Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Siden er positionen som "verdens mest populære italienske bitter" blevet forsvaret og idag er Amaro Ramazzotti, der nu er en del af Gruppo Pernod Ricard, den best solgte bitter i Tyskland - Derfor det tyske udtryk på den ellers italienske label. De grundlæggende ingredienser er sød og bitter appelsin, kinabark, stjerneanis og forskellige rodplanter. - Særligt kendetegn: Naturligt produkt, der anvendes ingen kunstige farve- eller aromastoffer.

179,00 DKK

MOLBO BITTER er fremstillet efter opskrifter fra 1700-tallet, som beboerne på Mols, -de berømte Molboer- fik serveret, når de kom til Ebeltoft. Vi ved fra Holbergs ”Jeppe på Bjerget, at det var skomagerne som stod for udskænkningen dengang. I Ebeltoft holdt skomageren til i huset, som i dag er Nørrebakke 10. I 2001 blev huset købt af en nordmand og under renoveringsarbejderne fandt han de gamle opskrifter på bl.a. bitter. Efter 3 års udvikling kom Molbo Bitter på markedet i 2004. Det er en helt speciel bitter, som er fremragende og meget velsmagende. Den har en særlig smag af urter og krydderier. Hertil en mild sødme og en frisk smag af citrus.

Det helt rigtige valg når der skal gives en ekstraordinær gave, eller til en hyggeaften, en tur på jagt, sejlads eller andre naturoplevelser,hvor MOLBO BITTER nærmest går i ”et med naturen”. MOLBO BITTER blev i 2007 på ” The Wining & Dining Fair” kåret til ”Verdens bedste dram”.

149,00 DKK
 
149,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler