Populær

Fantini Sangiovese Terre di Chieti IGT

79,00 DKK

* Årets Vin 2022 *  GULDMEDALJE: ”Mondiales des Vins”, 2018, GREAT VALUE: ”Ultimate Wine Challenge”, 2018 * Det er en virkelig flot granatrød Sangiovese med en intens og vedhængende smag. Vinen er frugtagtig med en lille fadnote. En fyldig vin med gode og bløde tanniner, afbalanceret og klar til at drikke. 

Sangiovese er efterhånden en sjældenhed i Abruzzo, men Farnese har i mange år haft en forkærlighed for netop Sangiovese. Vingårdens marker er beliggende i kommunerne Ortona og San Salvo ved Adriaterhavskysten i Abruzzo-regionen. Vinifikationen foregår via en nænsom afstilkning og presning, hvorefter der foretages en koldgæring i to dage efterfulgt af ”maceration” og alkoholisk gæring ved 20-22 grader i 9-11 dage. Herefter lagres vinen, og ca. 20 % af vinen lagres på egefade. 

Resultatet er en indsmigrende Sangiovese med bløde tanniner og en god balance mellem frugtsødme og en behagelig syre. Serveringstemperaturen bør ikke overstige 16-18 grader. Vinen er velegnet til alle traditionelle og klassiske italienske madretter med kød eller fisk.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl.  13,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Greve VinKompagni ApS / Maximum Wine

Ventrupparken 24, 2670 Greve

tlf: 24 92 77 88, mail@grevevinkompagni.dk

http://grevevinkompagni.dk