Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Der benyttes cirka 135 forskellige druesorter i Tyskland, hvoraf de 100 benyttes til hvidvin og de 35 til rødvin. Det er med til at understrege, at Tyskland først og fremmest er en hvidvinsnation, men siden starten af 1980'erne er efterspørgslen efter rødvin steget markant, så små 40 % af vinmarkerne i dag er tilplantet med rødvinsdruer. De tyske vinmarker er dramatisk anlagt på de stejle skråninger der løber langs de kendte floder Rhinen, Mosel og Nahe. Undergrunden varierer i stor stil, hvilket kan smages i vinene, som generelt er meget præget af deres terroir.

Sorter resultater:

Denne alkoholfrie rødvin er produceret af 100 % Cabernet Sauvignon druer. Det er en vin med rubinrød farve, frugtrig bouquet, samt smag af modne frugter. Den er velegnet til såvel kolde som varme kødretter samt de fleste oste. Vinen er ikke velegnet til henlægning, men bør drikkes, mens den er ung.

46,00 DKK 50,00 DKK (spar 4,00 DKK)
Removed Cabernet Sauvignon er omhyggeligt udvalgt og har en meget blid, delikat fjernelse af alkohol fra vinen, hvilket efterlader vinens smag, karakter og bouquet stort set uændret. Vinen har en rubinrød farve, frugtrig bouquet, samt smag af modne frugter. Den er velegnet til såvel kolde som varme kødretter, samt de fleste oste.
39,95 DKK 44,00 DKK (spar 4,05 DKK)

Helt fantastisk duft med toner af underskov, brombær og solbær, tilsat diskrete nuancer af ristet egefad. Smagen er yderst elegant med lange, fine tanniner og flot elegant frugt. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

219,00 DKK

Forfriskende og let med lyse bær og masser af frugt. Når druerne er blevet presset, chaptaliseret mosten, så der opnåes en potential alkohol på 12 %. Efterfølgende foretages al vinifikation på rustfrie ståltanke for at bevare vinens renhed og frugt. Anbefales til grøntsagsretter og fjerkræ

130,00 DKK 170,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Elegant og saftig vin, der både har lidt røde kirsebær og jordbær i duften, men også små røgede toner fra fadlagringen. Vidunderlig frisk i stilen med et fint ”rent snit” og en super god balance. Let afkølet klarer den faktisk alt fra stegt fisk til lette kødretter.

129,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler