Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Champagnen er en mousserende vin uden kunstigt fremstillet kulsyre, og det menes, at det var englændere, der omkring 1660 udviklede metoden med tilsætning af gær og sukker til at fremprovokere en 2. gæring i flasken med deraf følgende bobler. Franskmændene begyndte først i årene umiddelbart før 1700 tallet at mestre denne metode, hvilket til dels hang sammen med, at det franske glas var mere skrøbeligt end det engelske, og derfor gik i stykker under trykket. Selv om Benediktinermunken og kældermesteren Dom Pérignon ikke opfandt ”opfandt” boblerne, ydede han alligevel et væsentlig bidrag ved at eksperimentere med at blande vin fra forskellige marker og forskellige druesorter. Derved skabte han et bedre produkt, end hvad man tidligere havde kendt. 

Crémant er betegnelsen på en række tørre mousserende vine. Vinene bliver fremstillet på samme måde som champagne, den såkaldte méthode champenoise, og i alt syv franske distrikter har tilladelse til at bruge betegnelsen crémant. Greve Vinkompagni kan tilbyde crémant-vine fra Alsace, Bordeaux og  Bourgogne.


Sorter resultater:

* 5 stjerner ud af 5 i Vinavisen * Besserat de Bellefon Cuvée des Moines brut har en brillant strågul farve med reflekser af kobber. Den har et fint og vedvarende skum der danner en mærkbar ring i glasset. Duften er imødekommende begyndende med blomsteragtige dufte af kaprifolie, akacie og tørrede blomsternoter. Den aromatiske palet afslører mere frugtagtig duft såsom hvid fersken og mirabelle blomme. Når Champagnen åbner mere op fornemmes noter af hasselnød og praline. I munden er det første indtryk friskt og livligt. Vinen er fyldig med en meget silkeagtig struktur, i fuld harmoni med de komplekse aromaer. Bestemte friske frugtnoter af abrikos, ananas, og fersken. Den har en lang og vedvarende finish, som er den perfekte afslutning på denne elegante og fornemme vin. 

375,00 DKK
Besserat Champagne de Bellefon blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne fra druer dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen. Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930 hvor ejeren af en Parisisk restaurant ” La Sa ...mere
575,00 DKK
Besserat Champagne de Bellefon blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne fra druer dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen. Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930 hvor ejeren af en Parisisk restaurant ” La Sa ...mere
449,00 DKK
Besserat Champagne de Bellefon blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne fra druer dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen. Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930 hvor ejeren af en Parisisk restaurant ” La Sa ...mere
575,00 DKK

Besserat's Demi-sec er produceret på 56 % Chardonnay samt 44 % Pinot Noir. Besserat har med denne Champagne valgt at producere den lidt anderledes end normalt. Bellefon arbejder normalt meget med Pinot Meunier, men i denne cuveé har de undladt Meunier. De har endvidere kun skabt et tryk på 4,75 bar i flasken, hvor der normalt er 6 bar, for at skabe en Champagne med mere milde og bløde bobler. Det har skabt en mere cremet og sødmefuld Champagne. Champagnen har dog undgået den malolaktiske gæring ligesom deres andre produkter, hvilket gør, at der stadig er en balance i disse søde bobler. En fremragende Champagne.

495,00 DKK

Besserat de Bellefon Cuvée des Moines brut har en brillant strågul farve med reflekser af kobber. Den har et fint og vedvarende skum der danner en mærkbar ring i glasset. Duften er imødekommende begyndende med blomsteragtige dufte af kaprifolie, akacie og tørrede blomsternoter. Den aromatiske palet afslører mere frugtagtig duft såsom hvid fersken og mirabelle blomme. Når Champagnen åbner mere op fornemmes noter af hasselnød og praline. I munden er det første indtryk friskt og livligt. Vinen er fyldig med en meget silkeagtig struktur, i fuld harmoni med de komplekse aromaer. Bestemte friske frugtnoter af abrikos, ananas, og fersken. Den har en lang og vedvarende finish, som er den perfekte afslutning på denne elegante og fornemme vin. 

799,00 DKK
Besserat Champagne de Bellefon blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne fra druer dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen. Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930 hvor ejeren af en Parisisk restaurant ” La Sa ...mere
695,00 DKK

Wine crystal clear bright yellow. It consists of light perlyazh bubbles that constitute moderate volume cap. The intense aroma of wine and fresh notes of citrus harmoniously intertwine with floral notes of honeysuckle and acacia, as well as hints of toast. Well structured wine, in which is expressed perfectly the character of Chardonnay tones of dried fruits (apricot) and sweet honey nuances. Easy drawl aftertaste has a freshness and soft mineral notes. Champagne for special occasions, it is the perfect complement to the sophisticated complex dishes, seafood, fish, foie gras.

895,00 DKK

* Begrænset antal * Dom Pérignon laver kun vintagechampagne, og hver årgang er en kreation, som er enestående og unik. Den udtrykker både årets karakter og Dom Pérignons stil. Plénitude 1 er indbegrebet af harmoni. Efter mindst 8 års bearbejdelse i kældrene frigives vinen.

Bouqueten er først kompleks og emmer af hvide blomster og mynte, efterfulgt af mere krydrede noter som røg og hvid peber. Der er fuldstændig balance mellem næse og gane. Frugten er udtalt og klar, og syren er bemærkelsesværdigt flot integreret.  
En Champagne som aldrig skuffer.

* Robert Parker * 
The 2012 Dom Pérignon has turned out very well indeed, unwinding in the glass with notes of Anjou pear, smoke, toasted nuts, freshly baked bread and crisp stone fruit. Medium to full-bodied, deep and concentrated, it's still tightly wound, its incipiently fleshy core of fruit framed by racy acids and chalky grip, complemented by a classy pinpoint mousse. A touch drier and a touch less reductive than the 2008 out of the gates, these two vintages are clearly destined to be compared for some time to come; but at this early stage, my instinct is that the 2012 will have the edge in the long term.

* Vinous *
The 2012 Dom Pérignon is a dense, powerful wine. I am almost shocked by its vinous intensity and raw, unbridled power. The 2012 reminds me of the 2003, but with more finesse and not quite as pushed. Mildew, rain and frost were challenges and resulted in low yields, something that was further compounded by warm, dry weather that concentrated the fruit even more. Those qualities result in a dense Dom Pérignon endowed with real phenolic intensity. It is one of the most reticent young Doms I can remember tasting, I wouldn’t even think of opening a bottle for at least a few years.

Dom Pérignon laver legendarisk champagne, som er kendt verden over. Dette med god grund, for her går man ikke ned på kvaliteten, og derfor produceres der kun nye flasker de år, hvor druerne er helt ideelle, og hvor høsten har haft de bedste betingelser. Dom Pérignon byder udelukkende på vintage champagne, dvs. at champagnen fremstilles af høsten fra et enkelt år. Champagnehuset Moët & Chandon ejer Dom Pérognon, som er husets top cuvée. Den første produktion af Dom Pérignon fandt sted i 1921, og blev frigivet i 1936.

Dom Pérignon er opkaldt efter munken Dom Pierre Pérignon, som i 1700-tallet levede i klostret i byen Hautvillers i Champagne-regionen. Mange tror fejlagtigt, at munken ”opdagede champagne”, hvilket dog er en overdrivelse, da metoden til at fremstille champagne var kendt før hans tid. Han spillede dog en central rolle i forbedringen af vine i Champagne i hans tid. Champagnefremstillingen som vi nogenlunde kender den i dag, blev dog først rigtigt udviklet i begyndelsen af det 19. århundrede, hvor en række opfindelser og forbedringer i fremstillingsmetoden fandt sted.

Hver årgang af Champagnen er helt unik, men er altid lavet på et blend af Pinot Noir og Chardonnay. Dom Pérignons Champagne har et fantastisk modningspotentiale. Man bruger udtrykket ”P1, P2 og P3” til at beskrive, hvor længe denne modningsproces har stået på. P står for Plénitude og markerer de højdepunkter i enhver årgangs udvikling hvor intensitet og kompleksitet topper.
Richard Geoffroy, tidligere Chef de Cave hos Dom Pérignon, taler typisk om 3 plénitudes i Dom Pérignons udvikling, hvor den første P1 er opnået ved den første frigivelse – typisk 8-10 år fra høståret. På dette tidspunkt sælges den største del af produktionen, mens en mindre del forbliver i kælderen, og lagrer videre uden at være degorgeret. Med den ekstra tid, øges den indre aktivitet i flasken, og gæren overfører sin energi til vinen.
Disse vine smages løbende af Geoffroy og hans team, og når de vurderer, at det næste højdepunkt er nået, degorgeres et antal flasker til frigivelse med angivelsen P2 på etiketterne, mens en lille smule beholdes i kælderen med henblik på at kunne præsentere det ultimative højdepunkt: P3.
Der frigives kun ganske få flasker P3, og det er ofte flasker som har ventet 30, 40 eller 50 år, mens gærresterne beskyttede mod iltning og forstærker moussens dybe og cremede karakter, men stadig med god syre til at støtte på den fortsatte rejse. Geoffroy opsummerer forskellene på Plénitude således: P1 is all about harmony, P2 is about energy, P3 is about integration and complexity.

Med Dom Pérignon får du altid helt fantastisk champagne, som aldrig skuffer og som helt sikkert byder på en uforglemmelig smagsoplevelse.

1.895,00 DKK

* Decanter 96 point * Til trods for sit navn er Special Cuvée Bollingers entry-level champagne. Dog må man ikke lade sig snyde, da der er tale om en kvalitetschampagne i verdensklasse. Special Cuvée er lavet på 60 % Pinot Noir, 25 % Chardonnay, 15 % Pinot Meunier, og 8 ud af 10 druer i denne champagne stammer fra Grand Cru og 1. Cru-marker i Champagne. Vinen gæres på gamle egetræsfade, hvilket fremmer kompleksiteten og strukturen i vinen. Bollingers Special Cuvée gennemgår 30 måneders flaskelagring på magnumflasker forud for decorgering. Herefter aftappes vinen på almindelige 75 cl. flasker. I denne proces har Bollinger lanceret en ny champagneflaske til deres Special Cuvée. Flasken er lavet med inspiration fra en Champagneflaske fra 1846, som blev fundet ved en tilfældighed i deres historiske kældre i Aÿ. Flaskehalsen er betydelig mindre end på de fleste andre champagneflasker, hvilket gør udviklingen af champagne mere harmonisk og velegnet til lagring. Den nye flaske skal ses som endnu en kvalitetsoptimering fra Bollingers side. Smagen er rig og kødfuld med flotte noter af modne gule sommerfrugter, figner og kirsebær, samt lette strejf af marzipan, fennikelfrø, broiche og bagt æble. Special cuvée rummer også Bollingers klassiske signatur-strejf af ingefær, nougat og honning efterfulgt af en lang mineralsk afslutning. En Champagne der aldrig skuffer.

450,00 DKK

* NYHED * Perfekt mousserende med en udsøgt balance af friskhed og dybde. Lettere gylden i farven med lette grønlige nuancer. I næsen, noter af hvide blomster, der giver den en frisk og indbydende kvalitet. Solmoden stenfrugt optræder på paletten med en lang charmerende eftersmag.

Emile har som noget nyt produceret en Brut Nature, da efterspørgslen bliver større og større på netop disse type vine. Brut Nature signalerer at vinen ingen dosage har fået, hvorfor vinen er knastør og typisk meget mineralsk. Og denne er ingen undtagelse.  

En vin som du skal bruge til asiatiske retter, fjerkræ eller fisk

375,00 DKK

* NYHED * Perfekt mousserende med en udsøgt balance af friskhed og dybde. Lettere gylden i farven med lette grønlige nuancer. I næsen, noter af hvide blomster, der giver den en frisk og indbydende kvalitet. Solmoden stenfrugt optræder på paletten med en lang charmerende eftersmag.

Gylden i glasset med lyse nuancer og flot mousse. Duften er indtagende, frisk, fyldig og frugtrig med noter af citrus, samt hvide blomster. Smagen er elegant og kompleks med noter af mandler, honning og grønne mandler, friskbagt brioche. Moussen er delikat med fine, livlige, perlende bobler.

Vincent og Marie, den femte generation af vinbønder, arbejder sammen på 12 hektar vinmarker. Markerne er sammensat af 70 % Pinot Meunier, 6 % Pinot Noir og 24 % Chardonnay.

Jordens ler-kalksten og kalkholdige jorder giver et meget interessant terroir, som vi finder i deres udvalg af champagner. Druerne kommer hovedsagelig fra Mardeuil.

Denne vin er lavet på 80 % Pinot Meunier og 20 % Chardonnay fra Mardeuil. 8 g/l i dosage gør Champagnen tilgængelig og blød i moussen. 

Serveres til fisk, skaldyr, stegt mad, svinekød og ost

349,00 DKK
De Venoge Epernay Demi Sec En svagt sødlig champagne til søde desserter, eller som et glas i "utide". En rigtig lækker oplevelse. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de V ...mere
399,00 DKK

Mange franskmænd mener, at de Venoge producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge men de har jo også forstand på champagne. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet som de Venoge kan præstere. 

399,00 DKK

De Venoge Réserve Rose Champagne er en yderst elegant Brut Rosé med en skøn næse af røde frugter. En lækker aperitif champagne. 60 % Pinot Noir, 20 % Pinot Meunier og 20 % Chardonnay.

399,00 DKK
De Venoge, Princes Blanc de Blancs Champagne. Huset de Venoge genopliver de mytiske Champagne Princes oprettet i 1864 af Joseph de Venoge til ære for Orange Princes. Dens elegante og berømte karaffel minder om krystal kolber, hvor europæiske aristokrater brugte dem til at dekantere deres champagner ...mere
695,00 DKK
De Venoge, Princes Rosé Champagne. Huset de Venoge genopliver de mytiske Champagne Princes oprettet i 1864 af Joseph de Venoge til ære for Orange Princes. Dens elegante og berømte karaffel minder om krystal kolber, hvor europæiske aristokrater brugte dem til at dekantere deres champagner i, i begyn ...mere
699,00 DKK
* Top Årgang * Meget få flasker. En royal champagne, som "de Venoge" har tilegnet den franske kong Louis XV, der var direkte ansvarlig for tilblivelsen af den vin, som vi i dag kendes som Champagne. Cuvée Louis XV skabes på 50 % Pinot Noir og 50 % Chardonnay. Vinen lagres i 10 år på flaske i kældre ...mere
2.350,00 DKK
* Top Årgang * Meget få flasker. En royal champagne, som "de Venoge" har tilegnet den franske kong Louis XV, der var direkte ansvarlig for tilblivelsen af den vin, som vi i dag kendes som Champagne. Cuvée Louis XV skabes på 50 % Pinot Noir og 50 % Chardonnay. Vinen lagres i 10 år på flaske i kældre ...mere
2.250,00 DKK
De Venoge, Cordon Bleu Brut N.V. Jéroboam (3,0 L) Mange franskmænd mener, at "De Venoge" producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge men de har jo også forstand på champagne. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange ...mere
1.995,00 DKK
Vurderet til 329,- i Penge & Privatøkonomi. A. Lété Demi-Sec A Damery er en top Champagne. En præcis, fyldig og aromatisk Champagne der giver gedigen kvalitet til pengene.A. Lété er en, efter Champagne forhold, diminutiv producent, med 9 hektar marker, der i dag drives af 4. generation.Champagne ...mere
259,00 DKK
Det er på husets standard champagne, at man kan kende ikke bare husets stil, men også dets kvalitetsmæssige niveau. Denne champagne er en af de bedste ”standarder”, der produceres i Champagne. Den laves af cirka 30 forskellige stille vine og fra 3 forskellige druer. Pinot Noir giver krop, kraft, dyb ...mere
449,00 DKK

* Fremragende champagne * Denne vintage Champagne er baseret på 60 % Pinot Noir, 40 % Chardonnay. Druerne kommer fra 20 forskellige parceller som klassificeres som Grand Cru og Premiers Cru i Montagne de Reims samt Cotes des Blancs. Flasken her produceres i meget begrænset antal og lagres i 8 år i kældrene før frigivelsen sker. Flasken har 7 g/l i Dosage. 

649,00 DKK

Der er nyt billede på vej, bemærk det er Årgang 2018 der leveres. 

 

699,00 DKK
 
 
449,00 DKK
Pol Roger Vintage Champagne er skabt ud fra den traditionelle hus-blend, 60 % Pinot Noir og 40 % Chardonnay fra 20 Grand Crus- og Premiers Cru vinmarker I Montagne de Reims og Cotes des Blancs. Produceres i begrænsede mængder, og lagret i 8 år i PR´s kældre før den endelige degorgering finder sted o ...mere
999,00 DKK

Fra Domaine Alexandre Bonnet i Champagne-området Les Riceys, får du her et enestående Pinot Noir-udtryk. Champagnen er intens og udtryksfuld, og anses for at være det ultimative Pinot Noir-udtryk fra Les Riceys. Produktionen af vinen er tro imod druerne og jorden i området, og fra Domaine Alexandre Bonnet kan man altid forvente vin som er ekspressiv, produceret med minimal behandling, og med en intens frugtkarakter med kompleksitet og balance samt mineralsk friskhed. Les Riceys, Champagne i Frankrig, Mark: Flere marker, Drue: 100 % Pinot Noir
Årgang: NV, Dosage: 6 g/L (Extra Brut)


Domaine Alexandre Bonnet Champagne er som skabt til de helt store champagne-entusiaster, som forstår og værdsætter terroir-champagne.

529,00 DKK

Fra Domaine Alexandre Bonnet i Champagne-området Les Riceys, får du her en enestående enkeltmarkschampagne fra marken La Géande, lavet på alle syv tilladte druer i Champagne - den første nogensinde. Champagnen er frisk, frugtig og utrolig sødmefuld på trods af sin ’brut nature’ status. Det er ret unikt at se en champagne, hvori man har brugt alle syv tilladte vindruer, og særligt hvor alle syv vindruer harmonerer. Produktionen af vinen er tro imod druerne og jorden i området, og fra Domaine Alexandre Bonnet kan man altid forvente vin som er ekspressiv, produceret med minimal behandling, og med en intens frugtkarakter med kompleksitet og balance samt mineralsk friskhed.

Vindruerne er høstet på marken La Géande som er beplantet med de syv Champagne-druer; Pinot Noir, Pinot Gris, Pinot Blanc, Meunier, Chardonnay, Arbane og Petit Meslier. Alle druerne repræsenterer lige stor andel af blendet. Vinen er fra 2017-høsten og der er kun lavet 4400 flasker af denne særlige enkeltmarkårgang. Les Riceys, Champagne i Frankrig Mark:La Géande
Drue: Lige dele Pinot Noir, Pinot Gris, Pinot Blanc, Meunier, Chardonnay, Arbane og Petit Meslier,  Årgang: 2017,Dosage: 0 g/L (Brut Nature)

Domaine Alexandre Bonnet Champagne er som skabt til de helt store champagne-entusiaster, som forstår og værdsætter terroir-champagne.

999,00 DKK

Fra Domaine Alexandre Bonnet i Champagne-området Les Riceys, får du her en enestående enkeltmarks rosé-champagne fra marken La Forêt, lavet på 100 % Pinot Noir. Champagnen er karismatisk og delikat, og indbyder til at gå på opdagelse i den rene Pinot Noir-frugtkarakter som findes i Les Riceys. Produktionen af vinen er tro imod druerne og jorden i området, og fra Domaine Alexandre Bonnet kan man altid forvente vin som er ekspressiv, produceret med minimal behandling, og med en intens frugtkarakter med kompleksitet og balance samt mineralsk friskhed. 

Vindruerne er høstet på de stejleste skråninger som Domaine Alexandre Bonnet råder over, og efterfølgende macereret i 48 timer. Vinen er fra 2015-høsten og der er kun lavet 4500 flasker af denne særlige enkeltmarkårgang. Les Riceys, Champagne i Frankrig, Årgang: 2015 Dosage: 6 g/L (Extra Brut)

Domaine Alexandre Bonnet Champagne er som skabt til de helt store champagne-entusiaster, som forstår og værdsætter terroir-champagne.

999,00 DKK

Fra Domaine Alexandre Bonnet i Champagne-området Les Riceys, får du her en skøn vin på 50 % Pinot Blanc og 50 % Chardonnay. Champagnen er sprød og balanceret, og et dejligt blanc de blancs-udtryk fra Les Riceys. Produktionen af vinen er tro imod druerne og jorden i området, og fra Domaine Alexandre Bonnet kan man altid forvente vin som er ekspressiv, produceret med minimal behandling, og med en intens frugtkarakter med kompleksitet og balance samt mineralsk friskhed. Les Riceys, Mark: Hardy og En Vigneron Drue: 50 % Pinot Blanc & 50 % Chardonnay Dosage: 5 g/L (Extra Brut)

Domaine Alexandre Bonnet Champagne er som skabt til de helt store champagne-entusiaster, som forstår og værdsætter terroir-champagne.

649,00 DKK
Moët & Chandon Imperial Nectar Demi Sec. Moët & Chandon Nectar Imperial er den dristigste og mest uventede Moët & Chandon champagne. Det afspejler den mangfoldighed og komplementaritet af de tre champagne druer og den rigdom af regionens bedste vinmarker som afslører den magiske af verd ...mere
475,00 DKK
Moët & Chandon Imperial Brut. Flagskibet Brut Impérial er i centrum i Moët & Chandons sortiment. Livlig og gavmild skiller Brut Imperial sig ud med et tydeligt præg af frugt, en forførende smag og en elegant modenhed. Moët Impérial Brut kan serveres som et Aperitif til middag og hele vejen ...mere
425,00 DKK
Pommery Champagne Grand Cru Brut Vintage 2006. Champagnehuset Pommery er beliggende i hjertet af Champagne regionen i Frankrig. Pommery råder over ca. 296 hektar. Det er den største vingård i Champagne regionen - og har ikke mindre end syv "Grand Cru" marker; Aÿ, Bouzy, Verzenay, Mailly-en-Champagn ...mere
795,00 DKK
Deutz Brut Classic Champagne Deutz Non Vintage. Flot gylden farve med et grønt skær. Frisk og blomsteragtig duft med mandelaroma. Ren og rig smag, smuk fylde, krop, finesse og cremet smag. Ekstremt elegant finish, som fuldendes af en let perlen. Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William ...mere
449,00 DKK
Deutz Brut Classic Champagne Deutz Non Vintage. Flot gylden farve med et grønt skær. Frisk og blomsteragtig duft med mandelaroma. Ren og rig smag, smuk fylde, krop, finesse og cremet smag. Ekstremt elegant finish, som fuldendes af en let perlen. Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William ...mere
269,00 DKK
Deutz Demi Sec Classic Champagne Deutz Non Vintage. Meget vellavet champagne med en ren og imødekommende smag, der yderligere fremhæves af en velafbalanceret sødme. Man får automatisk lyst til et glas mere. Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i b ...mere
449,00 DKK

Indsmigrende og vinøs duft af kirsebær, brombær, granatæbler og ribs. Smagen er kompleks og kraftfuld, men alligevel utrolig fin og nuanceret med inciterende nuancer af friske jordbær og stikkelsbær. Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne. William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linje, hvor kvaliteten var det primære, en linje, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz.

575,00 DKK
Deep pink. Wonderful quality fruit on the nose with clear ripe strawberry suggestions. Beautiful attack on the palate, silky texture and abundant freshness. More of the same, hallmark fruit aromas. A characterful rosé Champagne. 100 % Pinot Noir. Lille producent - høj kvalitet Maurice Vesselle har ...mere
375,00 DKK

* 93 Point Parkers Wine Advocate - Ordet Dame-Jane kommer fra den persiske by, Damghan i det nuværende Iran, der ligger langs Silkevejen ved de frugtbare landbrugs jorde i Mesopotamien, der i almindelighed menes at være udgangspunktet for vinfremstilling og vintransport siden antikken. Den på etiketten afbildede terrakotta figur, forestillende en frugtbarheds gudinde, er en slet skjult henvisning til de 6-8% af vinen, der er vinificeret som regulær rødvin, og efterfølgende lagret i terrakotta amforaer. Bouqueten er storladen og vinøs, præget at indsmigrende florale påmindelser og en god portion røde bær. I munden er vinen frisk og blød, med en frugt der forenes mesterligt med en kalkagtig Aÿ-mineralitet, fint afstemte egenoter – og Champagne Henri Girauds adelsmærke; en afdæmpet og velintegreret mousse. Vinen bliver aldrig for tung, aldrig for sød, men derimod en overordentlig vellykket vin, der føjer et nyt kapitel til fortællingen om rosé-champagne.

 

650,00 DKK

Lejeune Champagne Premier Cru Demi-Sec. Druesammensætningen er  57 % Chardonnay 2010,  9 % Pinot Noir 2010 – 20 % Réserve Chardonay 2009 og 14 % Réserve Chardonnay 2008. En flot hvid/halmgul farve. Duften er behagelig og blomstrende med noter af fersken, hasselnød og kanel. Smagen er dejlig frisk med svage krydret noter. En fremragende champagne som er velegnet til “ikke for søde desserter” så som tærter, æblekage og andre frugtdesserter.

350,00 DKK

Lejeune Champagne Premier Cru Brut. Druesammensætningen er 85 % Chardonnay og 15 % Pinot Noir. En flot hvid/halmgul farve. Duften er behagelig og blomstrende med noter af fersken, hasselnød og grønne æbler. Smagen er dejlig frisk med svage krydret noter. Den er perfekt til sushi, skaldyr og fisk i lyse saucer, hvidt kød, frisk frugt og salater, der ikke er for søde.

350,00 DKK

* Fremragende champagne * Lejeune's vinmarker er spredt over tre kommuner: Villers Marmery, Verzy og Ambonnay, klassificeret som Premier Cru og Grand Cru. Familien har produceret vin siden 1700 tallet og benytter konsekvent kun Chardonnay og Pinot Noir. De bedste klaser fra 2014, går til denne Millesime-Champagne. Juicen har lagret i egetræsfade, hvor man fornemmer denne lækre toasted karakter, vanilje, fersken og nødder samt med stor finesse. Anbefales til fisk, fjerkræ og skaldyr.

399,00 DKK

* Nyhed - og den smager fremragende * Denne champagne er udelukkende fremstillet af Chardonnay fra Chouilly. Denne Grand Cru Blanc de Blancs årgang tilbyder en passage gennem tiden, uundgåeligt i en begrænset udgave med sin helt egen karakter. Vi foreslår at drikke denne champagne ved en temperatur på 9 °C til f.eks. røget torsk eller laks, skaldyr, eller en god flødeost.

Pierre Legras, blev født i 1662 i Chouilly under Louis XIV's og Dom Pérignons tid.  Chouilly er i dag en Grand Cru-landsby i Côte des Blancs. Det 17. århundrede var en tid, hvor Solkongens hof blev beruset af denne usædvanlige atypiske vin, og som ungdommen var vild med. Det var ikke Champagne. Ikke endnu, men det var starten på denne legende.

Pierre Legras' fødsel markerede begyndelsen på en stor række af vinmagere. 11 generationer har fulgt hinanden i næsten 400 år: Pierre (den 1.), Pierre den 2., Jean-Baptiste den 3., Honoré den 4., Jean-Baptiste den 5., Simon-Auguste den 6., Théodore-André den 7., Elie-Edmond den 8., Lucien den 9., Philippe den 10. og Vincent den 11. generation.

Efter at have gennemført en uddannelse på Avize Wine School og have afsluttet med et nationalt diplom i ønologi, skabte Vincent i 2002 navnet Pierre Legras, en hyldest til sin fjerne forfader. Med hjælp fra sin far udviklede han virksomheden gennem årene. Domænet voksede fra 5 til mere end 10 hektar. Han investerede lidt efter lidt: i en vinpresse, i beholdere, i vinstokke ... disse mange forpligtelser var en nødvendighed for at kunne tilbyde vine, der levede op til hans ambitioner. I 2011 sluttede Marcelline sig til ham. Sammen har de udviklet navnet internationalt. I dag går den uimodståelige stil i Pierre Legras' vine bogstaveligt ud over grænserne.

Pierre Legras Champagnes historie er tæt forbundet med dens Grand Cru-terroir. Chouilly, en symbolsk landsby på Côte des Blancs, har været vidne til, at flere generationer af vinproducenter har været forelsket i deres marker. Chardonnay, der betragtes som juvelen i deres kongerige, dominerer husets 10,5 hektar. Ved dens side passer Pinot Noir og Meunier perfekt sammen. I flere årtier har Vincent Legras videreført denne arv, idet han har arbejdet på sit domæne med det formål at bevare den for at give den videre i fremtiden.

På de 10,5 hektar, som domænet består af, er 8 hektar udelukkende dedikeret til Chardonnay i landsbyen Chouilly. Dette valg skyldes de unikke karakteristika ved klimaet og jordbunden. Den kalkholdige undergrund, der er forudsagt til at rumme denne uforlignelige bugt, består af en stor mængde calcitgranulat; resterne af marine mikroorganismer, da Chouilly stadig var et hav. Det er en garanti for at opnå vine med en dyb mineralitet og finesse. Resten af vinmarken består af Chardonnay, Pinot Noir og Meunier. Med hensyn til jordbunden i Chouilly trives de tre druesorter på tættere og mere fugtig jord og leverer frugtige vine af stor elegance.

 

595,00 DKK

Orior Brut symboliserer sammensmeltning. Det er en sand aromatisk mosaic, der tager dig med på en rejse gennem vores umindelige landskab, en alliance af terroirene i Epernay og Chouilly. Den er udstyret med stor rigdom og enorm dybde og er husets originale signatur. Den er instinktivt udviklet og afslører Legras' domænes fulde potentiale, en ærlig, rig og kompleks karakter.

Anbefales tli fyldte tomater, røget ørred, til appetizer eller som velkomstdrink.

Pierre Legras, blev født i 1662 i Chouilly under Louis XIV's og Dom Pérignons tid.  Chouilly er i dag en Grand Cru-landsby i Côte des Blancs. Det 17. århundrede var en tid, hvor Solkongens hof blev beruset af denne usædvanlige atypiske vin, og som ungdommen var vild med. Det var ikke Champagne. Ikke endnu, men det var starten på denne legende.

Pierre Legras' fødsel markerede begyndelsen på en stor række af vinmagere. 11 generationer har fulgt hinanden i næsten 400 år: Pierre (den 1.), Pierre den 2., Jean-Baptiste den 3., Honoré den 4., Jean-Baptiste den 5., Simon-Auguste den 6., Théodore-André den 7., Elie-Edmond den 8., Lucien den 9., Philippe den 10. og Vincent den 11. generation.

Efter at have gennemført en uddannelse på Avize Wine School og have afsluttet med et nationalt diplom i ønologi, skabte Vincent i 2002 navnet Pierre Legras, en hyldest til sin fjerne forfader. Med hjælp fra sin far udviklede han virksomheden gennem årene. Domænet voksede fra 5 til mere end 10 hektar. Han investerede lidt efter lidt: i en vinpresse, i beholdere, i vinstokke ... disse mange forpligtelser var en nødvendighed for at kunne tilbyde vine, der levede op til hans ambitioner. I 2011 sluttede Marcelline sig til ham. Sammen har de udviklet navnet internationalt. I dag går den uimodståelige stil i Pierre Legras' vine bogstaveligt ud over grænserne.

Pierre Legras Champagnes historie er tæt forbundet med dens Grand Cru-terroir. Chouilly, en symbolsk landsby på Côte des Blancs, har været vidne til, at flere generationer af vinproducenter har været forelsket i deres marker. Chardonnay, der betragtes som juvelen i deres kongerige, dominerer husets 10,5 hektar. Ved dens side passer Pinot Noir og Meunier perfekt sammen. I flere årtier har Vincent Legras videreført denne arv, idet han har arbejdet på sit domæne med det formål at bevare den for at give den videre i fremtiden.

På de 10,5 hektar, som domænet består af, er 8 hektar udelukkende dedikeret til Chardonnay i landsbyen Chouilly. Dette valg skyldes de unikke karakteristika ved klimaet og jordbunden. Den kalkholdige undergrund, der er forudsagt til at rumme denne uforlignelige bugt, består af en stor mængde calcitgranulat; resterne af marine mikroorganismer, da Chouilly stadig var et hav. Det er en garanti for at opnå vine med en dyb mineralitet og finesse. Resten af vinmarken består af Chardonnay, Pinot Noir og Meunier. Med hensyn til jordbunden i Chouilly trives de tre druesorter på tættere og mere fugtig jord og leverer frugtige vine af stor elegance.

 

349,00 DKK

I mere end tre århundreder har familien arbejdet omhyggeligt på husets kendetegn. De har forvandlet en storslået drue til en sand juvel. Denne Blanc de Blancs er hovedsageligt lavet på fade og har en vidunderlig aromatisk rigdom. Dens dufte af gule frugter, citrusfrugter og brioche kombineres for at tilbyde en generøs, rig og velafbalanceret vin.

Pierre Legras, blev født i 1662 i Chouilly under Louis XIV's og Dom Pérignons tid.  Chouilly er i dag en Grand Cru-landsby i Côte des Blancs. Det 17. århundrede var en tid, hvor Solkongens hof blev beruset af denne usædvanlige atypiske vin, og som ungdommen var vild med. Det var ikke Champagne. Ikke endnu, men det var starten på denne legende.

Pierre Legras' fødsel markerede begyndelsen på en stor række af vinmagere. 11 generationer har fulgt hinanden i næsten 400 år: Pierre (den 1.), Pierre den 2., Jean-Baptiste den 3., Honoré den 4., Jean-Baptiste den 5., Simon-Auguste den 6., Théodore-André den 7., Elie-Edmond den 8., Lucien den 9., Philippe den 10. og Vincent den 11. generation.

Efter at have gennemført en uddannelse på Avize Wine School og have afsluttet med et nationalt diplom i ønologi, skabte Vincent i 2002 navnet Pierre Legras, en hyldest til sin fjerne forfader. Med hjælp fra sin far udviklede han virksomheden gennem årene. Domænet voksede fra 5 til mere end 10 hektar. Han investerede lidt efter lidt: i en vinpresse, i beholdere, i vinstokke ... disse mange forpligtelser var en nødvendighed for at kunne tilbyde vine, der levede op til hans ambitioner. I 2011 sluttede Marcelline sig til ham. Sammen har de udviklet navnet internationalt. I dag går den uimodståelige stil i Pierre Legras' vine bogstaveligt ud over grænserne.

Pierre Legras Champagnes historie er tæt forbundet med dens Grand Cru-terroir. Chouilly, en symbolsk landsby på Côte des Blancs, har været vidne til, at flere generationer af vinproducenter har været forelsket i deres marker. Chardonnay, der betragtes som juvelen i deres kongerige, dominerer husets 10,5 hektar. Ved dens side passer Pinot Noir og Meunier perfekt sammen. I flere årtier har Vincent Legras videreført denne arv, idet han har arbejdet på sit domæne med det formål at bevare den for at give den videre i fremtiden.

På de 10,5 hektar, som domænet består af, er 8 hektar udelukkende dedikeret til Chardonnay i landsbyen Chouilly. Dette valg skyldes de unikke karakteristika ved klimaet og jordbunden. Den kalkholdige undergrund, der er forudsagt til at rumme denne uforlignelige bugt, består af en stor mængde calcitgranulat; resterne af marine mikroorganismer, da Chouilly stadig var et hav. Det er en garanti for at opnå vine med en dyb mineralitet og finesse. Resten af vinmarken består af Chardonnay, Pinot Noir og Meunier. Med hensyn til jordbunden i Chouilly trives de tre druesorter på tættere og mere fugtig jord og leverer frugtige vine af stor elegance.

 

499,00 DKK

Det er en champagne der udelukkende er fremstillet af Chardonnay. Det er definitionen på en vidunderlig Blanc de Blancs. Det er en cuvee fra en enkelt druesort med det reneste udtryk for deres Grand Cru, mineralsk og kompleks, generøs, klar og præcis.

Pierre Legras, blev født i 1662 i Chouilly under Louis XIV's og Dom Pérignons tid.  Chouilly er i dag en Grand Cru-landsby i Côte des Blancs. Det 17. århundrede var en tid, hvor Solkongens hof blev beruset af denne usædvanlige atypiske vin, og som ungdommen var vild med. Det var ikke Champagne. Ikke endnu, men det var starten på denne legende.

Pierre Legras' fødsel markerede begyndelsen på en stor række af vinmagere. 11 generationer har fulgt hinanden i næsten 400 år: Pierre (den 1.), Pierre den 2., Jean-Baptiste den 3., Honoré den 4., Jean-Baptiste den 5., Simon-Auguste den 6., Théodore-André den 7., Elie-Edmond den 8., Lucien den 9., Philippe den 10. og Vincent den 11. generation.

Efter at have gennemført en uddannelse på Avize Wine School og have afsluttet med et nationalt diplom i ønologi, skabte Vincent i 2002 navnet Pierre Legras, en hyldest til sin fjerne forfader. Med hjælp fra sin far udviklede han virksomheden gennem årene. Domænet voksede fra 5 til mere end 10 hektar. Han investerede lidt efter lidt: i en vinpresse, i beholdere, i vinstokke ... disse mange forpligtelser var en nødvendighed for at kunne tilbyde vine, der levede op til hans ambitioner. I 2011 sluttede Marcelline sig til ham. Sammen har de udviklet navnet internationalt. I dag går den uimodståelige stil i Pierre Legras' vine bogstaveligt ud over grænserne.

Pierre Legras Champagnes historie er tæt forbundet med dens Grand Cru-terroir. Chouilly, en symbolsk landsby på Côte des Blancs, har været vidne til, at flere generationer af vinproducenter har været forelsket i deres marker. Chardonnay, der betragtes som juvelen i deres kongerige, dominerer husets 10,5 hektar. Ved dens side passer Pinot Noir og Meunier perfekt sammen. I flere årtier har Vincent Legras videreført denne arv, idet han har arbejdet på sit domæne med det formål at bevare den for at give den videre i fremtiden.

På de 10,5 hektar, som domænet består af, er 8 hektar udelukkende dedikeret til Chardonnay i landsbyen Chouilly. Dette valg skyldes de unikke karakteristika ved klimaet og jordbunden. Den kalkholdige undergrund, der er forudsagt til at rumme denne uforlignelige bugt, består af en stor mængde calcitgranulat; resterne af marine mikroorganismer, da Chouilly stadig var et hav. Det er en garanti for at opnå vine med en dyb mineralitet og finesse. Resten af vinmarken består af Chardonnay, Pinot Noir og Meunier. Med hensyn til jordbunden i Chouilly trives de tre druesorter på tættere og mere fugtig jord og leverer frugtige vine af stor elegance.

 

399,00 DKK

* NYHED * Vinen domineres af sødmefuld citrus, blomster og en flot gærduft, ligesom i rigtig Champagne. Dette er en budgetvenlig vin fra det sydvestlige Frankrig, og den er lavet på områdets indfødte druer. En rigtig pleaser, der vil fungere som aperitif eller som den mousserende vin i en velkomstcocktail.

 
 
129,00 DKK

* NYHED * Vinen domineres af sødmefuld citrus, blomster og en flot gærduft, ligesom i rigtig Champagne. Dette er en budgetvenlig vin fra det sydvestlige Frankrig, og den er lavet på områdets indfødte druer. En rigtig pleaser, der vil fungere som aperitif eller som den mousserende vin i en velkomstcocktail.

 
 
129,00 DKK

Forfriskende, sprøde og elegante bobler fra Bordeaux. Virkelig en delikatesse fra verdens vigtigste vinområde. De mousserende vine fra Bordeaux er efterhånden næsten gået helt i glemmebogen. Det er da også en af de mindste appellationer i Bordeaux. Ikke desto mindre er Bordeaux´skum værd at stifte bekendtskab med. Denne Crémant fra Jean Baptiste Audy er produceret på 70 % Semillon og 30 % Muscadelle. Vinen produceres på Champagne-metoden med flaskegæring.

129,00 DKK

Nyd denne dejlige Signé Bourgogne Crémant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut som den ideelle velkomstvin, men husk også på, dette er en særdeles alsidig madvin, der passer fornemt til både fisk, skaldyr, salater og de lysere kødretter samt ikke mindst cremede supper. Signé Bourgogne er en stilsikker, tør crémant, der med ca. 1 års gærkontakt i flasken har både kompleksitet og fine bobler.

149,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler