Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Der benyttes cirka 135 forskellige druesorter i Tyskland, hvoraf de 100 benyttes til hvidvin og de 35 til rødvin. Det er med til at understrege, at Tyskland først og fremmest er en hvidvinsnation, men siden starten af 1980'erne er efterspørgslen efter rødvin steget markant, så små 40 % af vinmarkerne i dag er tilplantet med rødvinsdruer. De tyske vinmarker er dramatisk anlagt på de stejle skråninger der løber langs de kendte floder Rhinen, Mosel og Nahe. Undergrunden varierer i stor stil, hvilket kan smages i vinene, som generelt er meget præget af deres terroir.

Sorter resultater:

Mark Von Der Baden Pinot Noir kommer fra højtliggende marker tilplantet med en række forskellige kloner, som muliggør en meget fin balance mellem frugt og struktur. Vinen er klar, lys, med meget fin frugt i næsen og god længde. Franskmændene ville kalde den Trés Pinot. Den smager fremragende.

110,00 DKK 129,00 DKK (spar 19,00 DKK)

Chat Sauvage Pinot Noir Rheingau har en helt fantastisk duft med toner af underskov, brombær og solbær, tilsat diskrete nuancer af ristet egefad. Smagen er yderst elegant med lange, fine tanniner og flot elegant frugt. 

189,00 DKK 235,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Spätburgunder Weingut Bernhart Weingut Gerd Bernhart. Elegant og saftig vin, der både har lidt røde kirsebær og jordbær i duften, men også små røgede toner fra fadlagringen. Vidunderlig frisk i stilen med et fint ”rent snit” og en super god balance. Let afkølet klarer den faktisk alt fra stegt fisk til lette kødretter.

129,00 DKK

Johannes Hörner lykkes her med at skabe en virkelig elegant Spätburgunder (Pinot Noir) med masser af mineralske toner. Vinen er gæret og lagret på rustfrie ståltanke og har således bevaret den fine frugtkarakter med en livlig og parfumeret aroma af mørke frugter. Et særdeles charmerende glas vin med den velkendte lille sarte frugtsødme, som man ofte finder i tysk Pinot Noir. 

 

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Von Unserm Rheingau Pinot Noir Balthasar Ress, Qualitätswein. Forfriskende og let med lyse bær og masser af frugt. Når druerne er blevet presset, chaptaliseret mosten, så der opnåes en potential alkohol på 12 %. Efterfølgende foretages al vinifikation på rustfrie ståltanke for at bevare vinens renhed og frugt. Anbefales til grøntsagsretter og fjerkræ

130,00 DKK 170,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler