Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

De australske vines succes skyldes ganske få druesorter. De fleste rødvine laves af shiraz (kendt som syrah i Frankrig), cabernet sauvignon og på det seneste pinot noir. De vigtigste hvide sorter er muscat, riesling, marsanne, chardonnay, sémillon og sauvignon blanc.

Sorter resultater:

* Et godt tilbud på en lækker frugtbombe fra Down Under * The Undercover full blooded fifteen tilbyder dig en stor vin med masser af ren og moden frugt, der vises i en intens bouquet, og efterfølges af fantastiske smagsnuancer i munden, blandt andet solbær og brombær og lækre toner af krydderier. Vinen har en mørk dyb farve, og trods sine 15 % alkohol, smager den meget elegant.

59,95 DKK 109,00 DKK (spar 49,05 DKK)

* Suveræn vin fra Australien. Super pris og et fantastisk tilbud * Australierne evner med deres sympatiske, ukrukkede stil at finde på maleriske navne, der på uhøjtidelig vis udtrykker vinmagerens personlighed men så sandelig også vinens. Busby’s Mate er netop en vin, der appellerer bredt via sin fyldige, charmerende stil kombineret med en spændstig frugt. Man får med dette pletskud af en vin en kompleks duft og smags oplevelse, hvor friskheden er i behold.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

***** 5 Stars Winery. Vinen er lavet på 100 % Cabernet Sauvignon druer. Den har en flot dyb lilla farve. Aromaer af solbær med noter af mørk chokolade. Chalk Hill Cabernet Sauvignon fra Mclaren Vale er en koncentreret vin med smag af mørke bær og solbær, der blander sig med mørk chokolade med en lang dvælende finish. Vinen er drikkemoden men du belønnes ved at lagre den i yderligere 5 – 7 år. Anbefales til vildt, rødt grillet kød/roastbeef og fede oste.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Torbreck Barossa Valley 2012 Grenache Shiraz Mourvedre GSM har fået højeste vurdering i Penge & Privatøkonomi. En på én gang blød og intens/kraftig vin, der byder på masser af frugt og modne tanniner, som afsluttes i en let sødmefyldt eftersmag. Helhedsindtrykket minder lidt om Amarone, men på en utroligt charmerende australsk måde. Anbefales til rødt/mørkt kød, oste og kraftige gryderetter.

159,00 DKK 169,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Torbreck Barossa Valley, Cuvée Juvelniles er essensen af en australsk frugtbombe med karakter af kraftig, saftig og fede brombær, kirsebær og solbær, underbygget af en krydret, fed og cremet stil. Det helt specielle ved Juveniles er, at den slet ikke fadlagres, men udelukkende vinificeres på rustfri stål for ikke at forstyrre den fine frugt og karakteren fra jordbunden. Frugten er imidlertid så koncentreret, at mange ville tro, den havde fået fad. Druesammensætningen er 60 % Grenache Noir, 20 % Syrah og 20 % Mourvèdre. .

249,00 DKK

Vinaceous Raconteur - Cabernet Sauvignon - McLaren Vale 2012. En fantastisk Cabernet Sauvignon. Raconteur vinen "bryder formen" for Barossa Cabernet - rig og dyb lilla farve med lyse nuancer, en aroma der springer fra glasset med violette og sorte bær samt mokka noter. Ikke ulig en "Rorschach Image", vil man opleve forskellige smagsvarianter tværs over ganen, nogle vil opleve modne saftfulde solbær, andre vil opleve sprøde, syrlige kirsebær, men begge komplementere den samlede smag i ganen.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

* 92 POINTS by James Halliday in Australian Wine Companion 2015 Edition (Årgang ) + * ”FIVE STAR” Producer Rating for ”Outstanding Winery capable of producing wines of very high quality, and did so this year. Will usually have at least two wines rated at 94 points or above. Vinaceous Red Right Hand Shiraz/Grenache/Tempranillo har en fantastisk dyb rød og levende farve. Duften er en kompleks blanding af modne bær og krydrede aromaer. Den er rig på frugt med en tilpas sødme, en god fylde, kompleks og krydret tekstur.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Duften minder meget om en Nordrhône med toner af peber, engelsk lakrids, brombær og cedertræ. Bin 150 Marananga Shiraz er i smagen fyldig med modne, men kølige tanniner og en lang vedvarende eftersmag. Historien om Penfolds er egentlig ikke én, men to historier. Det er, dels historien om vineriet Penfolds, der i dag er et af Australiens største og mest kendte vinerier, dels historien om vinen Grange Hermitage, der skulle komme til at revolutionere såvel australiernes som europæernes syn på australsk vin.

 
595,00 DKK 625,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Duften nærmest vælder op af glasset med toner af brombær, lakrids, peber, malt, kløver og kardemomme. Bin 150 Marananga Shiraz er i smagen fyldig og overraskende umiddelbar med masser af frugt, der understøttes af de modne tanniner. Eftersmagen er vedvarende med lette toner af cedertræ. Historien om Penfolds er egentlig ikke én, men to historier. Det er, dels historien om vineriet Penfolds, der i dag er et af Australiens største og mest kendte vinerier, dels historien om vinen Grange Hermitage, der skulle komme til at revolutionere såvel australiernes som europæernes syn på australsk vin.

 
625,00 DKK 650,00 DKK (spar 25,00 DKK)

Duften nærmest vælder op af glasset med toner af brombær, lakrids, peber, malt, kløver og kardemomme. Bin 150 Marananga Shiraz, Penfolds er i smagen er fyldig og overraskende umiddelbar med masser af frugt, der understøttes af de modne tanniner. Eftersmagen er vedvarende med lette toner af cedertræ. Historien om Penfolds er egentlig ikke én, men to historier. Det er, dels historien om vineriet Penfolds, der i dag er et af Australiens største og mest kendte vinerier, dels historien om vinen Grange Hermitage, der skulle komme til at revolutionere såvel australiernes som europæernes syn på australsk vin.

 
625,00 DKK 650,00 DKK (spar 25,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler