Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

De australske vines succes skyldes ganske få druesorter. De fleste rødvine laves af shiraz (kendt som syrah i Frankrig), cabernet sauvignon og på det seneste pinot noir. De vigtigste hvide sorter er muscat, riesling, marsanne, chardonnay, sémillon og sauvignon blanc.

Sorter resultater:

***** 5 Stars Winery. Vinen er lavet på 100 % Cabernet Sauvignon druer. Den har en flot dyb lilla farve. Aromaer af solbær med noter af mørk chokolade. Det er en koncentreret vin med smag af mørke bær og solbær, der blander sig med mørk chokolade med en lang dvælende finish. Vinen er drikkemoden men du belønnes ved at lagre den i yderligere 5 – 7 år. Anbefales til vildt, rødt grillet kød/roastbeef og fede oste.
129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

***** 5 Stars Winery. * Guldmedalje ved AWC Vienna International Wine Challenge 2015. * 92 Point af James Halliday Australian Wine Companion. Vinen er fremstillet af 95 % Shiraz og 5 % Barbera. Den har en flot, dyb lille farve med røde nuancer. I duften er der røde bær, blomsteragtige noter med et strejf af ristede nødder og krydderier. Smagen domineres af røde bær og syltede/krydrede blommer.

99,95 DKK 159,00 DKK (spar 59,05 DKK)
***** 5 Stars Winery. * Guldmedalje ved 2016 AWC Vienna International Wine Challenge (årgang 2014). En overdådig vin, der er lavet på 100 % Shiraz. Den har en flot dyb, lilla/rød farve. I næsen opleves hindbær, blomsteragtige noter og krydderi. I smagen er der noter af røde og mørke frugter, og antydning af chokolade og kaffe. Det er en meget frugtrig, fed og generøs vin med vaniljenoter fra fadlagringen. Vinen anbefales til vildt, grillet oksekød, svinekam og lam.
129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Højeste vurdering i Penge & Privatøkonomi. En på én gang blød og intens/kraftig vin, der byder på masser af frugt og modne tanniner, som afsluttes i en let sødmefyldt eftersmag. Helhedsindtrykket minder lidt om Amarone, men på en utroligt charmerende australsk måde. Anbefales til rødt/mørkt kød, oste og kraftige gryderetter.

159,00 DKK

Essensen af en australsk frugtbombe med karakter af kraftig, saftig og fede brombær, kirsebær og solbær, underbygget af en krydret, fed og cremet stil. Det helt specielle ved Juveniles er, at den slet ikke fadlagres, men udelukkende vinificeres på rustfri stål for ikke at forstyrre den fine frugt og karakteren fra jordbunden. Frugten er imidlertid så koncentreret, at mange ville tro, den havde fået fad. Druesammensætningen er 60 % Grenache Noir, 20 % Syrah og 20 % Mourvèdre. .

249,00 DKK

De tre Basedow brødre Peter, Michael og Richard, er triumviratet bag B3 Wines - et nyt navn der dog er affødt af en lang, lang familie tradition for vinproduktion, der før gik under familienavnet Basedow, men som efter faderens for tidlige død på sørgelig vis bortsolgtes grundet det velrenommerede navns markedsværdi, hvorunder bl.a tæller The Jimmy Watson Trophy - den højeste udmærkelse inden for australsk vin.

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Saft og kraft - Håndværk til fingerspidserne.. B3's Shiraz druer kommer fra gamle, lavt ydende vinstokke, der står i en mager, stenet og ufrugtbar jord. Her høstes de ved optimal fenolisk modenhed, der fra naturens side giver en potentiel høj alkohol procent. Derfor har den færdige vin via sit akkumulerede sukker og det lave udbytte et kraftfuldt og koncentreret udtryk. Dette er vinen til oksebøffer, vildt, gryderetter og fede oste.

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Super australske Shiraz i reserve-kvalitet. Enhver australsk winemaker ville give sin højre arm for at modtage "The Jimmy Watson Trophy", den mest eftertragtede udmærkelse i hele den australske vinindustri. Det har naturligvis også været en drøm for John Davey, der sammen med sin bror Kym, driver families vineri i McLaren Vale. Drømmen blev til virkelighed i 2006, hvor John Davey modtog det eftertragtede trofæ.

299,00 DKK 350,00 DKK (spar 51,00 DKK)

Barossa Valley og Shiraz er nærmest blevet synonymer. Her i Australiens mest traditionsrige vinområde trives druen så godt, at Barossa synes at være blevet referencepunkt for al Shiraz. Schild Estate har siden 1952 haft sin gang i Barossa Valley, og i dag høster huset de mange årtiers erfaringer ved at producere vine, der ikke blot er gode, men også giver valuta for pengene.

189,00 DKK 229,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Fantastisk Cabernet Sauvignon. Raconteur vinen "bryder formen" for Barossa Cabernet - rig og dyb lilla farve med lyse nuancer, en aroma der springer fra glasset med violette og sorte bær samt mokka noter. Ikke ulig en "Rorschach Image", vil man opleve forskellige smagsvarianter tværs over ganen, nogle vil opleve modne saftfulde solbær, andre vil opleve sprøde, syrlige kirsebær, men begge komplementere den samlede smag i ganen.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

* 92 POINTS by James Halliday in Australian Wine Companion 2015 Edition (Årgang ) + * ”FIVE STAR” Producer Rating for ”Outstanding Winery capable of producing wines of very high quality, and did so this year. Will usually have at least two wines rated at 94 points or above. Vinen har en fantastisk dyb rød og levende farve. Duften er en kompleks blanding af modne bær og krydrede aromaer. Den er rig på frugt med en tilpas sødme, en god fylde, kompleks og krydret tekstur.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

EN HELT VIDUNDERLIG SHIRAZ Vinaceous Snake Charmer har en flot dyb lilla farve med en parfumeret duft af bær og krydderier, intense sorte frugter, mørk chokolade og mokka noter. Denne vin fylder bogstaveligt munden - og efterlader en lange eftersmag af, silkebløde tanniner og ristede ege nuancer. 2014 årgangen kan nydes i sin unge alder eller kan lagres i op til 8 år og er perfekt til grillet kød, pølser og BBQ.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

* Lækker frugtbombe fra Down Under * The Undercover tilbyder dig en stor vin med masser af ren og moden frugt, der vises i en intens bouquet, og efterfølges af fantastiske smagsnuancer i munden, blandt andet solbær og brombær og lækre toner af krydderier. Vinen har en mørk dyb farve, og trods sine 15 % alkohol, smager den meget elegant.

59,95 DKK 109,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Denne shiraz har en attraktiv mørkrød farve. I duften fremkommer chokolade, kokos, mokka noter fra egetræsfadet, sorte kirsebær, morbær og brombær samt lidt marmelade aromaer. Det er en fyldig og kraftig vin, der er blød og elegant struktureret. Der er en rigdom af mørke frugter, herunder kirsebær, brombær, solbær og boysenbær i smagen. Vinen er en perfekt ledsager til fjerkræ, kalvekød, lam, grillet oksekød, saftige steaks, gryderetter samt buffet.

59,95 DKK 109,00 DKK (spar 49,05 DKK)

* SUPER LÆKKER SHIRAZ - NYHED FRA DOWN UNDER * Vinen har en dybrød farve og aromaer af lidt solsødede solbær, rabarber, mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber. Den er fyldig og cremet i smagen, har blød tannin, en fyldig krop samt en dejlig lang eftersmag. Vinen anbefales til vildt, oksekød, svinekød, pizza, pastaretter, samt cremede lettere oste.

44,95 DKK 85,00 DKK (spar 40,05 DKK)
* Suveræn vin fra Australien. Super pris og et fantastisk tilbud * Australierne evner med deres sympatiske, ukrukkede stil at finde på maleriske navne, der på uhøjtidelig vis udtrykker vinmagerens personlighed men så sandelig også vinens. Busby’s Mate er netop en vin, der appellerer bredt via sin fyldige, charmerende stil kombineret med en spændstig frugt. Man får med dette pletskud af en vin en kompleks duft og smags oplevelse, hvor friskheden er i behold.
59,00 DKK 99,95 DKK (spar 40,95 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler