Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

New Zealand er nok mest kendt for deres flotte natur, men der dyrkes også masser af god vin i landet. Størstedelen af vinen produceres på Sauvignon Blanc druen, og i mindre grad på Pinot Noir og Chardonnay druen. 

Vinproduktionen har generelt haft svært ved at følge med efterspørgslen, men new zealandske vine har ikke altid været så efterspurgte. Der skete først noget i 1985, da en vingård i Marlborough leverede en fantastisk velsmagende Sauvignon Blanc. Siden da er der kommet en masse dygtige vinmagere til, som har formået at skabe vin af høj kvalitet, og ikke mindst unikke vine, der afspejler de specielle dyrkningsforhold på New Zealand.

Sorter resultater:

Cloudy Bay Pinot Noir 2017 indfanger dine sanser med enorme blomster, herunder violer, Boronia og vild timian. Hindbær lokker sammen med vilde jordbær, mørke kirsebær, tobak og krydderier. I munden er vinen saftig og afbalanceret med toner af nelliker og krydderier. God balance mellem syre og fine tanniner samt en tiltalende længde. Vinen anbefales til røget andebryst, grillede Portabello svampe og dyrekød.

295,00 DKK 350,00 DKK (spar 55,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler