Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

De australske vines succes skyldes ganske få druesorter. De fleste rødvine laves af shiraz (kendt som syrah i Frankrig), cabernet sauvignon og på det seneste pinot noir. De vigtigste hvide sorter er muscat, riesling, marsanne, chardonnay, sémillon og sauvignon blanc..

Sorter resultater:

Coral Coast Chardonnay er en bleg halmgul hvidvin med aromaer af fersken, ananas og modne, tropiske frugter i næsen. I ganen vises pære og grønne æbler sammen med fersken og ananas. Vinen har et livligt syreindhold, der afbalancerer den modne frugts karakterer, og restsukkeret er med til at give en afrundet mundfylde og langvarig finish.

49,95 DKK 85,00 DKK (spar 35,05 DKK)

Busby’s Mate Chardonnay er en vin, som appellerer bredt via sin fyldige, charmerende stil kombineret med en spændstig frugt. Man får med dette pletskud af en vin en kompleks duft og smagsoplevelse, hvor friskheden er i behold, så smagsløgene ikke trættes efter det første glas. Den smager ganske enkelt af det, som vi godt kan lide; et glas mere. Busby’s Mate er en fremragende og betalbar all-round vin, der egner sig til en red vifte af kraftigere retter med fisk og skaldyr samt de lyse kødretter.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Schild Semillon Sauvignon Blanc er et blend af to forskellige druer, nemlig Semillon fra Barossa Valley og Sauvignon Blanc fra det køligere Adelade Hills. Semillon-delen giver en fyldig base med bred, melon-agtig frugt, der danner ’bassen’ i vinen. Sauvignon Blanc er markant mere sprælsk i aromaerne med citrongræs, stikkelsbær, hyldeblomst og lidt olieret citrongræs. Nyd denne vin til en ovnstegt kylling, en svinekotelet, en pande- eller grillstegt fed fisk eller til en fiskesuppe.

185,00 DKK

Let, lys gylden farve. Indbydende, næsten sprød og intens duft af citrusfrugter og toner af hasselnød. Lang sprød og frisk smag, der munder ud i en fedmepræget, men stadig meget elegant eftersmag. 50 % af vinen får lov til at gære ud og lagre på 3 år gamle egetræsfade i 10 måneder, mens de sidste 50 % gennemgår den samme behandling i rustfrie ståltanke. Torbreck Vintners Pty Ltd. Woodcutters Semillon er velegnet som apéritif, til fisk, lyst kød og grøntsags retter.

185,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler