Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Jack Daniels Single Barrel er en fyldigere Jack Daniels whisky med mindre sødme og en mere kraftfuld smag. En feinsmecker whisky.

399,00 DKK

Gentleman Jack er en luksus Jack Daniels Whisky der har en mere ren og blød stil end den normale Jack Daniels. Gentleman Jack kommer i en ny monogram flaske, og er klart de ekstra kroner værd i forhold til normal Jack Daniels.

329,00 DKK

Den originale Jack Daniels fremstillet efter den originale opskrift, som Mr. Jack Daniels fandt frem til i 1866. Resultatet er en karakteristisk blød smag, der er en oplevelse og nydelse i sig selv  - eller blandet med cola.

249,00 DKK

Det er en blanding af den normale Jack Daniels Old No 7 og en krydret honning likør der er ingredienserne i denne Whisky likør, som har en lækker krydret smag med en dejlig sødme med florale undertoner og en lang blød finish.

269,00 DKK

Southern Comfort er produceret siden 1874 i Memphis, Tennessee i USA. Den produceres efter en hemmelig opskrift som en blanding af whiskey, ferskenlikør, appelsin, vanilje, sukker, og kaneludtræk.

189,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences