Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Whisky fremstilles af fermenteret byg, rug, hvede eller majs der destilleres. Maltwhisky er som navnet siger lavet af maltet byg. 

Whisky kan sammenlignes med øl uden humle der destilleres. De første faser i produktionen frem til destillering og lagring svarer således stort set til ølproduktion. Maltning, tørring, mæskning og gæring . Maltwhisky bliver herefter typisk dobbeltdestilleret på kobberkedler. Whiskyen opbevares på fade "casks" af egetræ. 

Grain whisky er whisky destilleret kontinuerligt til høj alkoholstyrke på enten hvede eller majs og bruges til at blende med. Grain whisky har en let krop og smag, men er ikke neutral, og den lagres på egetræsfad i mindst tre år. 

Ud over de traditionelle aftapninger fra destillerierne findes også "uafhængige aftapninger". Det er whiskykøbmænd, der køber et eller flere fade hos destillerierne og opbevarer dem og sælger dem, som de vil. Det er derfor et anderledes produkt end standardproduktet.

En whisky skal være på mindst 40 % alkohol og den skal være mindst tre år gammel. Når den kommer fra fadet er den ofte på 50-60 % Cask strength og fortyndes ofte til 42 %-46 %.  

Under lagringen trænger væske (herunder alkohol) ud gennem porerne i træfadene. Denne del som udgør op til 1½-2½ % årligt betegnet som angel's share (englenes andel). Udtrykket stammer fra cognac og armagnac-distrikterne.  

Farven på whisky kan være justeret med karamel, og whiskyen kan være koldfiltreret, hvilket vil sige, at den har været kølet ned for at fjerne urenheder. Koldfiltreringen blev indført efter at amerikanerne havde returneret whisky fordi de troede, at der var noget galt med whiskyen, der var uklar ved kølig opbevaring pga fortætning af olierne i whiskyen. En del af de stoffer, der frasorteres, er smagsstoffer (olier). Filtreringen fjerner en del af smagen, så derfor er mange producenter begyndt at aftappe whiskyen uden koldfiltrering. For at undgå at whisky bliver uklar aftappes den ved højere alkoholprocent (46 %+).

Sorter resultater:

En lækker dyb, kraftfuld tørveholdige og vidunderligt vilde whisky - Ardbeg Corryvreckan er indbegrebet af "den utæmmede ånd Islay
999,00 DKK

BenRiach Peated Spayside 48 % Alkohol 

Dejlig Tørve røget Single Malt, med den klassiske fedme, som du også finder på Islay. Denne whisky er dog mere mild, og er en rigtig god begynder røg, der ikke er for dominerende, i hverken røg eller Alkohol. Fremragende whisky, Value for money. 

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 48 % alkohol

499,00 DKK

BenRiach Single Malt, Speyside 40 % Alkohol 

Dejlig Tørve røget Single Malt, med den klassiske fedme, som du også finder på Islay. Denne whisky er dog mere mild, og er en rigtig god begynder røg, der ikke er for dominerende, i hverken røg eller Alkohol. Fremragende whisky, Value for money. 

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 40 % Alkohol.

399,00 DKK
 
Ardbeg har frembragt en herlig røget sag som endda har udpræget smag af tørrede frugter og er noget sødere end sædvanligt for en Ardbeg. Uigeadail er primært lagret på bourbonfade, men der er anvendt en del 2. fill sherryfade, hvilket kan både duftes og smages i whiskyen.
799,00 DKK

GlenAllachie - 10 Years Old Speyside Single Malt - 57,8% Cask Strength (Batch 6) PX and Oloroso Puncheons, Virgin Oak & Rioja casks.

En lækker fuldfed fadstyrke whisky med en flot mørkegylden farve. I næsen fornemmes toner af karamel, honning og lidt krydderier med et anstrøg af mørk chokolade, mandler og Kanel. I smagen kommer der toner af honning, vanilje og masser af karamel med en krydret afslutning.  Virkelig en mesterlig dram med styrke og kraft, næsten Mahogni farvet.

GLENALLACHIE 10 YEARS OLD CASK STRENGTH, BATCH 6
• Specially selected by Billy Walker • Bottled at 57.8% • Limited Release: 6,500 cases worldwide • PX and Oloroso Puncheons, Virgin Oak & Rioja casks • Matured in Speyside • Bottled unchilfiltered for flavour • No added colouring

 

 

699,00 DKK

GlenAllachie 12 års single malt er destilleriets flagskib, som i sit udtryk viser destilleriets fantastiske DNA. Det er en lækker sødlig dram, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. Whiskyen er et resultat af Billy Walkers månedlange ophold i lagerbygningerne på GlenAllachie, hvor han har smagt sig igennem tusindvis af fade, for at kortlægge hvilke fadtyper, der skulle kombineres for at danne rammen om destilleriets flagskib.

 

529,00 DKK

12 Years Old Single Highland Malt. Oloroso/Pedro Ximinez Sherry Casks. Denne skønne kraftige sherryprægede single malt er lagret i mere end 12 år på en kombination af de fineste spanske sherryfade, der tidligere har været anvendt til de eksklusive sherrytyper Pedro Ximinez og Oloroso. Det er en silkeblød maltwhisky med en god længde i eftersmagen.

499,00 DKK

For GlenDronach er det helt utraditionelt at producere røget whisky. Og dette er den første af sin slags i nyere tid. Det er en meget harmonisk, røget, frugtrig og afbalanceret singlemalt. En dejlig whiskyoplevelse.

499,00 DKK
The Arran Malt Private Cask 20 Years Old Limited Edition er tappet udelukkende til danske whisky forhandlere, og ligger derfor kun i Danmark. Whiskyen blev destilleret i 1998 og er efterfølgende blevet fadlagret i 20 år på Bourbon fade. Smagen er mere sød og karamelliseret end den originale Arran-tråd, men sødmen spiller vidunderligt sammen med de kraftige maltnoter. Whiskyen er tappet på flaske ved naturlig cask strength d. 5 juni 2018. Der er kun produceret 258 flasker.  
Fotografen er på vej med det rigtige billede :-) 
999,00 DKK

Whiskyen er opkaldt efter en mystisk og forblæst tørvmose på vestkysten af Arran (Machrie Moor). Blandt stensætningerne ved mosen, der er tilbage fra Bronzealderen, findes en sten med et udhugget hul. Ifølge legenden skulle den legendariske kriger Fingal have bundet hans foretrukne hund Bran til denne sten.

550,00 DKK

Siden 2004 har Arran hvert år destilleret en lille mængde maltwhisky, hvor byggen er peated til et niveau mellem 14-20 ppm. Altså en medium røget whisky, der indeholder meget mere end blot tjære og bolværk. Whiskyen er opkaldt efter en mystisk og forblæst tørvmose på vestkysten af Arran (Machrie Moor). Blandt stensætningerne ved mosen, der er tilbage fra Bronzealderen, findes en sten med et udhugget hul. Ifølge legenden skulle den legendariske kriger Fingal have bundet hans foretrukne hund Bran til denne sten.

450,00 DKK

En klassisk single malt med tradition lagring på amerikansk eg. Masser af vanilje og kokos. En let og livlig Arran Malt, der vil behage de flest whisky ganer. Barrel Reserve er udelukkende lagret på amerikanske egefade. Det bidrager til noter af vanilje, friske pære og dejlig sød honning, hvor destilleriets specielle citrusagtige ø-karakter ikke fornægter sig. Smagen er delikat med en fin afbalanceret aroma af citrusfrugter med sød vanilje, æbler og kystagtige noter. Eftersmagen er vedhængende med søde fra fadene, krydderier og mælkechokolade. Whiskyen er aftappet ved 43% uden kuldebehandling og filtrering, og der er ikke tilsat farve af nogen art. En let og livlig Arran. 

349,00 DKK

Efter mere end 150 års fravær, kom den legale destillation tilbage til øen Arran i 1995, da destilleriet Isle of Arran destillerede de første dråber kl. 14.29 den 29. juni 1995. Whiskyen fra destilleriet tappes uden kuldebehandling og filtrering, og der tilsættes ikke farve af nogen art. Det er de rå dråber, udviklet af den rene natur på øen Arran.

449,00 DKK

Det er en maltwhisky i dyb harmoni. Mange vil opfatte den meget ældre end den faktisk er. Denne ultrabløde stil er ikke hverdagskost for en 10 år gammel maltwhisky. 93 p i Jim Murray´s Whisky Bible.

399,00 DKK

17 år gammel Arran, er den sidste udgivelse i en trilogi og en nedtælling, til lanceringen af ​​den 18-årige i 2015. Den ældste officielle aftapning fra destilleriet, på tidspunktet for udgivelsen. Er udelukkende blevet modnet i ex-sherry hogsheads - søde krydderi er der i overflod.

799,00 DKK

The Arran Malt 18 Years Old er en vidunderlig velafbalanceret single malt. Den har en flot dybde i smagen og viser alle de mange nuance, som destillerikarakteren fra det lille destilleri byder på.

799,00 DKK
70 cl. - 50 % Alkohol.
449,00 DKK

Limited Edition, vi har bare fået tildelt 18 flasker. In 2017, Master Distiller James MacTaggart celebrates his 10th anniversary at the Isle of Arran Distillery. This fresh and vibrant expression of The Arran Malt has been carefully created by James to mark his 10th  anniversary at our Lochranza Distillery. A selection of first fill 10 year-old Bourbon Barrels from James’s first months of production with us in 2007 form the muchloved citrus fruit and sweet spice character of this dram. A memorable and classic expression of The Arran Malt. 

695,00 DKK
Lækker Malt Whisky med Amarone finish fra Arran, der behager selv den mest kræsne gane. Flot whisky...

I næsen fornemmes aromaer i retning af krydret vanilje, citrus, tørret frugt og nøder. I smagen trænger de mere komplekse aromaer igennem, som kanel, bagt æble, rosiner og blommer, med en dyb karakter, der dog aldrig dækker over den klassiske citrustone, som Arran er så kendt for.
449,00 DKK

Denne Arran whisky er sødmefuld, blød og afrundet, med en dejlig smag af PX sherry. Det er en whisky i meget fin balance. God fedme og fylde og en afdæmpet malt smag. Den har en fin lang efter smag, der bliver hængende i munden længe. Ingen tvivl om, at denne whisky har været på PX fade. Et fantastisk køb, og en god ledsager til morgen krydderen.

499,00 DKK

Jim Murray skriver i Lademanns Whiskybog om Glenfarclas: Jeg håber, at deres navn når vidt og bredt - deres malt bør opleves af enhver, der søger flydende skønhed.

425,00 DKK

Evolution er en eksklusiv serie af whiskies fra forskellige spændende fadtyper. Denne aftapning er fra whisky, der udelukkende har lagret på "1st fill" ex-George Dickel Tennessee Whisky fade. Whiskyen er tappet ved en styrke på 50 %. Whiskyen er hverken kuldebehandlet, filtreret eller farvet med karamel. Det er de helt rå dråber lige fra fadene.

499,00 DKK

Torfa er den første røgede aftapning, der er frigivet fra GlenGlassaugh i nyere tid efter destilleriets mere end 20 års nedlukning for kedlerne. Whiskyen er lagret på Bourbonfade af amerikansk eg, og tappet ved en styrke på 50 % uden hverken kuldebehandling, filtrering eller tilsætning af karamel.

475,00 DKK

Revival er den første aftapning, der er frigivet fra GlenGlassaugh i nyere tid efter destilleriets mere end 20 års nedlukning for kedlerne. Whiskyen er lagret på en kombination af "1st fill" og "refill" fade af forskellig oprindelse, dog overvejende af amerikansk eg. De sidste 6 måneders lagringtid har whisky tilbragt på Oloroso sherry butts (1st fill), hvorefter den er tappet ved en styrke på 46%. Whiskyen er hverken kuldebehandlet, filtreret eller farvet med karamel. Det er de helt rå dråber lige fra fadene.

399,00 DKK

Glenglassaugh har frigivet to nye aftapninger basseret på Octaves fade. Der er tale om en Octaves Classic. Den er tappet ved 44% og den er hverken koldfiltreret eller farvet. Det er NAS whiskyer, men da destilleriet først genstartede produktionen i december 2008, kan vi i hvert fald regne ud af de højest er 7 år gamle

549,00 DKK

GlenGlassaugh Port Wood Finish Single Highland Malt Whisky 46 %. Fremragende Highland Single Malt lagret på Port Wood tappet ved 46 % Alkohol.

449,00 DKK

Victoriana er er øverste trin i den nye serie fra Glen Scotia, som blev udgivet i 2015. Den er lavet med det forbillede at gengive gamle værdier fra den victorianske tid, og med sin hævede styrke på 51,5 % gør den også de gamle dage efter. Whiskyen er meget tro til den signatursmag som forbindes med Glen Scotia, og har noter af vanilje, frugter og egetræ. I klassisk stil er den heller ikke koldfiltreret, og smagen har sin naturlig saft og kraft.

949,00 DKK

Glen Scotia distillery is situated in Campbeltown, one of the 5 recognised regions of Scotch whisky making in Scotland.
Founded in 1832, Glen Scotia is one of only 3 distilleries producing in this area. With a style unique to Campbeltown,

Glen Scotia distils both peated and non-peated single malt.

679,00 DKK

Double Cask er en af de tre aftapning i den nye serie fra Glen Scotia, som blev udgivet i 2015. Som navnet antyder er den lagret i to forskellige fadtyper, for at bringe lidt mere variation til smagsprofilen. Den primære lagring sker i eks-bourbonfade, hvorefter whiskyen overføres til Pedro Ximènez sherryfade

439,00 DKK

Nu har vi igen en spændende nyhed på whiskyfronten. En helt ny serie af skotsk single malts. Den første aftapning i serien er en Craigellachie, 1995 – 21 Years Old Speyside Single Malt – 52,3% (Sherry Butt). Den koster KUN 1.299,- pr. fl. men vi får desværre kun meget få flasker, så du skal slå til meget hurtigt. 

The Chess Malt Collection ®

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper - men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter. 

Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. 

Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS

Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere

1.595,00 DKK

Nu har vi igen en spændende nyhed på whiskyfronten. En helt ny serie af skotsk single malts. Den tredje aftapning i serien er en Blair Athol, 1995 – 22 Years Highland Single Malt – 57,2% (Oloroso Sherry But). Vi får desværre kun meget få flasker, så du skal slå til meget hurtigt. 

The Chess Malt Collection ®

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper - men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter. 

Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. 

Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS

Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere

1.695,00 DKK

Chess Malt Collection Scotch Single Malt Whiskies Black Rook – H8 Deanston, 1996 - 23 Years Old Highland Single Malt – 52,7% (Bourbon Barrel) 

Release date: February 2020 AppearanceA yellow and clear golden color. Nose Notes of vanilla, coconut and cereals. There is absolutely no doubt about the influence of the American white oak. PalateAn “old-fashioned” and classic single malt whisky with all the aromas you can expect after more than 23 years in American oak. The palate is dominated by lovely sweet notes of vanilla. Rich and spicy with hint of fruit aromas and white pepper. FinishDry, spicy and a long gentle oaky and spicy aftertaste. Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. 

Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS

Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere

1.395,00 DKK

Black Pawn D7

Serie på 32 forskellige aftapninger, fra forskellige destillerier. Denne Whisky er fra destilleriet Glenburgie og er nummer 14 i porteføljen. Glenburgie destilleriet blev etableret i 1810 under navnet "Kilnflat Distillery", og er dermed et af de alle ældste destillerier på Speyside. Det er ejet af pernod Ricard (Chivas Brothers), og det er meget sjældent at se en aftapning fra destilleriet. Der er kun produceret 238 flasker af dette fad. Ikke tilsat farve samt har lagret 100% i et refill hogshead. Helt klart et samleobjekt. I smagen fornemmer man en frisk og blid begyndelse. Så tager antydninger af nødder, marzipan og aprikosser over samt lidt vanilje. Eftersmagen er meget fed, ja nærmest olieret.

The Chess Malt Collection ®

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper - men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter. 

Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. 

Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS

Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere

1.495,00 DKK

The Chess Malt Collection F2 - Macduff 21 år 53,5 % Alkohol

MacDuff, 1997 - 21 år gamle Highland Single Malt - 53,5% (Bourbon Cask)

En klar og fin gul kornfarve. Noter af grøn banan, honning med vanille, korn, æblehud og sort peber. Lidt krydret, rig og med frugtagtig duft og krydret træ og mere sort peber.
Tør med grøntsager og peber notater efterfulgt af blide eg krydderier.

 

1.495,00 DKK

The Chess Malt Collection D8 Bowmore 22 Yo 52,9 % Alkohol IV. Farven er fantastisk, ren og gylden. En dejlig aroma af tørv, røg og et hint af lakrids. smagen er klassisk, med meget methanol og røg, med en dejlig salt fornemmelse på tunge. En lang eftersmag af salt, aske og tørv. Hvilken fantastisk Dram.

2.200,00 DKK

228 Burgundy Finish har tilbragt de sidste 12 måneder af lagringsperioden på rødvinsfade fra Château de Chassagne Montrachet i Bourgogne. Det har givet whiskyen en flot farve med et rødligt skær og friske fede bæraromaer.

399,00 DKK

Denne whisky har tilbragt de sidste 12 måneder af lagringsperioden på Sauternesfade fra 1. Cru Classé slottet Chateau Suduiraut. Det har givet whiskyen en fantastisk gylden farve og et hav af dejlige aromaer.

399,00 DKK

En rigtig sherry-bombe. Whiskyen har tilbragt de sidste 12 måneder af lagringsperioden på sherry butts, heraf overvejende P.X. fade. Det har givet whiskyen en dejlig mørkegylden farve og mange dejlige aromaer af blandt andet tørrede frugter.

399,00 DKK

Sovereign er en meget klassisk singlemalt, der er lagret på amerikansk eg. Det er rent faktisk 1st fill Bourbon fade, der har været anvendt, og fadene har derfor bidraget meget til aromaudviklingen i denne whisky.

350,00 DKK

Wemyss Blended Malts KILN EMBERS 

499,00 DKK

Wemyss Blended Malts Peat Chimny - Beskrivelse er på vej. 70 cl. - 46 % Alkohol.

399,00 DKK

Wemyss Blended Malts Spice King

399,00 DKK

* Penderyn Rich Oak Limited edition 1113 flasker Cask 50 % * Denne begrænsede aftapning kombinerer tre af Penderyn's fineste og rigeste egetræsfade, som er udvalgt af deres Master Distiller Dr. Jim Swan. Det er desuden den første Penderyn-whisky til at blive frigivet fra destilleriets egne tønder, specielt skabt til at skabe en rig, elegant whisky. Hver flaske af denne limited edition whisky holder en label, som er påsat med håndkraft, og som individuelt er nummereret fra 1 til 1113. Flasken præsenteres i en Wibalin-kasse.

899,00 DKK

Macallan 12 Years, Double Cack, 0,75 ltr.

575,00 DKK

Loch Lomond er nok bedst kendt for deres rolle som Kaptajn Haddocks foretrukne forfriskning i den berømte tegneserie, Tintin, men destilleriet producerer også denne single malt under navnet ‘Inchmurrin’. Loch Lomond er en stor sø i det skotske højland, Inchmurrin er den største ø i søen, hvorfor navnet er meget passende. Denne single malt er lagret i 12 år, primært i eks-bourbonfade, og har en meget unik smagsprofil af en frisk karakter. Den er aftappet ved en styrke på 46% uden koldfiltrering, og er ikke tilsat farvestof, som den klare flaske illustrerer.

579,00 DKK

Inchmoan 12-årige Single Malt er lavet af en kombination af maltwhisky fra vores traditionelle svanehalspotts og vores unikke lige nakkepotte stills; skaber en ukonventionel tørv karakter med en masse dybde mellem røg og spiciness. Den er modnet i 12 år i en blanding af recharred amerikansk egetræ og refill bourbon amerikanske egetræs fade, der giver søde vanilje baggrundsbemærkninger, der supplerer Loch Lomonds bløde unikke stills.

 

 

 

 

 

549,00 DKK
This 20 year old Speyside single malt was distilled at Tamdhu in December 1996 before being filled to a refill hogshead to mature. Bottled in April 2017 as part of Hunter Laing & Co's Old Malt Cask series, only 278 bottles have been produced, each one presented at a preferred strength of 50%
899,00 DKK
Den syvende udgivelse af Glendronachs Cask strength serie. En klassisk Glendronach aftapning med en kombination af både PX og oloroso sherry fade brugt til fadlagringen. Aftappet ved naturlig fadstyrke på 57,9 %, byder denne lækre sag på en intens aromatiseret whisky med lag på lag af lækre tørrede frugter og krydderi - præcis, hvad Glendronach fans elsker deres whisky for.
699,00 DKK

Denne maltwhisky er en perfekte introduktion til Lum Reek-serien. Master Distiller Billy Walker har Blendet whisky lagret på 1st fill Bourbon casks med Oloroso, Virgin Oak og Red Wine casks.

525,00 DKK
This single cask expression is part of Hunter Laing & Co.'s Old Malt Cask series. Distilled at Inchgower in October 1998 and matured in a single refill hogshead for two decades before bottling in November 2018 produced 348 bottles at a preferred strength of 50%. The nose is mellow with butterscotch and red berries. The palate brings sweet notes of rhubarb, vanilla tablet and liquorice, before gentle spices in the long finish.
899,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler