Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Whisky fremstilles af fermenteret byg, rug, hvede eller majs der destilleres. Maltwhisky er som navnet siger lavet af maltet byg. 

Whisky kan sammenlignes med øl uden humle der destilleres. De første faser i produktionen frem til destillering og lagring svarer således stort set til ølproduktion. Maltning, tørring, mæskning og gæring . Maltwhisky bliver herefter typisk dobbeltdestilleret på kobberkedler. Whiskyen opbevares på fade "casks" af egetræ. 

Grain whisky er whisky destilleret kontinuerligt til høj alkoholstyrke på enten hvede eller majs og bruges til at blende med. Grain whisky har en let krop og smag, men er ikke neutral, og den lagres på egetræsfad i mindst tre år. 

Ud over de traditionelle aftapninger fra destillerierne findes også "uafhængige aftapninger". Det er whiskykøbmænd, der køber et eller flere fade hos destillerierne og opbevarer dem og sælger dem, som de vil. Det er derfor et anderledes produkt end standardproduktet.

En whisky skal være på mindst 40 % alkohol og den skal være mindst tre år gammel. Når den kommer fra fadet er den ofte på 50-60 % Cask strength og fortyndes ofte til 42 %-46 %.  

Under lagringen trænger væske (herunder alkohol) ud gennem porerne i træfadene. Denne del som udgør op til 1½-2½ % årligt betegnet som angel's share (englenes andel). Udtrykket stammer fra cognac og armagnac-distrikterne.  

Farven på whisky kan være justeret med karamel, og whiskyen kan være koldfiltreret, hvilket vil sige, at den har været kølet ned for at fjerne urenheder. Koldfiltreringen blev indført efter at amerikanerne havde returneret whisky fordi de troede, at der var noget galt med whiskyen, der var uklar ved kølig opbevaring pga fortætning af olierne i whiskyen. En del af de stoffer, der frasorteres, er smagsstoffer (olier). Filtreringen fjerner en del af smagen, så derfor er mange producenter begyndt at aftappe whiskyen uden koldfiltrering. For at undgå at whisky bliver uklar aftappes den ved højere alkoholprocent (46 %+).

Sorter resultater:

En lækker dyb, kraftfuld tørveholdige og vidunderligt vilde whisky - Ardbeg Corryvreckan er indbegrebet af "den utæmmede ånd Islay
999,00 DKK

BenRiach Peated Spayside 48 % Alkohol 

Dejlig Tørve røget Single Malt, med den klassiske fedme, som du også finder på Islay. Denne whisky er dog mere mild, og er en rigtig god begynder røg, der ikke er for dominerende, i hverken røg eller Alkohol. Fremragende whisky, Value for money. 

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 48 % alkohol

499,00 DKK

BenRiach Single Malt, Speyside 40 % Alkohol 

Dejlig Tørve røget Single Malt, med den klassiske fedme, som du også finder på Islay. Denne whisky er dog mere mild, og er en rigtig god begynder røg, der ikke er for dominerende, i hverken røg eller Alkohol. Fremragende whisky, Value for money. 

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 40 % Alkohol.

399,00 DKK

**Årets Dram i Greve Vinkompagni*** Kom og smag den i butikken.

”The Original Ten” udtrykker hele Benriachs karakter og signatur i en og samme dram. Whiskyen er modnet på tre fadtyper; Bourbonfade, Sherryfade og Virgin Oak, der skaber en whisky med mange aromalag af saftig frugt, honning og ristet eg, alt sammen vævet ind i en subtil antydning af røg. Det er den perfekte introduktion til Benriach Speyside Single Malt. Farven er flot sommergylden, og i næsen fornemmes masser af frisk frugt, honning og ristet eg. I smagen kommer der noter af modne pærer, nektariner og en dejlig maltet sødme. I eftersmagen kommer der toner af mandler og lidt krydret vanilje med små toner af røg. 

1 flaske indeholder 70 cl. 43 Alkohol

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

GlenAllachie 12 års single malt er destilleriets flagskib, som i sit udtryk viser destilleriets fantastiske DNA. Det er en lækker sødlig dram, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. Whiskyen er et resultat af Billy Walkers månedlange ophold i lagerbygningerne på GlenAllachie, hvor han har smagt sig igennem tusindvis af fade, for at kortlægge hvilke fadtyper, der skulle kombineres for at danne rammen om destilleriets flagskib.

 

529,00 DKK

12 Years Old Single Highland Malt. Oloroso/Pedro Ximinez Sherry Casks. Denne skønne kraftige sherryprægede single malt er lagret i mere end 12 år på en kombination af de fineste spanske sherryfade, der tidligere har været anvendt til de eksklusive sherrytyper Pedro Ximinez og Oloroso. Det er en silkeblød maltwhisky med en god længde i eftersmagen.

499,00 DKK

For GlenDronach er det helt utraditionelt at producere røget whisky. Og dette er den første af sin slags i nyere tid. Det er en meget harmonisk, røget, frugtrig og afbalanceret singlemalt. En dejlig whiskyoplevelse.

549,00 DKK

Jim Murray skriver i Lademanns Whiskybog om Glenfarclas: Jeg håber, at deres navn når vidt og bredt - deres malt bør opleves af enhver, der søger flydende skønhed.

425,00 DKK

På øen Islay ligger Loch Finlaggan, et historisk sted. Søens øer, Eilean Mor (Big Island) og Eileen na Comhairle (Council Island) blev valgt til hjemsted for the Clan Donald og Finlaggans øer blev centrum for deres herredømme og omtales som Clan Donalds vugge.

I dag opretholder en velgørende organisation ved navn ”The Finlaggan Trust” stedet.

Denne ”small batch” af Finlaggan, er fra 2016, og er lagret i både ex-bourbon og i ex-portvinsfade. Aftappet på 46 % vol, med en moden røget smag blandet med en vinsødme.

Duft: Røget, medicinsk tørv med hint af røde bær/druer

Smag: Portvinssødme, underliggende røg, rosiner, peber, læder, røde bær.

Eftersmag: Langvarende, røgfyldt med vinsødme.

575,00 DKK

På øen Islay ligger Loch Finlaggan, et historisk sted. Søens øer, Eilean Mor (Big Island) og Eileen na Comhairle (Council Island) blev valgt til hjemsted for the Clan Donald og Finlaggans øer blev centrum for deres herredømme og omtales som Clan Donalds vugge.

I dag opretholder en velgørende organisation ved navn ”The Finlaggan Trust” stedet.

Denne Finlaggan, er fra 2015, og er lagret i ex-bourbonfade. Aftappet på en styrke på 46 %.

Duft: Saltet havbrise, østers, tang, sand, røg, medicinsk. Let frugtsødme, vanilje.

Smag: Godt røget, intens, kryderet, eg, sort peber.

Eftersmag: Langvarende med tør tørverøg.

525,00 DKK

Glenglassaugh har frigivet to nye aftapninger basseret på Octaves fade. Der er tale om en Octaves Classic. Den er tappet ved 44% og den er hverken koldfiltreret eller farvet. Det er NAS whiskyer, men da destilleriet først genstartede produktionen i december 2008, kan vi i hvert fald regne ud af de højest er 7 år gamle

549,00 DKK

GlenGlassaugh Port Wood Finish Single Highland Malt Whisky 46 %. Fremragende Highland Single Malt lagret på Port Wood tappet ved 46 % Alkohol.

449,00 DKK

Glen Scotia distillery is situated in Campbeltown, one of the 5 recognised regions of Scotch whisky making in Scotland.
Founded in 1832, Glen Scotia is one of only 3 distilleries producing in this area. With a style unique to Campbeltown,

Glen Scotia distils both peated and non-peated single malt.

679,00 DKK

Double Cask er en af de tre aftapning i den nye serie fra Glen Scotia, som blev udgivet i 2015. Som navnet antyder er den lagret i to forskellige fadtyper, for at bringe lidt mere variation til smagsprofilen. Den primære lagring sker i eks-bourbonfade, hvorefter whiskyen overføres til Pedro Ximènez sherryfade

439,00 DKK

Nu har vi igen en spændende nyhed på whiskyfronten. En helt ny serie af skotsk single malts. Den tredje aftapning i serien er en Blair Athol, 1995 – 22 Years Highland Single Malt – 57,2% (Oloroso Sherry But). Vi får desværre kun meget få flasker, så du skal slå til meget hurtigt. 

The Chess Malt Collection ®

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper - men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter. 

Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. 

Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS

Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere

1.695,00 DKK

Chess Malt Collection Scotch Single Malt Whiskies Black Rook – H8 Deanston, 1996 - 23 Years Old Highland Single Malt – 52,7% (Bourbon Barrel) 

Release date: February 2020 AppearanceA yellow and clear golden color. Nose Notes of vanilla, coconut and cereals. There is absolutely no doubt about the influence of the American white oak. PalateAn “old-fashioned” and classic single malt whisky with all the aromas you can expect after more than 23 years in American oak. The palate is dominated by lovely sweet notes of vanilla. Rich and spicy with hint of fruit aromas and white pepper. FinishDry, spicy and a long gentle oaky and spicy aftertaste. Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. 

Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS

Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere

1.395,00 DKK

Inchgower destilleriet er ejet af Diageo. Det er beliggende helt ud til Atlanterhavet på nordkysten af Speyside-regionen. Det er absolut sjældent af finde single malt whisky fra destilleriet, da næsten hele produktionen anvendes i Diageo’s forskellige blends, og i særdeleshed er whiskyen en vigtig del af Bell’s. Der blev kun tappet 206 flasker.

1.699,00 DKK

Dufftown destilleriet blev etableret i 1895 under navnet ”Dufftown-Glenlivet”, og er et af de syv oprindelige destillerier i den skotske whiskyhovedstad Dufftown, der også lægger navn til destilleriet. Der er blevet tappet 181 flasker

 

2.495,00 DKK

Pulteney destilleriet, som er etableret i 1826, er beliggende i den nordlige del af højlandet i byen Wick. Det ejes af Inver House Distillers, og har en kapacitet på 1,7 mio. liter årligt. Indtil for omkring 30 år siden, var whiskyen herfra stort set ukendt, da al whisky gik i blends. I dag er det en meget anerkendt dram, som tappet af ejerne, kendes under navnet ”Old Pulteney”.

1.999,00 DKK

Glenburgie destilleriet blev etableret i 1810 under navnet ”Kilnflat Distillery”, og er dermed et af de alle ældste destillerier på Speyside. Det er ejet af pernod Ricard (Chivas Brothers), og det er meget sjældent at se en aftapning fra destilleriet.

1.499,00 DKK

The Chess Malt Collection F2 - Macduff 21 år 53,5 % Alkohol

MacDuff, 1997 - 21 år gamle Highland Single Malt - 53,5% (Bourbon Cask)

En klar og fin gul kornfarve. Noter af grøn banan, honning med vanille, korn, æblehud og sort peber. Lidt krydret, rig og med frugtagtig duft og krydret træ og mere sort peber.
Tør med grøntsager og peber notater efterfulgt af blide eg krydderier.

 

1.495,00 DKK

Denne whisky har tilbragt de sidste 12 måneder af lagringsperioden på Sauternesfade fra 1. Cru Classé slottet Chateau Suduiraut. Det har givet whiskyen en fantastisk gylden farve og et hav af dejlige aromaer.

399,00 DKK

En rigtig sherry-bombe. Whiskyen har tilbragt de sidste 12 måneder af lagringsperioden på sherry butts, heraf overvejende P.X. fade. Det har givet whiskyen en dejlig mørkegylden farve og mange dejlige aromaer af blandt andet tørrede frugter.

399,00 DKK

Sovereign er en meget klassisk singlemalt, der er lagret på amerikansk eg. Det er rent faktisk 1st fill Bourbon fade, der har været anvendt, og fadene har derfor bidraget meget til aromaudviklingen i denne whisky.

350,00 DKK

Loch Lomond er nok bedst kendt for deres rolle som Kaptajn Haddocks foretrukne forfriskning i den berømte tegneserie, Tintin, men destilleriet producerer også denne single malt under navnet ‘Inchmurrin’. Loch Lomond er en stor sø i det skotske højland, Inchmurrin er den største ø i søen, hvorfor navnet er meget passende. Denne single malt er lagret i 12 år, primært i eks-bourbonfade, og har en meget unik smagsprofil af en frisk karakter. Den er aftappet ved en styrke på 46% uden koldfiltrering, og er ikke tilsat farvestof, som den klare flaske illustrerer.

579,00 DKK

Bag Mac-Talla står Morrison-familien, som igennem fem generationer har arbejdet med whisky. Mest kendt er Morrison-familien for ejerskabet af Islay-destilleriet Bowmore Distillery, som Brian Morrison solgte til Suntory i 1994. Mac-Talla betyder ‘ekko’ på gælisk og referer til familiens forbindelse til Islay, som den dag i dag giver genlyd på den afsides og vindblæste ø.

599,00 DKK

Bag Mac-Talla står Morrison-familien, som igennem fem generationer har arbejdet med whisky. Mest kendt er Morrison-familien for ejerskabet af Islay-destilleriet Bowmore Distillery, som Brian Morrison solgte til Suntory i 1994. Mac-Talla betyder ‘ekko’ på gælisk og referer til familiens forbindelse til Islay, som den dag i dag giver genlyd på den afsides og vindblæste ø. Hemmeligheden bag Islay-whiskys unikke og røget smagsprofil skal findes dybt nede under jordens overflade. Ordet ’terra’ betyder passende nok ’jord’, hvilket er hvad man smager i denne whisky. Whiskyen er influeret af jorden og krydret af havet, hvilket giver en fantastisk røget, frisk og maritim smag. Næsen byder på citrusnoter, røget byg og havluft. Smagen er præget af en klar bålrøg og havskumsprøjt – en skøn whisky for en hver fan af klassisk Islay-whisky. Denne whisky er tappet ved flotte 46 % alkohol, ikke tilsat karamelfarve og ej heller kølefiltreret.

499,00 DKK
Den syvende udgivelse af Glendronachs Cask strength serie. En klassisk Glendronach aftapning med en kombination af både PX og oloroso sherry fade brugt til fadlagringen. Aftappet ved naturlig fadstyrke på 57,9 %, byder denne lækre sag på en intens aromatiseret whisky med lag på lag af lækre tørrede frugter og krydderi - præcis, hvad Glendronach fans elsker deres whisky for.
699,00 DKK
This single cask expression is part of Hunter Laing & Co.'s Old Malt Cask series. Distilled at Inchgower in October 1998 and matured in a single refill hogshead for two decades before bottling in November 2018 produced 348 bottles at a preferred strength of 50%. The nose is mellow with butterscotch and red berries. The palate brings sweet notes of rhubarb, vanilla tablet and liquorice, before gentle spices in the long finish.
975,00 DKK

A Hunter Laing bottling of 12 year old Laphroaig, matured in a single cask that was filled in March 2006 and cracked open in August 2018. 485 bottles were released as part of the Old Malt Cask range, which is celebrating its 20th anniversary! Here's to many more

1.299,00 DKK

Port Askaig 8 Years Old er en single malt whisky fra øen Islay i det vestlige Skotland. Hvilket destilleri, der har leveret whiskyen til denne aftapning vides ikke, men hvis man skal tro på rygterne, er Caol Ila spidskandidat. Det er i hvert fald den samme halv-kraftige røg og citruskarakter. Uanset hvor den kommer fra, er det en glimrende whisky! Tappet ved 45,8% alkohol uden kølefiltrering eller tilsat farvestof.
Farve: Blegt gylden. Duft: Røg og sprøde citrusnoter danner rammen om en kerne af frisk frugt og malt. Smagsnoter: Kaprifolie, havsalt, lakrids og tørv.

449,00 DKK

Gordon & MacPhail er for den ædle single malt, hvad Lennon & McCartney er for popmusikken. Igennem mere end 100 år har de insisteret på at hoppe over hvor gærdet er højest. Den nedarvede sans for at udvælge de absolut bedste fade fra en bred vifte af destillerier praktiseres i dag som for 100 år siden. Når fadet er valgt, transporteres det til G&Ms warehouse i Elgin. Her passes og plejes fadet sammen med tusindvis af andre udvalgte fade indtil den dag i fremtiden, det være sig fem, ti eller halvtreds år senere, hvor whiskyen har nået sit zenit. Først her tappes de ædle dråber på flaske.

549,00 DKK

Discovery er en serie af whiskyer fra det traditionsrige firma Gordon & Macphail. Serien er ment som en introduktion til deres portefølje af gode kvalitetsrige single malt whiskyer. Der er pt. 3 udtryk i serien; ”Sherry”, ”Smoky” og ”Bourbon”. Tomatin 2008 bourbon cask matured er et yderst delikat og fint eksempel på ”bourbon” udtrykket i Discovery serien. 

Gordon & MacPhail er for den ædle single malt, hvad Lennon & McCartney er for popmusikken. Igennem mere end 100 år har de insisteret på at hoppe over hvor gærdet er højest. Den nedarvede sans for at udvælge de absolut bedste fade fra en bred vifte af destillerier praktiseres i dag som for 100 år siden. Når fadet er valgt, transporteres det til G&Ms warehouse i Elgin. Her passes og plejes fadet sammen med tusindvis af andre udvalgte fade indtil den dag i fremtiden, det være sig fem, ti eller halvtreds år senere, hvor whiskyen har nået sit zenit. Først her tappes de ædle dråber på flaske.

 

549,00 DKK

BenRiach 10 Years Old er en klassisk Speyside malt, der er lagret på en kombination af bourbon og sherry fade. Det er en frisk, livlig og frugtdreven single malt med masser af varme eg-krydderier, grønt æble, tørrede abrikoser, fersken og banan med en lille tone af anis, citronskal og byg.

399,00 DKK

Old Perth samler de fineste sherry-modnede single malt-whiskyer fra særligt udvalgte destillerier i Glenlivet-regionen i Speyside, hvorefter disse blandes i byen Perth i Skotland. Old Perth repræsenterer klassisk Speyside-stil, både blød og frugtig men med god fylde da det er tappet ved minimum 46 % Alkohol.

349,00 DKK

’Cask Strength’ fra Old Perth er en fantastisk fadstyrkemaltwhisky sammensat af forskellige single malt-whiskyer fra Glenlivet-regionen i Speyside, Skotland. Whiskyen byder på en robust jordagtig smag samt en kraftfuld notet af krydderi som minder om ingefær og kanel. Da whiskyen er tappet ved fadstyrke på 58,6 % fremviser den fyldig og koncentreret smagsprofil. Old Perth ‘Cask Strength’ Blended Malt Scotch Sherry Matured Whisky er modnet i førsteklasses sherrytønder og ikke tilsat karamelfarve og ej heller kølefiltreret.

499,00 DKK

I serien af Càrn Mòr Single Malt Scotch Whisky finder du unikke single batch / single cask whiskyer fra klassiske single malt-destillerier rundt om i Skotland. Hver udgivelse er strengt begrænset til få hundrede flasker, og når disse er udsolgt, så kommer der ikke mere. Càrn Mòr er opkaldt efter et smukt bjerg i den nordvestlige del af det skotske højland, og som rager 829 meter op over havets overflade.

599,00 DKK

I bund og grund, alt det bedste fra Stauning, samlet i én flaske. Lidt røg, lidt krydderi og masser af kompleksitet i en bredt anvendelig New Nordic Whisky. En ekstremt alsidig whisky: For den fulde ufortyndede oplevelse, drik den ren som en skotsk malt, tilføj is for en bourbon/rye stil eller brug den til at spice din whisky-baserede klassiske cocktail op med et nordisk kaotisk twist.

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 46 % Alkohol

595,00 DKK

Den flydende udgave af et friskbagt dansk rugbrød? En dansk rye whisky med en mørk og ristet duft og en lang eftersmag med strejf af moden frugt.

Dette er en anderledes rye whisky. Kombinationen af gulvmaltet rug og byg og destillering på pot still giver en smooth, frugtig og fyldig whisky.

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 48 % Alkohol

495,00 DKK

Smoke smager som en varm sommerdag på heden; en mildt røget single malt whisky lavet på ren vestjysk maltbyg røget over lokalt høstet tørv og lyng. En fuldblods terroir-whisky, der blidt blæser sanserne omkuld. Stauning Smoke er essensen af destilleriets innovative New Nordic whisky-filosofi: Brygget på rene lokale råvarer. Maltet på åbent gulv. Røget over tørv og lyng fra landskabet omkring Stauning. Dobbelt-destilleret på små pot stills over åben ild. Lagret på 1st Fill vin- og spiritusfade. Resultatet er en elegant og raffineret whisky, der med sin blide røgsmag og komplekse karakter emmer af klitterne, heden og vinden ved Vesterhavet.

1 kasse indeholder 6 flasker á 720 cl. 47 % Alkohol

695,00 DKK

En vestjysk whisky-dæmon med spansk blod i årerne. Stauning El Clásico er en modnet rye whisky, der efterfølgende er lagret på vermouth-fade.

Rye whisky og sød vermouth har altid spillet perfekt sammen i den ikoniske cocktail Manhattan. Dette samspil ville vi indramme i vores rye whisky. Så vi gav den modne whisky en finish i vermouth fade, og eksperimentet blev mere end vellykket: En varmblodet whisky med en dyb, ravgylden farve og en sødlig eftersmag med et bittert strejf af urter. Perfekt til en eksklusiv cocktail eller nydt rent i glasset.

Resultatet er en varm og intens smag af friskhøstet korn med et krydret og bittersødt efterspil. En klassiker er født.

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 4,7 % Alkohol

595,00 DKK

Vinden fra Vesterhavet blander blod med Mexicos ørken i denne dobbelt-destillerede rye whisky, der er lagret på gamle mezcal fade. En illegal kærlighedsaffære med en blid og eksotisk eftersmag. Stauning Bastard en rye whisky, der er brygget på rene vestjyske råvarer, maltet på gulvet i vores destilleri og dobbelt-destilleret over åben ild. Efter 3-4 år på nye, brændte amerikanske egefade har vi rundet whiskyen af med mindst 6 måneders ophold i gamle mezcal fade fra mexicanske Oro de Oaxaca.

Resultatet er et elegant gadekryds af en rye whisky, hvis lige du ikke finder andre steder i verden.

1 kasse indeholder 6 flasker á 70 cl. 46,3 % Alkohol

595,00 DKK

Denne fantastiske og kraftige single malt har ligget de første fem år på Bourbon Barrels for efterfølgende at tilbringe endnu to år på 1st fill Sherry Hogsheads. Whiskeyen er dernæst tappet ved fuld fadstyrke (cask strength). (Sherry Cask Finish)

699,00 DKK

Boanns 10 Years Old single malt er en meget kompleks og kraftfuld whiskey med masser af imødekommende aromaer efter de mange år på Oloroso Sherry fade. 

575,00 DKK

Denne whiskey er en af de bedste blends, der overhovedet produceres i Irland. Den er triple- destilleret, bare for en sikkerheds skyld og har lagret på fade af caskst, først på amerikanske Bourbon Barrels og så efterfølgende på Oloroso Sherry fade. Det er en af de blends, der fortjener at blive drukket som den er, blot med en enkelt dråbe vand.

349,00 DKK

”Blue Note” er Boann’s flagskib. Det er en whisky, som har tilbragt de første fem år på Bourbon Barrels for efterfølgende at tilbringe endnu to år på 1st fill Sherry Hogsheads. Whiskeyen har udviklet nogle helt unikke noter af mørke tørrede frugter.

449,00 DKK

Denne skønne whiskey, er triple destilleret og efterfølgende lagret på amerikanske fade efterfulgt af en længere finish på P.X. Sherry fade. Den er aftappet eksklusivt til danske whiskeyfans.
 
Oplevelsen
I næsen fornemmes dejlige noter af sherry, tørrede frugter, rosiner, kirsebær karamelliseret appelsin og brun farin. I smagen kommer der toner af fad og masser af tørrede frugter og valnødder samt noter af citrusfrugter og læder. Eftersmagen har en fin længde med chokolade, noter fra fadet og igen en masse dejlige tørrede frugter. En perfekt dram til en kop kaffe og en skål med julens konfekt og nødder.

1 flaske indeholder 70 cl. 46 % Alkohol

499,00 DKK

Exclusively for Denmark

En helt enestående og sjælden whiskey aftappet af det irske destilleri Boann i Whistler-serien. Whiskeyen har lagret i hele modningsperioden på en 1st fill Oloroso Sherry Butt fra Jerez. Det har bidraget med masser af farve og masser af nuancer i smagen. Whiskeyen er aftappet uden kuldefiltrering eller tilsætning af farvestof. Det er de rå dråber ved den helt naturlige alkoholstyrke. 

Oplevelsen
I næsen trænger de kraftige noter af sherry og tørrede frugter klart igennem. Whiskyen har den klassiske støvede tone fra lagringen på Oloroso sherry fade. I smagen træder de dybe aromaer igennem med noter af egetræ, valnødder, chokolade og tørrede frugter. Eftersmagen er vedhængende, varm og lang med noter af chokolade, træ samt masser af dejlige tørrede frugter og rosiner. En kraftig og velsmagende dram, der i særdeleshed vil være værdsat af den ægte og erfarne whisky connaisseur.

1 flaske indeholder 70 cl. 59,55 % Alkohol

799,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler