15 %), der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Det er en unik og meget innovativ vin, da den ikke bare er produceret af et blend af tre forskellige druetyper, men også af druer fra forskellige årgange. Det er kun de allerbedste druer, der er udvalgt til denne vin - og alle druer og årgange er vinificeret hver for sig.

195,00 DKK

Banfi Evoluzione 3 di tre er produceret af druerne Sangiovese (50 %), Cabernet Sauvignon (40 %) og Syrah (10 %), der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Det er en unik og meget innovativ vin, da den ikke bare er produceret af et blend af tre forskellige druetyper, men også af druer fra forskellige årgange. Det er kun de allerbedste druer, der er udvalgt til denne vin - og alle druer og årgange er vinificeret hver for sig.

Sangiovese fra 2000 (35 %) og 1998 (15 %) – denne blanding af ældre Sangiovese fra egetræsfade og nyere Sangiovese fra ståltanke giver vinen en fantastisk friskhed. Cabernet Sauvignon fra 2015 giver vinen saftighed og et elegant strejf af sødme. Syrah fra 2016, der har været lagret dels på træ og dels på stål, gør vinen blød og let krydret.

Det færdige blend har til sidst lagret 8 måneder på ståltanke inden tapningen i december 2017. Resultatet er denne fantastiske Banfi Evoluzione, som er helt unik og uforlignelig. Det er en aristokratisk og utrolig kompleks rødvin med intens, lys rubinrød farve, delikat og varm duft af chokolade, læder, marmelade og modne kirsebær, fyldig, men samtidig blød og rund frugtsmag med finesse og dybde, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Den er særdeles velegnet til vildt, okse- og kalvekød, gryderetter, simremad og kraftige oste. Denne elegante og velafbalancerede vin er yderst harmonisk og kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et meget godt henlægningspotentiale. 

* Castello Banfi blev udnævnt til ”Best Winery of the Year” ved Vinitaly 2017 *

195,00 DKK

Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi er 12 gange blevet kåret til “Bedste italienske vineri” ved Vinitaly. Vinen er produceret af druerne Sangiovese (50%), Cabernet Sauvignon (40%) og Syrah (10%), der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Det er en unik og meget innovativ vin, da den ikke bare er produceret af et blend af tre forskellige druetyper, men også af druer fra forskellige årgange. Det er kun de allerbedste druer, der er udvalgt til denne vin - og alle druer og årgange er vinificeret hver for sig.

Sangiovese fra 2000 (35%) og 1998 (15%) – denne blanding af ældre Sangiovese fra egetræsfade og nyere Sangiovese fra ståltanke giver vinen en fantastisk friskhed. Cabernet Sauvignon fra 2015 giver vinen saftighed og et elegant strejf af sødme. Syrah fra 2016, der har været lagret dels på træ og dels på stål, gør vinen blød og let krydret.

Det færdige blend har til sidst lagret 8 måneder på ståltanke inden tapningen i december 2017. Resultatet er denne fantastiske Banfi Evoluzione, som er helt unik og uforlignelig.

Det er en aristokratisk og utrolig kompleks rødvin med intens, lys rubinrød farve, delikat og varm duft af chokolade, læder, marmelade og modne kirsebær, fyldig, men samtidig blød og rund frugtsmag med finesse og dybde, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Den er særdeles velegnet til vildt, okse- og kalvekød, gryderetter, simremad og kraftige oste. Denne elegante og velafbalancerede vin er yderst harmonisk og kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et meget godt henlægningspotentiale. 

* Castello Banfi blev udnævnt til ”Best Winery of the Year” ved Vinitaly 2017 *

395,00 DKK

Excelsus er produceret af 60 % Merlot og 40 % Cabernet Sauvignon druer. Denne vin, som er Castello Banfis “flagskib”, har lagret i alt 20 måneder på egetræsfade (først har Merlot og Cabernet Sauvignon druerne været lagret hver for sig og efter 12 måneder er de blevet blandet og har så været lagret de sidste 8 måneder som blend). Derefter har vinen lagret minimum 1 år på flasken inden den er blevet frigivet. Det er en harmonisk og elegant vin med intens rød farve, fyldig og meget frugtig duft med noter af solbær, kirsebær og krydderier, rund og fyldig frugtsmag med et strejf af egetræ, modne tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. 

 

550,00 DKK 595,00 DKK (spar 45,00 DKK)

Castello Banfi Poggio alle Mura Brunello di Montalcino. 90 % af vinen har været lagret i 24 md. på franske fade og de sidste 10 % på slavoniske fade. Derefter har vinen lagret minimum 12 md. på flaske. En utrolig elegant vin med intens dybrød farve samt en kompleks, men samtidig frisk duft af blommer, kirsebær, solbær og hindbær med et strejf af chokolade, tobak, vanilje og lakrids. Det er en fyldig vin med kraftig, men samtidig blød og afrundet smag, blide tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. * 93 point i Wine Spectator - 93 point i Wine Enthusiast Magazine *

595,00 DKK 720,00 DKK (spar 125,00 DKK)

Poggio alle Mura di Montalcino er produceret af 100 % Sangiovese druer. Men det er ikke helt almindelige druer, der er brugt, men derimod specielle Banfi cloner af Sangiovese druen. Disse cloner er specielt udviklet af Castello Banfi og "The University of Milan". Vinen har lagret i 12 md. på franske fade og derefter har vinen lagret på flaske. Dette har resulteret i en utrolig elegant vin med en frisk og frugtig duft af kirsebær og brombær med et strejf af lakrids, tobak og nødder. Fyldig, blød og afrundet smag samt en lang og behagelig eftersmag.

195,00 DKK 225,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Poggio alle Mura di Montalcino er produceret af 100 % Sangiovese druer. Men det er ikke helt almindelige druer, der er brugt, men derimod specielle Banfi cloner af Sangiovese druen. Disse cloner er specielt udviklet af Castello Banfi og "The University of Milan". Vinen har lagret i 12 md. på franske fade og derefter har vinen lagret på flaske. Dette har resulteret i en utrolig elegant vin med en frisk og frugtig duft af kirsebær og brombær med et strejf af lakrids, tobak og nødder. Fyldig, blød og afrundet smag samt en lang og behagelig eftersmag.

195,00 DKK 225,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Belnero er hovedsageligt produceret af Sangiovese tilsat en lille procentdel Cabernet Sauvignon og Merlot druer, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana.Denne flotte rødvin har været lagret 14 måneder på franske egetræsfade (30 % nye).

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Belnero kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel. Vinen er hovedsageligt produceret af Sangiovese tilsat en lille procentdel Cabernet Sauvignon og Merlot druer, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Denne flotte rødvin har været lagret 14 måneder på franske egetræsfade (30 % nye).

Det er en utrolig flot vin med intens dybrød farve og delikat duft af krydderier, tobak og kaffe samt noter af brombær marmelade, fyldig, men samtidig blød og behagelig frugtsmag med et strejf af vanilje, et velafbalanceret tanninindhold samt en lang og harmonisk eftersmag. Vinen passer perfekt til bl.a. rødt kød, vildt, pastaretter og ost. Denne velafbalancerede vin kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et godt henlægningspotentiale.

595,00 DKK

Banfi Cum Laude er produceret af 30 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot, 25 % Sangiovese og 15 % Syrah. Druerne har lagret 6 måneder på egetræsfade hver for sig, derefter er vinen blandet og har lagret yderligere 6 måneder på egetræsfade for derefter at blive tappet på flaske, hvor vinen lagrer minimum 6 måneder. Det er en vin med en kompleks duft af kirsebær, blommer, og lakrids, med et strejf af sorte oliven og tobak. Det er en utrolig fyldig vin med kraftig, men samtidig blød og rund frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Banfi Cum Laude er produceret af 30 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot, 25 % Sangiovese og 15 % Syrah. Druerne har lagret 6 måneder på egetræsfade hver for sig, derefter er vinen blandet og har lagret yderligere 6 måneder på egetræsfade for derefter at blive tappet på flaske, hvor vinen lagrer minimum 6 måneder. Det er en vin med en kompleks duft af kirsebær, blommer, og lakrids, med et strejf af sorte oliven og tobak. Det er en utrolig fyldig vin med kraftig, men samtidig blød og rund frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

395,00 DKK 425,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Aska Bolgheri  er hovedsageligt produceret af Cabernet Sauvignon samt en mindre procentdel Cabernet Franc druer, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i Bolgheri. Det er en utrolig flot vin med dyb rubinrød farve med et violet skær, kompleks og intens duft af røde bær, blåbær og sveske marmelade samt noter af tobak og lakrids. Den har en fyldig, men samtidig blød og behagelig frugtsmag med elegante tanniner samt en lang og vedvarende eftersmag.

169,00 DKK 229,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Banfi Stilnovo Governo Uso er en utrolig flot vin med meget intens rubinrød farve, delikat frugtduft med noter af marmelade og blomster, blød og rund smag af modne frugter, velintegrerede tanniner samt en saftig, lang og behagelig eftersmag med masser af frugt. Governo all’Uso Toscano er en ældgammel teknik, som giver dynamiske og friske vine med en helt unik stil. Denne harmoniske vin er frisk særdeles velegnet som ”et glas i utide”, men den er naturligvis også velegnet til lettere madretter, buffet og oste.

129,00 DKK 189,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Banfi Chianti Classico D.O.C.G. Riserva er produceret af 80 % Sangiovese, 10 % Cabernet Sauvignon og 10 % Canaiolo Nero druer. Den har været lagret 24 måneder på slavoniske egetræsfade og herefter mindst seks måneder på flasken inden frigivelsen. Det er en utrolig elegant rødvin med en flot farve, intens duft af vanilje, lakrids og chokolade, blød og rund smag med et delikat strejf af krydderier samt en lang og behagelig eftersmag. Den er særdeles velegnet til vildt, rødt kød, pastaretter samt diverse oste.

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Banfi Chianti Classico er hovedsageligt produceret af Sangiovese druer (85-90 %) tilsat udvalgte traditionelle Chianti Classico druer. Den har været lagret i ståltanke samt en kort periode på egetræsfade. Det er en elegant vin med intens rubinrød farve, delikat og kompleks duft af bl.a. kirsebær og blommer med et strejf af krydderier og læder, frisk og velafbalanceret frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til okse- og kalvekød, pasta- og grillretter samt diverse oste.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Banfi Chianti Superiore er hovedsageligt produceret af Sangiovese-druer samt udvalgte traditionelle Chianti-druer, der alle er dyrket i Toscana-området i Italien. Den har været lagret i ståltanke samt 4-5 måneder på franske egetræsfade. Det er en elegant vin med intens rubinrød farve, frisk og frugtig duft, rund, fyldig og velafbalanceret frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til okse- og kalvekød, pasta- og grillretter samt diverse oste.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Banfi Chianti Annata er produceret af druerne Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon, der alle er dyrket i Toscana-området i Italien. Den har været lagret i ståltanke samt en kort periode på små egetræsfade. Det er en elegant vin med kraftig rubinrød farve, intens og vinøs duft med et strejf af krydderier, frisk og velafbalanceret frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske og let-drikkelige vin er særdeles velegnet til okse- og kalvekød, pasta- og grillretter samt diverse oste.

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Centine  kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel. Vinen er produceret af Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino, og den har været lagret kortvarigt på små egetræsfade. -

89,95 DKK 99,00 DKK (spar 9,05 DKK)

Le Pupille Saffredi 25 er en elegant vin med tæthed og en god fylde, som straks viser sig i glasset. I duften er der noter af røde frugter, ribs og brombær, og en krydrede aroma af nelliker, kanel samt en svag duft af vanille. I smagen er den rund og fløjlsagtig med fremragende styrke og afbalancerede tanniner. Den lange og vedholdenhed smag gør det muligt at nyde alle aromaerne i vinen. Druesammensætningen er Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot. Perfekt til alle former for rødt kød, fuglevildt, pastaretter og kylling.

529,00 DKK 595,00 DKK (spar 66,00 DKK)

* ITALIENSK KLASSE VIN * Le Pupille Poggio Valente er pragt eksemplar af en top vin fra Toscana. Der findes utallige gode producenter i Toscana, men teamet hos Elisabetta Geppetti, kan bare lige lidt ekstra i forhold til andre gode producenter, og du vil i denne vin opleve mere personlighed og karakter end i nogen anden vin. Smagen er intens af overmodne bær, lakrids, krydderier, mokka og chokolade. Det er en vin i perfekt harmoni og Sangiovese på højeste niveau.

199,95 DKK 269,95 DKK (spar 70,00 DKK)

Le Pupille Riserva er en helt igennem imponerende vin som bare fylder hele munden med oplevelser. Duften er fyldt med fede overmodne skov- og brombær samt en flot smag af fad og krydderier. En svag mild smag af kaffe og chokolade åbner sig også hurtigt i glasset. Chokoladen bliver mere markant efter lidt tid i glasset og følges op af lidt sød tobak. Et brag af velstruktureret italiensk Morellino fra Fattoria Le Pupille i Maremma, Toscana.

149,95 DKK 189,95 DKK (spar 40,00 DKK)

I Le Pupille Di Scansano oplever du en super spændende aroma af fed moden frugt, elegante urter og violer og slutter af med et strejf af koncentreret sød balsamico. Smagen er tilsvarende duften og du vil opleve noget af den flotteste frugt med bløde kanter og saftige bærprægede eftersmage som holder pænt længe. Et brag af velstruktureret italiensk Morellino Di Scansano fra Fattoria Le Pupille i Maremma,Toscana.

99,00 DKK 129,95 DKK (spar 30,95 DKK)

* Toscana blend som får munden til at løbe i vand * Le Pupille Pelofino åbner sig meget hurtigt i glasset, med masser af frisk frugt, mokka, milde krydderier, roser og en anelse chokolade. Efter lidt tid i glasset fanger dine sanser den flotte rene kirsebærfrugt, som bare vokser sig større. I munden vælter det rundt med masser af røde bær, friske urter og masser af varme. Frugten er overraskende lækker og charmerende med masser af modenhed og struktur.

89,95 DKK 129,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Brunello di Montalcino Riserva - Fornacina 2004. Denne helt specielle Brunello Riserva produceres udelukkende af de bedste druer fra ejendommens bedste parceller i Castelnuovo dell´ Abate, og udelukkende i årgange, som kan betegnes som top år for regionens vine * 94 points Wine Enthusiast - 92 points Wine Spectator - 92 points Robert Parker *

450,00 DKK 495,00 DKK (spar 45,00 DKK)

Fornacina Brunello. Denne helt specielle Brunello Riserva produceres udelukkende af de bedste druer fra ejendommens bedste parceller i Castelnuovo dell´ Abate, og udelukkende i årgange, som kan betegnes som top år for regionens vine.

399,00 DKK 475,00 DKK (spar 76,00 DKK)

Brunello er dyrt, og ofte for dyrt. Men der findes undtagelser. Fornacinas Brunello Montalcino er en af disse undtagelser, hvor du virkelig får "value for money" En klassisk Brunello, der udelukkende produceres på Brunello (Sangiovese) med en fadlagring på 24 måneder, og yderligere en flaskelagring på endnu 24 måneder. Farven er rubinrød. Duften er intens med moden lækker frugt og krydrede undertoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Rosso di Montalcino betragtes af mange som en "lille Brunello", og det er med god grund, når talen falder på Fornacina. Vinen er udelukkende produceret på Brunello (Sangiovese). Efter gæringen har vinen tilbragt 12 måneder på egefade. Farven er dybrød og brilliant. Duften er vinøs, intens med lækker frugttoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner. Anbefales til krydrede og kraftige kødretter, lammekølle med masser af hvidløg, eller en god krydret sammenkogt ret.

159,00 DKK

La Colombina er en diminutiv vingård i det sydlige Toscanas Montalcino-distrikt, hvor familien Caselli ejer 3 hektar vinmarker omkring Castelnuovo dell`Abate. Her er de naboer til bl.a. Ciacci Piccolomino og Uccelliera i Brunello-zonens feterede syd-østlige del. La Colombina Brunello di Montalcino smager pragtfuldt, og er i prisklassen et af de bedre køb.

295,00 DKK 325,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Brunello Di Montalcino 2011 DOCG Patrizia Cencioni. Top årgang fra Montalcino. Patrizia opnåede 3 glas i Gambero Rosso i 1997, og siden dengang har hun været én af de producenter, som man holder godt øje med.

299,00 DKK

Brizio Brunello di Montalcino er en intens og elegant rødvin, med en intens bouquet/aroma af modne røde frugter med en elegant antydning af krydderi. Smagen er afbalanceret, med god syre, der giver vitalitet og friskhed til en meget elegant og kompleks vin, med rigeligt med bløde tanniner. Den har antydninger af krydderier (sort peber) med en lang og behagelig eftersmag. Vinen er et perfekt match til vildt, ost og forskellige typer af rødt kød.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Brizio Rosso di Montalcino er en frugtagtig, frisk og elegant rødvin. Den har en dejlig blomsteragtig bouquet med noter af modne røde frugter og bær. Smagen er afbalanceret, frisk og med en god integreret og afbalanceret syrlighed og modne tanniner. Eftersmagen er lang og dvælende med smag efter mere. Vinen er fremragende til pastaretter, traditionelt italiensk pålæg og forskellige former for rødt kød.

159,00 DKK 189,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Dievole Chianti Superiore Le Due Arbie er indbegrebet af Toscana - en blid hvirvelvind af modne røde frugter, violer og kirsebær. Smagen er frisk og saftig med ungdommelige, men harmoniske og afrundede tanniner. Resultatet er en kompleks, elegant lagret vin med lang vedvarnede afslutning, der er let at parre med traditionelle retter fra Toscana så som ribollita, pasta eller grillet kød.

99,95 DKK 139,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Dievole Novecento Chianti Classico Riserva repræsenterer 900 års historie, en historie der begyndte tilbage i 1090 og blev fejret i 1990. Dievole er stolte over at være en del af denne endeløse rejse, som de dedikerer til denne vin med det mål at skabe en vision, der vil fortsætte i det uendelige. Smagen er domineret af modne røde frugter og har en fremragende mineralitet og syre samt er velintegreret med en ung men ikke desto mindre elegant tannin. 

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Tenuta Meraviglia Bolgheri Rosso Dievole er fremstillet på 70 % Cabernet Franc og 30 % Cabernet Sauvignon druer og er lagret i 12 måneder i store franske egetræsfade. Bouqueten domineres af modne frugter som brombær og kirsebær med lette urte nuancer. Denne meget elegante vin er velstruktureret og forfriskende i ganen med en vedvarende lang finish.

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Dievole Chianti Classico er vingårdens flagskib. Smagen har en fremragende mineralitet og syre med unge men elegante, velintegrerede tanniner. En dominans af røde frugter og kirsebær fuldender smagsoplevelsen sammen med en behagelig og vedholdende afslutning. Anbefales til pasta med traditionelle saucer, grillet kød, vildt og ost.

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Riecine er økologisk topproducent i Gaiole, der laver kernesunde, drikkeglade Chianti Classico vine på 100 % Sangiovese. Vinene oser af Toscana og Sangiovese. I duft og smag finder man både saftige, sorte kirsebær, modne skovbær og den krydrede toscanske profil, som ikke findes andre steder med denne drue. Tanninerne er fine og bløde og synes afledt af fade i topkvalitet, der giver vinen et cremet touch. En kølig aroma kombineres med den modne saftighed til en uimodståelig drikkeglæde, som råber på enkle, vellavede toscanske retter.

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Altadonna Chianti Classico Riserva er produceret på 95 % Sangiovese og 5 % Merlot. Vinen har gennemgået en traditionel gæring på 21 dage på temperaturregulerede fade inden den malolaktiske gæring på franske barriques. Næsen er elegant, med noter af blåbær, frisk rød frugt samt en behagelig krydret duft, der harmonerer godt med de sarte toner af tobak. Smagen er fyldig og afbalanceret. Flot håndværk, hvor frugt og tannin går godt sammen og munder ud i en frugtrig og krydret eftersmag.

195,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler