Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

* NYHED * En australsk frugtbombe af en Shiraz – fyldig, intens og med imponerende kompleksitet. Skabt af det innovative RedHeads Studio i Barossa Valley, et område kendt som hjemstedet for Australiens bedste Shiraz-vine.

King of Barossa kommer fra gamle vinstokke med lave udbytter, men ekstremt høj kvalitet – lige ved siden af de legendariske marker hos Torbreck. Efter traditionel gæring i åbne tanke lagres vinen i hele 18 måneder på franske og amerikanske egetræsfade. Resultatet er en rig og koncentreret vin med både kraft og finesse.

I glasset ses en dyb, mørkerød farve. Duften er intens med mørke bær, solbær og brombær, modne blommer, sort peber, eukalyptus og strejf af vanilje og ristet brød. Smagen er fyldig og krydret med fløjlsbløde tanniner og noter af kød, peber, mørk frugt og let ristet eg.

Server den gerne let dekanteret – og oplev hvordan den åbner sig endnu mere.

Den er perfekt til grillet kød, vildt, lam, braiserede retter med mørk sauce, Sashi og Freygaard kød, BBQ, krydrede pølser, pizza, burgere og moden ost.

 

149,00 DKK

* NYHED * COCO ROTIE – SHIRAZ / VIOGNIER – REDHEADS STUDIO. Et vellykket blend af Shiraz og Viognier fra RedHeads Studio – intens, aromatisk og fyldt med personlighed. Druerne stammer fra gamle vinstokke i McLaren Vale, hvor Shiraz og en smule Viognier høstes med stor omhu og forvandles til en vin med både styrke og elegance.

Duften er forførende med noter af hindbær, brombær, mørke kirsebær og abrikos, og Viognier druen tilføjer den florale og eksotiske kant. I baggrunden anes mørk chokolade, cedertræ, vanilje og et strejf af røg. Smagen er dyb og silkeblød, med tæt frugt, faste tanniner og en vedvarende, krydret eftersmag.

Vinen har lagret 14 måneder på egetræsfade – heraf 20 % nye – hvilket giver ekstra struktur og kompleksitet.

Druesammensætningen er 97 % Shiraz og 3 % Viognier. Serveringstemperatur: 14-15 °C. Anbefales til grillet kød, vildt, lam, krydrede pølser, BBQ, Sashi- eller Freygaard-oksekød, pizza, burgere og modne oste.

RedHeads Studio begyndte som et oprør mod vinindustriens konformitet. I et lille skur – en tidligere indisk restaurant – satte en håndfuld australske vinmagere sig for at skabe vine med frihed, personlighed og kant. De ville fokusere på kvalitet frem for kvantitet – og det gør de stadig fra deres moderne vineri i Barossa Valley.

De frigør druer fra de store brands og giver dem nyt liv i små partier med karakter og sjæl – ofte med hjælp fra unge, talentfulde vinmagere.

Ifølge legenden blev Abekongen født i år 638 e.Kr. – en mytisk skikkelse med en guddommelig tørst, som kun vin og ristede kokosnødder kunne stille. Stærk som få og altid på jagt efter næste eventyr. Coco Rotie er inspireret af hans energi og nysgerrighed – og et frugtintens skridt videre fra den klassiske Barrel Monkey Shiraz.

149,00 DKK

* NYHED * BARREL MONKEYS SHIRAZ - MCLAREN VALE - REDHEADS STUDIO. En top Shiraz fra McLaren Vale – kraftfuld, koncentreret og cremet med næsten hele 15 % alkohol, skabt af det legendariske RedHeads Studio i en fremragende årgang.

I næsen mødes du af intense aromaer af brombær, mørke kirsebær, nelliker og et strejf af hvid peber. Smagen er fyldig og dyb med noter af sorte frugter, moden kirsebær, mørk chokolade og mokka. Teksturen er silkeblød med elegante tanniner og en lang, vedvarende eftersmag med ristede egetoner.

Barrel Monkeys Shiraz indkapsler essensen af RedHeads – en kælder skabt af passionerede vinmagere med frie hænder til at eksperimentere og skabe vine med karakter. Fra de første eksperimenter i McLaren Vale til nutidens moderne faciliteter og egne marker i McLaren Vale, har RedHeads fastholdt en kompromisløs tilgang til kvalitet – med Alex i spidsen for holdet.

Vinen er perfekt til grillet kød, vildt, lam, Sashi eller Freygaard oksekød, krydrede pølser, pizza, burgere og BBQ.

Redheads Studio vingård ligger i South Australia i byen Tanuda i Barossa Valley, hvor det dedikerede team bag Redheads arbejder utrætteligt, fra vinstok til flaske og videre, for at sikre, at vinene altid kan drikkes i deres bedste stand.

Det hele startede med et par australske vinproducenter, der tog til Frankrig for at vise de 'gamle hænder' nogle nye tricks der. Australsk vin havde erobret verden i 1970'erne og 1980'erne. Derfor bragte Tony Laithwaite nogle australiere til Frankrig. Det var der, at begyndelsen på RedHeads nye vindyrkningsbevægelse blev lagt.

I et lille skur i McLaren Vale, en tidligere indisk restaurant, tog nogle vinproducenter udfordringen op med at gøre deres drøm til virkelighed, at lave smukke, kreative vine i små mængder med primært fokus på kvalitet.

De ønskede at lave vine uden at blive generet af alle mulige forretningsmæssige bekymringer, hvilket resulterede i en eksplosion af kreativitet og eksperimenter.

I mellemtiden gør vingården Redheads store internationale fremskridt, og de giver stadig unge talenter mulighed for at slippe deres kreativitet og talenter løs på de bedste druer i regionen.

Redheads Wines siger om sig selv: "En frisindet bevægelse, der frigør de bedste druer fra premium-etiketterne for at lave vine med sjæl, karakter og personlighed"

99,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler