Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Der benyttes cirka 135 forskellige druesorter i Tyskland, hvoraf de 100 benyttes til hvidvin og de 35 til rødvin. Det er med til at understrege, at Tyskland først og fremmest er en hvidvinsnation, men siden starten af 1980'erne er efterspørgslen efter rødvin steget markant, så små 40 % af vinmarkerne i dag er tilplantet med rødvinsdruer. De tyske vinmarker er dramatisk anlagt på de stejle skråninger der løber langs de kendte floder Rhinen, Mosel og Nahe. Undergrunden varierer i stor stil, hvilket kan smages i vinene, som generelt er meget præget af deres terroir.

Sorter resultater:

Mark Von Der Baden Pinot Noir kommer fra højtliggende marker tilplantet med en række forskellige kloner, som muliggør en meget fin balance mellem frugt og struktur. Vinen er klar, lys, med meget fin frugt i næsen og god længde. Franskmændene ville kalde den Trés Pinot. Den smager fremragende.

129,00 DKK

Von der Mark - Sisters are doint it for themselves Pinot Noir 2018

499,00 DKK

Von der Mark - one bourbon, one scotch, one beer

Lagret på fransk egetræ, flasket ufiltreret med omhu for miljøet. 

I næsen kan man næsten bilde sig selv ind at man er igang med en virkelig lækker Nebbiolo med optimal alder. Det er mørke noter, tørret frugt og krydderi.

Det er en delikat vin som skal have luft og tid til at komme til sin ret.

499,00 DKK

Johannes Hörner lykkes her med at skabe en virkelig elegant Spätburgunder (Pinot Noir) med masser af mineralske toner. Vinen er gæret og lagret på rustfrie ståltanke og har således bevaret den fine frugtkarakter med en livlig og parfumeret aroma af mørke frugter. Et særdeles charmerende glas vin med den velkendte lille sarte frugtsødme, som man ofte finder i tysk Pinot Noir. 

 

99,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences