Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vodka er en klar, alkoholisk drik med en alkoholprocent på mellem 35 og 60 %. 

Vodka er kendt fra Rusland, hvor den nydes i stor stil. Ingen ved, hvor vodka stammer fra. Det menes at være fra Vestrusland, Polen, Ukraine, Hviderusland eller Skandinavien. Vodka kendes fra forskellige drinks som screwdriver (vodka og appelsinjuice), Vodka & Red Bull, White Russian og Bloody Mary. 

Vodka bliver brygget på rug eller hvede, men der findes også vodka, der er brygget på kartofler eller endda melasse. Sidstnævnte er oftest brugt i de billigere varianter, der sælges i bl.a. supermarkederne. 

Den første gang vodka er beskrevet i Europa er i optegnelser fra Polen i 1405.

Sorter resultater:

Pure er et lakridsshot håndlavet på rene råvarer. Der tilsættes ingen aromastoffer. Luk øjnene og du får den bedste smag af alt det gode ved lakrids. Prøv denne lækre shot næste gang du "skal ha' en lille en".

159,00 DKK

Koskenkorva vodka er et af de reneste vodka er i verden. Den er produceret på det reneste kildevand og den fineste byg i Finland. . En rigtig god vodka, som er dejlig blød i smagen.

129,00 DKK 159,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Denne ultra premium vodka har fået et stort gennembrud på markedet for prestige spiritus. Den har opnået global succes, samt vundet en Platinum medalje ved World Spirits Championship. Distilleret og aftappet i Cognac i Frankrig.

295,00 DKK

Kievskaya Ukrainske Vodka er en unik ren korn spiritus destilleret af hvede af høj kvalitet, dyrket på de gyldne marker nær Kiev. Vodkaens firedobbelte destillations proces, ved hjælp af gamle oprindelige metoder og den nyeste teknologi, sikrer kvaliteten af dette fine produkt. Vodkaen er ideel til cocktails eller til at drikke godt kold enten rent eller on the rocks.

189,00 DKK 229,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Stolichnaya Vodka produceres på destilleriet Moscow State Wine Warehouse No. 1, der åbnede I 1901 ved Yauza’s flodbred, midt i den russiske hovedstad. Destilleriet blev i 1925 officiel leverandør af vodka til Kreml. Stolichnaya Vodka er Ruslands folkedrik og er tilmed den bedst sælgende vodka i verden. Stolichnaya Vodka er en vodka med en utrolig høj kvalitet, der udelukkende produceres med nøje udvalgte ingredienser.

189,00 DKK

Chase Vodka er en luksus vodka, lavet på kartofler. Chase Vodka har en fabelagtig cremet og blød smag. Chase Vodka anbefales at nydes lige fra køleskabet. Chase Vodka blev i 2010 til International Wine and Spirits Competition i San Francisco kåret til verdens bedste Vodka, foran kendte mærker som Grey Goose og Belvedere. Kompleks og cremet med svag sødme. Allerbedst, når den blot hældes i et glas med is.

359,00 DKK

Citadelle Vodka 6C er en luksus vodka fra Frankrig, destilleret 6 gange. Citadelle Vodka 6C er utrolig blød, rund og fyldig med flot kompleks aroma.

239,00 DKK

Flasken vidner da også om en eksklusiv premium vodka, da flasken er dekoreret med 24 karat guld. Imperial Collection Gold Vodka er ikke tilsat hverken sukker, glycerol eller smag, for at sløre for en dårligproduceret vodka, som det ses hos mange kendte vodkamærker. Imperial Collection Gold Vodka er derimod filtreret så omhyggeligt, at den overgår både EU, US og ikke mindst russisk standard ift. renhed på vodka.

249,00 DKK 270,00 DKK (spar 21,00 DKK)

Navnet på vodkaen refererer til den fascinerende Russiske vinter kombineret med Czarenes enestående begær for guld. Derfor har man også valgt at tilsætte fint og elegant bladguld i små flager. Hvis man tager flasken og ryster den grundigt vil det fye rundt med gyldent sne, hvilket skaber en fascinerende visuel effekt af roligt faldende sne – ligesom på en råkold, Russisk vinterdag.

279,00 DKK 299,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Pure har fokus på råvarer af højeste kvalitet. Pure har valgt rigtig passionsfrugt og rigtig mango med et strejf af citron og den samme gode vodka som er kendt fra lakridsen.
159,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler