Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Mens hvidvinene har en lang tradition, er rødvinens historie i Østrig endnu ung. Men på trods af den korte historie, er østrigsk rødvin meget eftertragtet. Regionale vine af druerne Blaue Zweigelt, der Blaufränkische og St. Laurent samt internationale varianter af Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon har opnået et så højt kvalitetsniveau, at producenterne hurtigt har udsolgt deres bedste vine. Alverdens vinkendere ved, at de må væbne sig med tålmodighed, når østrigsk rødvin gennem års lagring skal give den populære modne struktur og enestående smagsoplevelse.

Sorter resultater:

Wagram Reserva er en Intens og kraftfuld rødvin med stor kompleksitet i både duft og smag. En krydret duft kommer op af glasset med noter af nyt fad og urter. Frugten er en kombination af kirsebær og solbær med stor modenhed. Smagen er fyldig med en friskhed som understreges af stor dybde i frugten. Herlig afslutning hvor kompleksiteten giver god længde i smagen.

En helt unik cuvée fra Anton Bauer hvor der arbejdes med at blande flere forskellige druer. Vinen er sammensat af Cabernet Sauvignon, Blaufränkisch, Zweigel, Syrah og Merlot. En kombination der giver mange forskellige nuancer i den endelige vin. Druerne til denne vin høstes ved relativt lavt udbytte og vinificeres separat i ståltanke. Efter endt gæring lagres vinen i 20 måneder på nye barriques fra Allier og Troncais.

 

195,00 DKK 225,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Wagrem er en frisk og saftig Pinot Noir. En karakteristisk duft med noter af røde kirsebær og krydderurter med god dybde. Smagen er mild og balanceret hvor den rene røde frugt dominerer det samlede smagsbillede med modne tanniner og friskhed fra frugtsyren. En rigtig god vin til lyst kød, eller afkølet til fisk. Pinot Noir druerne til denne vin er dyrket på Anton Bauers marker omkring Wagram. Vinstokkene står plantet i Loess jordbund, som er karakteristisk for området. Vinifikationen foregår med temperaturstyring i ståltanke, hvorefter vinen overføres til brugte egetræsfade i 16 måneder inden aftapning.

149,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler