Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Frankrig har gennem mange hundrede år været verdens førende vinnation, når det gælder kvalitetsvine.

Kvaliteten opgøres i klassificeringer og kontrolleres nøje af myndighederne. AOC (Appellation d’Origine Contrôlée) klassificerer vinene ud fra geografisk oprindelse, drueindhold samt produktionsmetoder. AOC anses som højeste kvalitetsniveau. VDQS er en klassificering, der udgøres af vine der afventer AOC klassifikation. Herunder findes Vin de Pays og Vin de Table. 

Årligt produceres mellem 50 og 60 millioner hektoliter vin. Dette svarer nogenlunde til mellem 7 og 8 mia. flasker pr år. Områderne udgøres hovedsageligt af Champagne, Loire, Bourgogne, Jura og Savoie, Rhône, Sydvestfrankrig, Dordogne, Bordeaux, Languedoc-Roussillon, Provence, Alsace og Korsika.

De primære druesorter er Chardonnay, Sauvignon Blanc

Sorter resultater:

Domaine Kientzler Pinot Gris har en frisk og indbydende bouquet med noter af blomster, fersken, abrikos og en lille anelse røg. I smagen er vinen livlig, fed og velafbalanceret med en tone af honning. En klassisk og lækker Pinot Gris, der kalder på en dejlig forret med fed laks.

Vinen produceres på 100 % Pinot Gris fra vinstokkene der har en gennemsnitsalder på mere end 35 år. Vinen skal drikkes indenfor de første 5 år efter høsten, hvor den stadig har friskheden i behold. Serveringstemperaturen bør være 8 – 10 grader. Vinen kan serveres til en bred vifte af retter, lige fra krydrede asiatiske retter til Sushi. Det er en helt perfekt vin til røget laks (a match made in heaven) samt til modne oste. Det er også en rigtig god vin at bruge som aperitif-

159,00 DKK

Klassisk tør, stram, mineralsk og ren Riesling. Imponerende sofistikeret samt frisk og spændstig i sit udtryk, der med sin utrolig fine balance viser, hvad Riesling-druen kan præstere. Vinen er elegant og byder på hvide blomster, citrus og modne lyse frugter. Virkelig en rigtig madvin.

Vinen produceres på 100 % Riesling fra vinstokkene der har en gennemsnitsalder på mere end 35 år. Vinen skal drikkes indenfor de første 5 år efter høsten, hvor den stadig har friskheden i behold. Serveringstemperaturen bør være 8 – 10 grader. Domaine Kientzler Riesling anbefales til fisk eller skaldyr. Det er også en hvidvin, der er spændende at sætte til vegetariske retter.

149,00 DKK

Domaine Kientzler Riesling Ribeauvillé er en tør, spændstig og dejlig stram Riesling med god længde i smagen. Det er en lækker Riesling med fine og elegante aromaer med noter af blomster og med masser af mineralske toner. Det er en tør, spændstig og dejlig stram Riesling med god længde i smagen, der er meget ren og klassisk. 

Druerne til denne vin kommer fra forskellige af Kientzlers Grand Cru marker, der er beliggende omkring Ribeauvillé. Alle med en gennemsnitsalder på mere end 30 år.

Kientzler’s Riesling Ribeauvillé kan nemt drikkes helt ung, men for at den virkelig folder alle vinens kvaliteter ud, kan en vis lagring anbefales. 5 - 10 år i kælderen giver vinen yderligere kompleksitet, finesse og mineralitet. Serveringstemperaturen bør være 8 – 10 grader. Server vinen til fed fisk, skaldyr eller lyst kød.

229,00 DKK

Produced from the Geisburg Grand Cru, this Riesling reveals an intense aromatic bouquet characterised by mineral, citrus and white flower notes. Its appealing volume is counterbalanced by a strong mineral character, lending it purity and sparkle. It can be drunk when young, yet reveals great aromatic generosity after a few years' keeping.

Serve at a temperature of 9°C. It will pair perfectly with the following dishes: Brochettes de crevettes grillées au barbecueCabillaud en papillotesCarpaccio de noix de Saint-Jacques.

The Kientzler family have been winemaking in Ribeauvillé for five generations, passing the domaine on from father to son, theirs is one the most well-regarded domaines in the region. The vineyard stretches over 14 hectares, including the villages of Ribeauvillé, Bergheim, Hunawihr and Riquewihr and is planted largely with old vines, as well as new stock selected from the most robust older specimens. In 2009 André Kientzler passed the reins of this domaine to his two sons, Thierry and Eric, who continue to produce a remarkable collection of wines.

349,00 DKK

Kirchberg er den højeste beliggende vingård i landsbyen Ribeauville, der ligger tættest på skoven, hvor den kølige brise driver ned fra eftermiddagen og hele aftenen. Fra dette højere og køligere sted er denne vin en af de mest friske og ranke Riesling i Alsace. Kientzler -bedriften er meget tæt på skoven og ligger også ret højt på skråningen. Riesling Grand Cru Kirchberg de Ribeauvillé 2018 er stadig temmelig ung og viser en fremtrædende svovlnote i duften på dette tidlige stadium.

Den er fyldig, frisk og mineralsk, med moden frugt og en god balance. Det er en struktureret vin med et stort lagringspotentiale. Som altid hos Kientzler gennemgår vinen ikke malolaktisk gæring. Tilsætningen af ​​svovl er omkring 90 milligram, så du skal have tålmodighed med denne vin. Kientzler-familien har dyrket vinfremstilling i Ribeauvillé i fem generationer og har givet domænet videre fra far til søn. Domænet er et af de mest velrenommerede domæner i regionen.

Vingården strækker sig over 14 hektar, herunder landsbyerne Ribeauvillé, Bergheim, Hunawihr og Riquewihr og er stort set beplantet med gamle vinstokke, samt en ny bestand udvalgt blandt de mest robuste ældre eksemplarer. I 2009 overlod André Kientzler tøjlerne i dette domæne til sine to sønner, Thierry og Eric, der fortsat producerer en bemærkelsesværdig samling af vine.

299,00 DKK

Pinot Gris druen giver nogle robuste og magtfulde vine med en næsten olieagtig konsistens. Farven er smuk dyb gylden gul. Vinen har en bouquet af underskov, svampe og tørrede frugter, abrikos, honning og bivoks. Smagen er let fyldig og mild, en ædel vin med meget format. Cleebourg Pinot Gris Prestige Alsace egner sig perfekt til fjerkræ med kraftigt smagende saucer, risotto og svamperetter, Foie Gras eller som en delikat aperitif.

89,95 DKK

Cleebourg Prestige Alsace er en Riesling med et særdeles attraktivt forhold mellem pris og kvalitet. Dette er en stilfuld og delikat vin. Meget aromatisk duft, moden og frisk. Toner af citron og fersken, hvide blomster og urtete. I munden er den frisk og livlig med blomstret frugt domineret af citrus og pære med en lille smule mineral/metalisk smag i afslutningen. Vinen har god intensitet og en dejlig frisk frugtsyre, der giver vinen lækker friskhed. Bør serveres ved 8-10 °.

89,95 DKK

Gewurztraminer er den mest aromatiske drue i Alsace. Denne aroma finder man til fulde i Cleebourg's vellavede Gewurztraminer, med en nærmest forførende parfume og stilren smag. Vinen er ikke for "sød", faktisk er det en af de reneste Gewurztraminer vi har smagt. En utrolig lækker vin til smagfulde forretter eller bare at nyde hvis man savner fornemmelse af sommer og hyldeblomst.

89,95 DKK

Cleebourg Brandhof Pinot Gris har en klar, gul farve. Næsen udviser meget typisk blomster og røgede aromaer. En meget fin substans, som ledsages af aromaer, der er diskrete, men fulde af elegance. En støt friskhed i den sidste ende. Der er tale om en relativ tør Pinot Gris, der er en god ledsager til eksempelvis kogt saltvandsfisk og marineret kød. Vinen bør serveres ved en temperatur på 8-10° C.

139,00 DKK

Cleebourg Reifenberg Gewurztraminer har en lysegul farve. Næsen er meget elegant og meget blomstret. I munden er der et strejf af det eksotiske frugter. Litchis og passionsfrugt skiller sig ud, men endnu mere overraskende er friskheden i denne Gewurztraminer med en ren afsluttende note. Anbefales at drikke som aperitif eller til stærke oste, men tøv ikke med at kombinere vinen med eksotiske retter og krydret mad. Bør serveres ved en temperatur på 8° C.

139,00 DKK

Vinen har en fin farve, lys og gylden. Aromatisk finder vi alle de karakteristiske træk ved drue sorten - nemlig en vedvarende mineral og frugtagtig aroma. Teksturen er allerede relativt godt moden og silkeagtig. En fin harmoni og i slutningen af munden en behagelig fornemmelse. Cleebourg Hannesacker Riesling anbefales til kraftige fiskeretter og kraftige og tørre oste. Bør serveres ved 10° C.

139,00 DKK
Denne flotte Pinot Gris Reserve fra Fernand Engel har en ret intens duft af blomster og modne eksotiske frugter samt en anelse lakrids. Smagen er tæt, men med god friskhed og en meget vedholdende eftersmag, der afslutter med en fin antydning af røg og vanilje. 
 
Druerne høstes efter økologiske forskrifter for at skabe den bedste balance i naturen og i flasken. Normalt taler man om 7 druer i Alsace, hvoraf de 4 af dem betegnes som Grand Cru druer, og Pinot Gris er en af dem.
139,00 DKK

Fernand Engel Riesling Reserve

Fremragende ren og fokuseret Riesling Reserve fra Fernand Engel. Vinen har en frisk duft med noter af ananas og fersken, samt en fin underliggende mineralitet. En harmonisk oplevelse i munden med opfriskende frugtsyre og gentagende noter af tropiske frugter. Det er en vin med flot intensitet i eftersmagen, der gør den særdeles velegnet til delikate fiskeretter.

Fremstillet af Riesling høstet i hånden fra fire parceller i området omkring Orschwiller og St Hippolyte. Vinstokkene dyrkes økologisk på marker med kalkholdig jord og skiffer.
139,00 DKK

* Smager fremragende, begrænset parti * Château Saint Florin producerer en ren og velsmagende hvid Bordeaux. Det er en læskende, frisk og fyldig mundfuld med god længde og struktur, næsten Pessac-agtig i stilen, med masser af dejlige Sauvignon Blanc toner.

Slottet ligger i hjertet af Bordeaux ved den lille landsby Soussac, og vinstokkene står på skråningerne på ”Butte de Launay”, der er det højeste punkt i området. I 1981 købte Jolivet slottet og de tilhørende marker, og de har i årenes løb moderniseret og udviklet ejendommen samtidig med at de har været tro mod deres grundlæggende princip om at arbejde med største omhu og respekt i vinproduktionen. Denne lidenskab for deres erhverv betyder at de har taget personlig kontrol over alle de forskellige faser, lige fra druernes ve og vel i markerne til selve vinfremstillings processer. 

Serveringstemperaturen bør være 8 – 10 grader. Server vinen til fisk eller skaldyr. Det er også en vin, der er spændende til vegetariske retter eller gode modne oste.

80,00 DKK

35 kilometer nord for Bordeaux ved bredden af floden Gironde ligger Château De La Grave med 45 hektarer vinmarker i en enkelt parcel i appellationen Côtes de Bourg. Her vokser 50 % Colombard og 50 % Semillon til brug for slottets hvidvine. Som altid, når det kommer til vin, spiller mikroklimaet en afgørende rolle. Temperaturerne er mindre ekstreme og det regner mindre. Jorden består primært af kalksten med et tykt lag ler. 

Château De La Grave har en historie, der går tilbage til 1400-tallet. I 1800-tallet bestod den lille landsby La Grave primært af små gårde, marker, enge, skov og vinmarker. I 1868 blev Château De La Grave genbygget og i 1910 købte Constant Bassereau slottet, Siden har familien arbejdet intenst på at skabe vine, som er et sikkert valg og virkelig er value for money. Målet er populære vine, som samtidig er autentiske. Det kræver, at hver generation fortsat "lytter til" det omkringliggende terroir og lader det tale i de færdige vine. Derfor passer man på Château De La Grave da også på naturen med produktionsmetoder, som netop respekterer naturen og bruger f.eks. økologisk gødning. Vinkælderen er udstyret med temperaturkontrollerede cementtanke og nyere, rustfri ståltanke. Vinene macererer i en periode på 2-3 uger for at give den bedst mulige ekstraktion af tanniner, frugtnoter og farve. Hvidvinens alkoholiske gæring sker på tønder eller Dolium-krukker (store lerkrukker), som har været kendte og brugte siden de gamle romere i antikken.

Serveringstemperaturen bør være 8 – 10 grader. Server vinen til fisk (laks) sushi eller skaldyr. Det er også en vin, der er spændende til vegetariske retter eller gode modne oste.

129,00 DKK

Pessac-Leognan - Château La Garde Blanc er noget af det bedste hvidvin vi har smagt. En fantastisk smagfuld hvid Bordeaux vin. En ren og klar farve med et grønligt skær. I den komplekse bouquet findes svage nuancer af citrusfrugt, grapefrugt og citron som med alderen udvikler sig til en passionsfrugt lignende duft. Smagen er tør og elegant og har Sauvignon Blanc druens aller bedste egenskaber. Rigtig god og fyldig med en vidunderlig eftersmag. * Robert Parker: 90-93 point – James Suckling: 92-93 point *

295,00 DKK

Elegant duft af æble, citrus, fersken, og et fint strejf af fad. Frisk, let krydret smag, god fylde og frisk, krydret, cremet eftersmag.

Château de Rochemorin har en flere århundrede lang og yderst interessant historie, men det er fra 1973 at slottes nyere vinhistorie er blevet skrevet.  André Lurton købte nemlig Château de Rochemorin i 1973, og gik omgående i gang med at genplante og renovere. I dag er det hans søn, Jacques Lurton, der har overtaget ansvaret, og udviklingen af ejendommen, markerne og vinene, er fortsat.

Slottet, som ligger i kommunen Martillac, har opnået en betydelig anerkendelse som værende blandt de bedste vine i appellationen, selvom slottets vine ikke er blandt de klassificerede.

Vinen er produceret på 100 % Sauvignon Blanc. Høsten foregår udelukkende ved håndkraft, og der sker en sortering af klaserne ude i marken, og når druerne kommer ind til kælderen. Efter vinifikationen lagres vinen i 10 måneder på franske egefade, hvoraf 35 % er helt nye fade.

Vinen skal helst have 1-2 år på flaske inden at man begynder at nyde den, og den er typisk allerbedst efter 2-5 år, men det er absolut en hvidvin med en god lang holdbarhed. Afhængig af årgang, skal den normalt også kunne nydes efter 12–15 år efter høsten.

Serveringstemperaturen bør være 8–10 grader. Vinen er velegnet til gode kraftige retter med fisk og skaldyr. Et perfekt valg til østers, men også til grønsagsretter, oste og salater.

199,00 DKK

Simpelthen noget af det bedste hvide Bordeaux vi har smagt - og heldigvis er både vores kunder og Robert Parker enige i at det smager fremragende. Vinen er "klar til at drikkes nu" men kan uden problemer gemmes i mange år endnu. Anbefales at nydes inden 2027.

This wine is intense and expressive on the nose. A wide palette of aromas starting with notes of lemon, apricots, white peaches and verbena. The oak is finely integrated. The density and volume are backed by a crisp acidity. The finish is complex and fresh. 50% Sauvignon Blanc - 50% Sémillon. Service temperature above 10°C / 50°F for young wines. Between 12°C / 53°F and 14°C / 57°F, after 4-5 years of aging.

Following a dry winter, this vintage was hit by late frosts on the 27th, 28th and 29th of April which badly affected our vines, notably the white grape varieties. The parcels, which escaped the frost started a very early cycle of vegetation, leading up to a quick and uniform flowering. The month of June was hot and sunny. Fortunately, the temperate climate of July and August allowed the acidity and the freshness of the fruit to be preserved. “The veraison” was as equally early around mid-July. The harvest started on the 21st of August for the whites (one of the earliest harvests to date!) and finished mid-September with the grapes reaching optimum ripeness. Before the harvest, in the partially frost hit parcels, considerable work was undertaken to identify the unaffected vines and to select which first generation, non-frost damaged bunches to pick.

 

399,00 DKK

Duft og smag er i klassisk Chablis-stil med tør, slank citrusfrugt, grønne æbler og komplekse aromaer fra vinens samvær med fingæren. Kalkede mineraler, flintesten og en frisk syre giver en kompleks, men let-drukket vin, der er en effen madvin til et bredt udvalg af bordets glæder. Nyd Domaine Fourrey Chablis ved en serveringstemperatur på 10-15° alt efter temperament, men helst ikke for koldt, da vinen i givet fald ikke får lov at vise sine dyder.

169,00 DKK 179,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Familien Fourrey er et lille, familieejet hus, hvor 4. generation i dag dyrker 18 hektar med Chardonnay. De er med i foreningen Vigneron Independant, som kort fortalt betyder, at vinbonden forestår alt fra markpleje, over vinifikation, tapning og salg. Med andre ord, det tætteste man kommer på en garanti for personlige, passionerede, håndlavede vine.

Druerne til denne 1er cru chablis kommer fra en håndfuld parceller på Côte de Lechet, hvor familien har 3½ hektar at gøre godt med på en jordbund bestående af lerholdig kalksten. Både her og i kælderen har Jean-Luc Fourrey regeret siden 1992, hvor han tog over fra forældrene. Vinifikationen foregår i ståltank, mens lagringen finder sted delvist på rustfrit stål og delvist på træfade af varierende alder for ikke at overdøve vinen.

Duft og smag udviser en dejlig kombination af præcision og mineralitet. Ung chablis er ikke voldsom eller fyldig, men en fintslebet sag, der overbeviser med elegance snarere end hestekræfter. Aromabilledet domineres af æble, citron og friske mandler med let cremede nuancer. Kalkede mineraler, flintesten og en frisk syre giver en kompleks, men let-drukket vin, der er en effen mad vin til et bredt udvalg af bordets glæder.

Nyd Domaine Fourrey Chablis Côte de Lechet ved en serveringstemperatur på 10-15° alt efter temperament, men helst ikke for koldt, da vinen i givet fald ikke får lov at vise sine dyder.

Nyd den til en fiskeret, gerne torskefisk (eller pighvar når det skal være fornemt) med en simpel, velsmagende sauce som beurre blanc eller hollandaise. Også de lyse kødretter er oplagte til en vin som denne, blot skal der ikke være voldsom fedme i retterne.

Man kan nyde vine nu og de næste ca. 7-10 år frem. Med tiden vil man få en mere intens duft, hvor mineralerne træder endnu tydeligere frem og frugten vil fremstå mere afrundet i takt med at lagringsaromaerne dukker op.

269,00 DKK

Chablis - Cellier du Valvan 2023  er gæret af forskellige vinmagere, hovedsalig i store kar, der er lagret i Louis Jadot’s kældre 9 - 12 måneder. Chablis i smuk, lys, lidt gylden i farven. det er en mundrensende, klar, en smule skarp og meget frisk hvidvin til østers og salte oste - og ren hygge.

295,00 DKK

En del af Louis Jadot, Pouilly-Fuissé er lagret på åbne kar, en anden del på egetræsfade, og til sammen giver det på den ene side struktur i vinen, på den anden side frugt og total friskhed. Vinen har gyldne toner, en harmonisk palette med hasselnød, ristede mandler, grapefrugt og citroner som de dominerende noter. Anbefales til flødebaserede retter, fed fisk, lyst fjerkræ, østers og skaldyr

339,00 DKK

Louis Jadot, Santenay, Clos de Malte Blanc gærer på egetræsfade og lagrer bagefter på små fade i 12 måneder. Vinen er let fedmefuld og velstruktureret, den er burgundisk elegant, med frugtige aromaer, lidt citron-duftende, med fine noter fra fadet. Anbefales til kalv, mørkt fjerkræ, ost, allround , vildt og det fransk landkøkken.

349,00 DKK

Meget elegant og afstemt vin med fin frugt, friskhed og flot struktur. Skønne frugtnoter af fersken, pære og grapefrugt, som udvikler sig til florale noter med et pikant vanille-præg.

Produktionsområdet for denne vin er i princippet hele Bourgogne. Cuvéen må, og kan, sammenstikkes som et balanceret blend af druer fra Côte d'Or, Chalonnaise og Saint Vérans bedste vinmarker. Mâconnais-druerne giver vinen sin friskhed, mens Côte d'Or og Chalonnaise står for struktur og krop. En vin med meget fin frugtighed og friskhed, som understreges af, at en del af vinen kun har ligget på ståltank, og det mere afrundede præg og strukturen understreges af den del, der har været fadlagret. Frugtnoterne er tydelige; fersken, pære og grapefrugt, som udvikler sig til nogle mere florale noter, med et pikant vanille-præg. Vin med fin elegance, meget behagelig og afstemt i ren harmoni.

239,00 DKK

Maison Joseph Drouhin har, siden huset blev grundlagt i 1880, været en af forkæmperne for de autentiske Bourgogne-vine. Som Robert Drouhin selv siger: "Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker". Meget stor, parfumeret, krydret, urteagtig duft med røgede mineralske toner. Cremet fylde og intens frugt, der er forenet med en god syre og en lang forfriskende eftersmag. Chablis Premier Cru Joseph Drouhin anbefales til skaldyr og fisk.

279,00 DKK

Frisk smag og aroma af blomster, citrusfrugt og små, krydrede noter af koriander. Harmonisk på tungen med stor karakter, elegance og let salte, terroir-baserede noter. Lang og kompleks eftersmag. Maison Joseph Drouhin har, siden huset blev grundlagt i 1880, været en af forkæmperne for de autentiske Bourgogne-vine. Som Robert Drouhin selv siger: "Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker". Meget stor, parfumeret, krydret, urteagtig duft med røgede mineralske toner. Cremet fylde og intens frugt, der er forenet med en god syre og en lang forfriskende eftersmag. Chablis Vaudésir, Grand Cru Drouhin anbefales til skaldyr og fisk.

899,00 DKK

* BEGRÆNSET ANTAL * Elegant aroma med noter af liljer, honning og konserverede citroner. Forbløffende dybde og fløjlsagtig fornemmelse på tungen med delikate nuancer af havet, som er kernen i god Chablis. Intens og lang eftersmag. Efter 5-6 år udvikles der endnu mere komplekse og subtile aromaer i vinen - hvis du kan vente.

En vin, der er svær at glemme og måske den, der bedst udtrykker, hvordan Chablis' terroir virkelig er. Dette er Chablis' vugge, som allerede blev anerkendt af middelaldermunke som et fremragende sted at plante en vinmark. Udtrykket «Les Clos» (indhegning på fransk) henviser sandsynligvis til den omgivende mur, som munkene byggede for at indhegne vinmarken. Denne mur findes dog desværre ikke længere. I slutningen af ​1800-tallet blev vinmarken ødelagt af phylloxera-sygdommen. I 1960'erne var Robert Drouhin en af ​​de første i Beaune, der bragte den til live igen.

949,00 DKK

Denne hvide Aligoté er resultatet af to vinifikationsmetoder. Stephen Maurice har valgt, at halvdelen af høsten gærer på temperaturregulerede tanke, mens den anden halvdel gærer på egetræsfade. Når den alkoholiske gæring er afsluttet foretages "omrøring" af kvaset ugenligt for at tilføre vinen et mere aromatisk udtryk, og en mere vedholdende eftersmag. Det er en hvidvin med et ret godt lagringspotentiale. En hvidvin med masser af dybde i både duft og smag. Den har mange imødekommende frugtaromaer, og smagen er vedholdende og halvfed med en god dyb eftersmag. Vinens temperatur må ikke overstige 12 grader. Vinen er som skabt til fed laks, hvid fisk og skaldyr, men den er også meget anvendelig til pastaretter og gode modne oste.

129,00 DKK

1. Cru marken ligger på én af de bedste skråninger i Montagny. Marken er orienteret mod øst, og ligger nabo til Les Chaniots. Domaine Bernollins parcel på 1 ha. er beplantet med Chardonnay. Vinstokkenes alder er i gennemsnit omkring 50 år gamle, og giver dermed en rigtig god og koncentreret vin. Jordbunden er meget kalkholdig, hvilket giver vinen en rank og mineralsk karakter. Druerne høstes som alle Maison Albert Sounit vine i hånden. Alt efter årgangens lune er 40 - 60 % af vinen gæret og lagret på franske egetræsfade i ca. 10 måneder, og resten er vinificeret ved lav temperatur på ståltank, hvorved vinen opnår ekstra blomst og frugt. En klassisk Bourgogne som på fornem vis udtrykker Bourgognes klassiske dyder, finesse og elegance. Montagny 1. Cru Les Coères er smuk blank og gylden. Bouquetten er meget intens og blomsterrig. Smagen er klokkeren og rank med meget fine mineralske toner og en fin sprød syre.

399,00 DKK

Denne hvide Savigny er resultatet af to vinifikationsmetoder. Stephen Maurice har valgt, at halvdelen af høsten gærer på temperaturregulerede tanke, mens den anden halvdel gærer på egetræsfade. Når den alkoholiske gæring er afsluttet foretages "omrøring" af kvaset ugenligt for at tilføre vinen et mere aromatisk udtryk, og en mere vedholdende eftersmag. Det er en hvidvin med et ret godt lagringspotentiale. Den kan nemt lægges i kælderen i op til 8 år fra høståret. En hvidvin med masser af dybde i både duft og smag. Den har mange imødekommende frugtaromaer, og smagen er vedholdende og halvfed med en god dyb eftersmag. Vinens temperatur må ikke overstige 12 grader. Vinen er som skabt til fed laks, hvid fisk og skaldyr – eksempelvis dampede blåmuslinger - men den er også meget anvendelig til pastaretter og gode modne oste.

269,00 DKK

 

 

699,00 DKK

* Begrænset antal flasker * J. Moreau & Fils blev grundlagt i 1814, da en ung mand ved navn Jean-Joseph Moreau slog sig ned i Chablis og giftede sig med en lokal vinhandlers datter. Efter i starten at have været en pioner i Chablis er vinhuset i dag en af de største og ældste producenter af Chablis-vine - kendt for deres store know-how og vinenes stil, der altid afspejler respekt for jorden. Vinene fra J. Moreau & Fils sælges i dag i over 80 lande verden over.

Omkring 30 % af vinen har været lagret på egetræsfade, mens den resterende del har været lagret på ståltanke.

Det er en utrolig flot hvidvin med flot gylden farve, elegant duft med noter af hasselnød og abrikos, fyldig og cremet smag af mandarin og akacie samt en lang og behagelig eftersmag. Denne fremragende Chablis er særdeles velegnet til laks, hummer og skaldyr - men prøv den også til fjerkræ samt lyse kødretter med cremede saucer.

350,00 DKK

* FREMRAGENDE CHABLIS * Typisk Chablis duft vælter op ad glasset med hvide blomster, kalket mineralitet og fersken. Flot harmonisk karakter med medium fylde, og en god forfriskende frugtsyre til at give balancen. Det holder præcis det niveau man forventer af Premier Cru Chablis, og vil gå fantastisk til bred pallet af retter med indhold fra havet. Vinen er fremstillet af druer fra Fourchaume marken i Chablis, der har Premier Cru klassifikation. Marken ligger nord fra selve Chablis byen, på østbredden af Serein-floden. Marken har en perfekt syd-til-sydøstlig orientering, så stokkene har tæt på så mange soltimer som det er muligt, i det ellers kølige Chablis. Det giver de soltørstige Chardonnay-druer mulighed for at opnå en ordentlig modenhed, så de ender med den unikke balance imellem syrlighed og modenden, som har gjort Chablis-vinene berømte. Vinen er lagret på en kombination af 228 liters og 342 liters fade.

439,00 DKK

Intens og voldsom Grand Cru Chablis. Dyb gylden i farven med stor åben bouquet af citrusfrugt og moden tropisk frugt. Bagerst i duften er der en anelse krydderi fra fadet, men ikke dominerende. Smagen er fyldig med stor frugtintensitet og en flot balancerende frugtsyre. Kompleksiteten og dybden i denne vin går den velegnet til de kraftige fiskeretter, eller endnu bedre til moden ost.

Grand Cru Chablis kommer fra kun én af 7 marker med denne klassifikation. Bougros marken er beliggende længst mod vest af de 7 Grand Cru marker. Marken har en kalkholdig jordbund og en hældningsgrad på op til 30 %. Eksponeringen gør at denne vinmark er særlig udsat for frost i foråret. Defaix både gærer og lagrer denne vin på egetræsfade, for at underbygge kompleksiteten i vinen. Tappes først efter 18 måneders lagring.

93-95/ 100 point | Jasper Morris

"Slightly paler colour and more of a green tint. The nose is more backward, white fruit, the minerals more in retirement. This explodes on the palate while retaining its essential core, now the minerals come out, pure white fruit, with the spice of Bougros. An excellent example."

94/ 100 point | Tim Atkin - Master of Wine

"Exuberant on the nose with jackfruit, mango and crushed quartz, the palate further layers on the complexity with clementines and anise. Spritely acidity suavely guides the succulent palate into a finessed, long finish."

639,00 DKK

* Begrænset antal * Meursault Le Tesson er en forførende hvidvin, der indfanger essensen af Bourgognes storhed. Med årgangen 2020 har Domaine Jean-Philippe Fichet skabt en vin af enestående kvalitet og elegance.

Vinen stråler i glasset med en gylden farve og inviterer med sin forførende duft af saftige ferskner, modne pærer og subtile noter af ristet hasselnød. Smagen er fuld af finesse og harmoni med en kompleks blanding af frugtige nuancer, frisk citrus og en diskret mineralitet, der danser på tungen.

Domaine Jean-Philippe Fichet er anarkendt for sine evner, ekspertise og engagement i at udtrykke Meursaults unikke terroir. Ved at dyrke druerne med stor omhu og anvende traditionelle vinificeringsmetoder, er han lykkedes med at frembringe en vin, der er et ægte mesterværk.

Meursault Le Tesson er den perfekte ledsager til fine retter som grillede skaldyr, cremede pastaretter og grillet fjerkræ. Den vil også være en uforglemmelig partner til en aften med gode venner og samtaler.

Med Meursault Le Tesson 2020 viser Jean-Philippe Fichet sine evner som vinproducent og leverer en vin, der vil vække begejstring hos selv de mest kræsne vinelskere. En oplevelse af luksus og raffinement, der vil efterlade et varigt indtryk.

895,00 DKK

Storladen hvidvin med brede, men yndefulde armbevægelser. 

Benjamin Lerouxs ikoniske vinstil er sjældent tydeligere end i en vin som hans Meursault. Kommunen er blandt Bourgogneelskere kendt og elsket for sin fylde, fedme og dybde, karaktertræk man også finder i Benjamin Lerouxs version, men det er vævet sammen med hans mineralske, slanke og yndefulde stil. Frugten er glasklar og fadpræget behersket, og sjældent har man smagt Meursaults terroir så ærligt og uspoleret. Det er hvid Bourgogne på et niveau, som meget få vinbønder kan lykkedes med, men Benjamin Leroux leverer en overbevisende præstation.

Druerne kommer fra en parcel ved navn ’Crotos’, som ligger lige nedenfor Premier Cru marken ’Poruzot’, og man mærker tydeligt, at den eksklusive nabo smitter af på kvaliteten i jordbunden på Crotos.

Nyd vinen afkølet, gerne 14 grader, så elegancen virkelig får lov at stå frem, og gør det af store, runde Bourgogneglas. Så får du den helt rigtigt oplevelse med Benjamin Lerouxs ikoniske Meursault cuvée.

Benjamin Leroux er en af Bourgognes nye, store stjerner. Han er blomsterhandlersøn, men har siden barnsben haft en brændende interesse for vinens verden. Det har ført ham verden rundt, hvor han bl.a. hos Domaine Drouhin i Oregon har lært alt, hvad der er at vide om vinproduktion. Han blev faktisk så dygtig, at han som blot 24-årig blev sat i spidsen for den legendariske vingård Comte Armand, der producerer nogle af verdens dyreste vine.

I 2007 kastede han sig ud i sit eget projekt, hvor han opkøbte druer fra nøje udvalgte vinbønder. Det er hans eget hold, der plukker druerne, og det er ham selv, der står for hele vinificeringen. Det har gjort det muligt for ham hurtigt at opbygge en bred portefølje af vine fra en stor del af Côte d’Or, og hans mineralske, friske og elegante vinstil har gjort ham til en favorit blandt sommelierer og vinelskere verden over.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med fænomenet Benjamin Leroux, så er det vores klare overbevisning, at det skal du skynde dig at få gjort. For hans vine har et niveau, som i den grad sætter sig fast i erindringen.

779,00 DKK

* Begrænset antal * Èn region, én passion, grundighed og ”know-how”. Jean-Philippe Fichet er en af Côte de Beaune’s største genier. En vinmager der i sandhed forstår at udtrykke regionens unikke plots og skabe vine med præcision, individualitet, renhed og elegance.

Jean-Philippe knokler hårdt, både i og uden for vinmarken. Han er kendt for at være en ivrig marathon løber, og i hans vine fornemmer man tydeligt, at han er vant til at gå den ekstra mil for at opretholde sit vante, høje niveau.

Druerne til denne cuvée kommer fra en lille parcel kaldet Les Gruyaches, som grænser op til Premier Cru-marken Les Charmes. Stokkene er 80 år gamle og giver druer med en helt enestående mostintensitet og dybde. Marken befinder sig i den ende af Meursault, der grænser op til Puligny-Montrachet, og her, hvor der findes rigelige mængder af kalksten i undergrunden, får vinen et smukt og yndefuldt udtryk.

Glæd dig til en Meursault, som er elegant, mineralsk og delikat, med noter af gule æbler, pomelo, citron, en smule fersken og nektarin, et strejf af smør, en fornemmelse af hasselnødder og en svag fornemmelse af koldt jern. Det er en mastodontisk og formfuldendt Meursault, i en stram og slank indpakning, som kun Jean-Philippe Fichet kan lave det.

795,00 DKK

* Begrænset antal * Remoissenets fortolkning af Meursaults verdensberømte terroir er mesterligt udført. Vinen balancerer mageløst den vildskab og volumen, som vinene fra Meursault historisk set har været forbundet med, med en elegance, nerve og mineralitet, der skaber rygrad og tekstur i den ellers frodige hvidvin. Dette lykkes delvist ved at blande druer fra de mere kalkstensdominerede markparceller, man finder nord for Meursault-byen, med markparceller fra den sydlige del af Meursault, hvor ler og mergel er de dominerende jordtyper. Det er det bedste fra to verdener, og denne symbiose af terroir skaber en eminent balance i vinen. Moden gul frugt, en mineralsk og jernholdig kerne, en smørret fornemmelse af fedme, et strejf af nødder og en nænsom, men balanceret syrefornemmelse, der henleder tankerne på citron og pomelo. Druerne til vinen er håndplukkede og har lagret i en blanding af fade på 228 liter og 342 liter, hvoraf 20-40% har været nye.

I 2005 gik Roland Remoissenet på pension uden en arving til at føre gården videre. Heldigvis trådte amerikaneren Edward L. Milstein til og købte vingården. Under hans ledelse har Remoissenet gennemgået en kæmpemæssig forvandling. 

Edward Milstein har sammensat et dream-team af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Benard Repolt fra Louis Jadot er blevet salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard) er chefvinmager, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, er direktør for vingården.

Remoissenet er blevet løftet til helt nye højder. Vinene blevet betydeligt mere elegante, og de enkelte markers terroir-præg kommer meget tydeligere til udtryk. Idet priserne ikke er steget lige så hurtigt, som kvaliteten, kan man gøre nogle virkelig attraktive Bourgogne-køb hos Remoissenet.

825,00 DKK

* BEGRÆNSET ANTAL FLASKER * Domaine Claude Leblanc - Meursault 2022. Claude Leblanc er en fremtrædende vinproducent fra Bourgogne, en af verdens mest anerkendte vinregioner. Hans vingårde spænder over nogle af de mest berømte områder i regionen, herunder Côte de Nuits, Côte de Beaune og Chablis. Disse områder er kendt for deres kalkstensrige jordbunde, som giver vinene deres karakteristiske smag og kompleksitet.

Leblancs Pinot Noir fra Côte de Nuits er kendt for sin elegance og dybde, mens Chardonnay fra Côte de Beaune udmærker sig med en fantastisk mineralitet. I Chablis producerer han vine med en skarp syre og ren mineralitet, takket være den særlige kimmeridge kalkstensjord.

Claude Leblanc kombinerer traditionelle og moderne vinfremstillingsteknikker, hvilket inkluderer håndhøstning, naturlig gæring og lagring på franske egetræsfade. Denne tilgang sikrer, at hans vine præcist afspejler Bourgognes unikke terroir, hvilket resulterer i vine, der er både elegante og komplekse.

795,00 DKK

* BEGRÆNSET ANTAL FLASKER * Hvidvinene fra Mercurey, en fremtrædende appellation i Côte Chalonnaise i Bourgogne, er kendt for deres farve og rige aromaer. De primære smagsnoter inkluderer stenfrugter og grønne bær. Ofte ledsaget af subtile krydderier og undertoner af skovbund. Vinene har en velafbalanceret struktur og en frisk syre, hvilket gør dem både fyldige og elegante. Mercurey-hvidvine er alsidige og passer godt til en række fiskeretter. Disse vine tilbyder en fremragende introduktion til Bourgognes røde vine til en relativt overkommelig pris.

Claude Leblanc er en fremtrædende vinproducent fra Bourgogne, en af verdens mest anerkendte vinregioner. Hans vingårde spænder over nogle af de mest berømte områder i regionen, herunder Côte de Nuits, Côte de Beaune og Chablis. Disse områder er kendt for deres kalkstensrige jordbunde, som giver vinene deres karakteristiske smag og kompleksitet.

Leblancs Pinot Noir fra Côte de Nuits er kendt for sin elegance og dybde, mens Chardonnay fra Côte de Beaune udmærker sig med en fantastisk mineralitet. I Chablis producerer han vine med en skarp syre og ren mineralitet, takket være den særlige kimmeridge kalkstensjord.

Claude Leblanc kombinerer traditionelle og moderne vinfremstillingsteknikker, hvilket inkluderer håndhøstning, naturlig gæring og lagring på franske egetræsfade. Denne tilgang sikrer, at hans vine præcist afspejler Bourgognes unikke terroir, hvilket resulterer i vine, der er både elegante og komplekse.

349,00 DKK

* BEGRÆNSET ANTAL FLASKER - SMAGER FREMRAGENDE * Mâcon-Villages er en betegnelse for hvidvine fra den sydlige del af Bourgogne, primært fremstillet af Chardonnay-druen. Disse vine er kendt for deres friskhed og renhed, med aromaer af citrusfrugter, grønne æbler og hvide blomster. På ganen er de livlige og sprøde med en god syrebalance og en let mineralitet. Mâcon-Villages-vine har typisk en klar, lys farve og en ren finish, der gør dem yderst drikkevenlige. De passer perfekt til skaldyr, fisk, salater og lette oste. Disse vine tilbyder en fremragende værdi og er en ideel introduktion til Bourgognes hvidvine.

Claude Leblanc er en fremtrædende vinproducent fra Bourgogne, en af verdens mest anerkendte vinregioner. Hans vingårde spænder over nogle af de mest berømte områder i regionen, herunder Côte de Nuits, Côte de Beaune og Chablis. Disse områder er kendt for deres kalkstensrige jordbunde, som giver vinene deres karakteristiske smag og kompleksitet.

Leblancs Pinot Noir fra Côte de Nuits er kendt for sin elegance og dybde, mens Chardonnay fra Côte de Beaune udmærker sig med en fantastisk mineralitet. I Chablis producerer han vine med en skarp syre og ren mineralitet, takket være den særlige kimmeridge kalkstensjord.

Claude Leblanc kombinerer traditionelle og moderne vinfremstillingsteknikker, hvilket inkluderer håndhøstning, naturlig gæring og lagring på franske egetræsfade. Denne tilgang sikrer, at hans vine præcist afspejler Bourgognes unikke terroir, hvilket resulterer i vine, der er både elegante og komplekse.

199,00 DKK

* Smagfuld Bourgogne - Begrænset parti i denne årgang * Sous La Roche er navnet på parcellen, som ligger under det markante klippefremspring med udsigt over Domaine Bernollin og det sydlige Montagny.

Markerne ligger på en relativt stejl skråning i naturlig forlængelse af Montagny 1. Cru markerne, blot nogle få hundrede meter mod nord. Jordbunden er kalkholdig. Vinen er lavet på 100 % Chardonnay, som håndplukkes. Efter presning og bundfældning hældes juicen direkte på franske egetræsfade, hvor vinen gærer og lagres i cirka 10 måneder. Under lagringen omrøres vinens bundfald jævnligt, hvorved vinen får større fylde og bliver mere rig på aroma. Denne proces kaldes ”batonnage”.

Sous la Roche har en blomsterrig bouquet med mineralske toner og en fin sprød syre. Vinen er smuk, blank og lys gylden. Duften er karakteriseret ved hvide blomster og et snert citrus og abrikos. Fadet er meget fint integreret i smagen, som slutter med en tør og ren eftersmag og en fin lille fedme. Anbefales til lyst kød, fisk (laks) og skaldyr.

Maison Albert Sounit har til huse i den mere end 150 år gamle vinejendom på Place du Champ de Foire i Rully, og stedet rummer nogle af områdets smukkeste vinkældre. Historisk set er kældrene også interessante, idet det faktisk bl.a. er i disse kældre, at nogle af de første Crémants de Bourgogne blev produceret.
Knud Kjellerup overtog firmaet i 1993, og har siden sammen med sine to partnere og husets medarbejdere ihærdigt bestræbt sig på, at sætte nye standarder for kvalitetsniveauet i Côte Chalonnaise. Maison Albert Sounit ejes i dag af Knud Kjellerup, Alex Holm Jensen og Jesper Krogh.

I 2005 erhvervedes vingården Domaine Bernollin i Jully-les-Buxy, og stedet omfatter i dag 12 ha. vinmarker. Egne vinmarker bidrager i dag med ca. 50 % af den samlede produktion. Den resterende halvdel købes, og alle vinene vinificeres på Domaine Bernollin, som efter omfattende investeringer råder over det bedst tænkelige vinificeringsudstyr.

Albert Sounits sortiment Crémant de Bourgogne er lavet på mellem 75 – 100 % druer fra egne marker. Gæringen foregår ved druernes naturlige gær og mellem 16 – 48 måneders lagring (afhængig af type) i kældrene i Rully inden dégorgering. Udvalget består af 7 forskellige Crémants de Bourgogne – alle med hver sin karakter, men fællestrækket er frugt og finesse med en bød finish.

Albert Sounits hvidvine vinificeres for hovedpartens vedkommende på franske egefade. Ved nedkøling af fadkældrene opnås en lang alkoholgæring, og kun druernes naturlige gær anvendes. Der anvendes i gennemsnit ca. 30 % nye fade (varierende fra 20 – 50 %). Vinene lagres mellem 8 – 12 måneder på fad. Alle vinene gennemgår en malolaktisk gæring. Bundfaldet omrøres (bâtonnage) 1 – 2 gange om ugen - afhængig af behov - varierende fra årgang til årgang. Aftapning sker uden filtrering.

Pinot Noir'en sorteres ved sorteringsbord inden afstilkning og vinificering: Ca. 5 dages kold maceration efterfulgt af gæring ved ca. 24 – 26 grader (ca. 7 dage) og efterfølgende maceration på 3 – 6 dage inden presning og omhældning på fad. Alle rødvinene lagres på fad (10 – 16 måneder), hvoraf ca. 30 % er nye fade. Aftapning uden filtrering.

249,95 DKK

Husets stil er helt igennem klassisk, hvilket vil sige, at vinene er mineralske og middelkraftige, og at brugen af fadlagring er ganske moderat. Le Chant de Vignes, "vinstokkenes sang", er en meget klassisk Pouilly- Fumé. Vinen laves i omegnen af byen Pouilly-sur-Loire, hvor jordbunden er meget rig på flint. Flintestenene giver vinene en umiskendelig aroma af røg, Franskmændene kalder det Fumé, hvilket har lagt efternavn til appellationen.

159,00 DKK
Sancerre Gitton Pére & Fils. Denne fremragende Sancerre er en typisk Sancerre med skøn friskhed fra Sauvignon druen, frisk med en dejlig syrlighed. Vinen er mineralsk og kompleks med en lang og kraftfuld finale, af hyldeblomst, citrus noter og grønne æbler. En yderst værdig repræsentant for Loir ...mere
169,00 DKK

En meget ren, tør og stringent Sancerre med en lang nuanceret eftersmag. Den oser af klasse. Vinfremstilling har været en tradition i familien Doucet i flere generationer. De dyrker 11 hektar med Sauvignon Blanc i Sancerre, hvor undergrunden består af ler og kalksten. Et terroir, der giver aromatiske, mineralske og velsmagende hvidvine, som en hel verden værdsætter. Vinplanterne har en alder på 30-35 år og dyrkes efter Culture Rasionnée metoden, hvor man pløjer jorden og kun bruger organisk gødning.

Vinen er udelukkende produceret på Sauvignon Blanc. Vinen har en fin blomsteraroma, og en frugtrig smag med et feminint tilsnit. En meget velsmagende, frisk og mineralsk Sancerre, der er vedholdende i eftersmagen. Det er en meget "ren" hvidvin - tør og stringent med en lang nuanceret eftersmag. Den oser af klasse.

Serveringtemperaturen bør ikke overstige 8-9 grader. Denne lækre Sancerre er en "allround" hvidvin, som med fordel vil kunne sættes til mange forskellige fiske- og skaldyrsretter. Alt god fra havet er velkommen på tallerkenen til denne klassevin.

199,00 DKK

Geologisk fundament af kalksten og ler – og et blend af de bedste parceller i det amfiteater der udgør Fuissé, er indbegrebet og kernen i Domaine Ferret Pouilly-Fuissé. Halvdelen af vinen er udelukkende gæret på ståltank. Den anden halvdel har fået fadlagring på 2. og 5. gangs brugte fade. Vinen udviser sofistikeret balance mellem tyngde og friskhed, med elegance der stammer fra den pure mineralitet i terroir’et. Lag på lag af fin grøn frugt, en anelse svulstige hvide og gule stenfrugter, akacie, blomster og hasselnødder. Lang, krydret finish og perfekt vin til al slags fisk og skaldyr, kalvekød og oste.

495,00 DKK

* NYHED - KOM OG SMAG * Ceptembre Sauvignon Blanc fra Thierry Delaunay Loire har indbydende aromaer af citrus, kiwi, stikkelsbær og mineraler. I munden er den dejlig skarp og ren, med en smagfuld og lækker finish. Et godt tilbud på sommerens friske hvidvin. Anbefales til skaldyr, alle hvide fisk og patéer. 

En kasse indeholder 6 flasker - 12 % Alkohol  75 cl.

69,95 DKK

* NYHED - KOM OG SMAG * Touraine Loire er frisk og sprød, men samtidig frisk og nem at drikke.

Smage som grønt æble, pære, stikkelsbær, appelsinblomst, citron, og der er også et strejf af nogle grønne urter i vinen.

Denne kompleksitet kan skyldes de tre måneder, vinen lagrespå i rustfrit stål - hvilket bevarer druens naturlige friskhed og frugtsmag.

Vinens oprindelige lettere syre forsvinder helt fra ganen, når den parres med mad, hvilket bringer mere tropiske frugtsmag frem i vinen.

Denne Touraine er ekstremt madvenlig og ville passe smukt til alt fra grillet kylling til skaldyrsretter. 

Server denne skønne vin ved 6 - 8 grader.

Touraine Loire er frisk og sprød, men samtidig frisk og nem at drikke.

Smage som grønt æble, pære, stikkelsbær, appelsinblomst, citron, og der er også et strejf af nogle grønne urter i vinen.

Denne kompleksitet kan skyldes de tre måneder, vinen lagrespå i rustfrit stål - hvilket bevarer druens naturlige friskhed og frugtsmag.

Vinens oprindelige lettere syre forsvinder helt fra ganen, når den parres med mad, hvilket bringer mere tropiske frugtsmag frem i vinen.

Denne Touraine er ekstremt madvenlig og ville passe smukt til alt fra grillet kylling til skaldyrsretter. 

Server denne skønne vin ved 6 - 8 grader.

99,95 DKK

* GODT KØB * THE HOLY SNAIL Sauvignon Blanc IGP Loire Joel Delaunay er en virkelig frisk hvidvin i topklasse. Sauvignon Blanc med friske græsagtige urtearomaer efterfulgt af mørke frugter, grapefrugt og hvide blomster noter i ganen. Frisk med en god balance mellem delikate frugtsmag og dybde.

Ved fremstilling af denne Sauvignon Blanc presses druerne forsigtigt i en pneumatisk presse og gærer derefter i rustfrit stål, og efterlades på sin gær i tre måneder for at udvikle rigdom og smag.

Thierry Delaunay studerede i Bordeaux og har afsluttet vinfremstillingsvinduer over hele kloden med henblik på vinøs perfektion. I 1998 vendte han tilbage til sin fars ejendom for at tage rollen som kældermester. Det er en lækker Sauvignon Blanc til fisk og skaldyrs retter, især gravad laks eller røget laks. Prøv den også til gedeost i enhver form - røget eller aromatiseret med urter. En perfekt hvidvin til lyst kød, krydret retter, kylling og buffet. 

Server denne Sauvignon Blanc ved 6 - 8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 12 % Alkohol  75 cl.

89,95 DKK

* FREMRAGENDE NYHED * VIGNOBLE FERRET COTES DE GASCOGNE COLOMBARD SAUVIGNON BLANC.

Vignoble Ferret-vingården der ligger i hjertet af Gascogne på kalkstens/lerjord, har i flere generationer producerer kvalitetsvine. Denne Colombard/Sauvignon Blanc er en frugtagtig vin med noter af eksotiske frugter og hyldeblomst. I smagen er den sprød og frisk. Serveres afkølet som aperitif, til sushi, fisk, frokostretter eller som ren hyggevin.

69,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler